Frankrig, Val Thorens

Marielle

Halvpension

Fakta

Om Marielle

Det 4-stjernede Hotel Marielle har en perfekt placering i Val Thorens, med direkte adgang til skiløb i verdensklasse.

Midt i hjertet af Val Thorens i de franske Alper, ligger det 4-stjernede Hotel Marielle, med den mest ideelle placering for foden af pisten. Der findes ikke en nemmere måde at komme på ski på, end at gå uden for døren, og så er du på pisten. Det samme, når du skal hjem fra dagens skiløb om eftermiddagen.

Hotel Marielle er bygget i ægte fransk chalet-stil med træ og sten, og skal nok sørge for, at du føler dig hjemme i Alperne. Når du træder ind på hotellet, vil du blive mødt af en velkommende stil med møbler og farver der udstråler lounge stemning, og giver hotellet en afslappende atmosfære.

Hotellet er faktisk opkaldt efter en fransk professionel skiløber, Marielle Goitschel - hun har de flest vindende skiløbs-titler i Frankrig. Du vil få følelsen af et chic og sporty skihotel i Alperne.

Skiferie med halvpension

Alle ophold på Hotel Marielle er med halvpension, så du skal hverken tænke på hvad morgen- eller aftensmaden skal stå på, det er sørget for dig. Hotellet byder på en god, stor morgenmadsbuffet hver morgen, så du er mæt og glad hver dag inden dagens skiløb.

Når du kommer hjem fra dagens skiløb, kan du igen se frem til en god lækker aftensmadbuffet, med det helt store udvalg, og forskellige temaer. Så der burde være noget for enhver smag, og du kommer ikke til at gå sulten i seng.

Nyd solen på terrassen

Frokosten er ikke med i opholdet, men hotellet har to frokostrestauranter, både en a la carte og en snack restaurant. Så du kan jo nemt glide forbi hotellet til frokost, og sidde på deres solterrasse i middagssolen. Du kan også bare slutte din ski dag af, med en god drink i eftermiddagens sidste solstråler, på den dejlige terrasse lige ud til pisten.

Bar og lounge

Omkring klokken 17.00 tager bartenderen over på afterski-stemningen, hvor bartenderen mikser lækre drinks og cocktails sammen til dig. Her kan du sidde og nyde drinks i hyggelige omgivelser med dine medrejsende hele aftenen.

Du kan også tage en pause i hotellets loungeområde med en kop kaffe eller te, og en god snak eller bog sammen med dine medrejsende.

Wellness

Hotel Marielle inviterer dig til lidt mig-tid i wellnessafdelingen, hvor du kan slappe af, og få ladet de ømme muskler op til flere skidage i de tre dale. Der er både hammam, sauna og et afslapnings-område. Du kan også booke massage eller ansigtsbehandlinger, mod ekstra betaling, hvis kroppen lige skulle trænge til lidt ekstra.

Værelserne

På Hotel Marielle bor du på dejlige lyse og store værelser, der er stilfulde og moderne indrettet. Værelserne indbyder til en hyggelig og afslappende atmosfære, et sted du kan koble af og lade op til flere dage på ski. Der er alt hvad du behøver på værelserne, for at få en god skiferie. Nogle af værelserne har endda udsigt ud over bjergtoppene i Val Thorens.

Legerum til familiens yngste

De yngste gæster på hotellet skal heller ikke kede sig, derfor har hotellet også et legerum, hvor der er brætspil, bordfodbold, arkadespil, bøger og meget mere. Der er masser af mulighed for at brænde det sidste krudt af, så de små går trætte og glade i seng.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen i Val Thorens på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Dampbad: Ja

Legerum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes