Nortlander guideservice

Guideservice Veluddannede og med overblik

På alle vores destinationer i Alperne, har vi veluddannede guider. De gør alt for at yde den bedste support og service, så gæsternes skiferie bliver fyldt med gode minder.

En skiferie skal være med fokus på hygge, samvær og maksimal tid på pisterne. For at alle kan opnå dette, sørger guiderne for liftkort, bagageopbevaring, relevant information, hjælp ved leje af ski, skiskole og meget mere.

De sørger for alt det, man typisk bruger en halv til en hel skidag på, hvis man vælger en ”gør-det-selv-skiferie”

Velkomstkomité og døråbner

Vores guider står klar til at modtage jer i alle lufthavne. Er du kør-selv-gæst, mødes du med en guide, når du ankommer på destinationen. Rejser I med bus, vil der være en guide, der møder jer senest ved ankomsten til destinationen.

Guiderne sørger også for eventyr ved siden af skiløbet. De sammensætter et Nortlander menu-kort, med en vifte af spændende aktiviteter, der passer til den enkelte destination. Nogle af de faste aktiviteter er eksempelvis pistevisning, picnic og afterski.

Kontakt med skiguiderne

Man er altid meget velkommen til at kontakte vores guider. Guiderne kan altid findes på afterski eller træffes på deres servicetelefon, der er åben hver dag. Vores guider vil altid være behjælpelige med reservation af bord på diverse restauranter, bestilling af off-piste-instruktion, paragliding, eller hvad der måtte falde jer ind.

Vi uddanner hvert år ca. 80 nye guider, der alle gennemgår vores eget guidekursus. Vi gør meget ud af uddannelsen, så de er bedst muligt rustet til at give jer den ultimative skiferie.

Vores guideteam glæder sig til at byde dig velkommen i Alperne.