Nortlander, Skinetworks & Travelheart Family

Nortlander Skinetworks & Travelheart Family

Skinetworks 2020 A/S er Skandinaviens største skirejsebureau, der består af de kendte brands Nortlander, Slopetrotter og Danski. Nortlander og Skinetworks er en del af Travelheart Family.

Skinetworks lever og ånder for skiløb, og vi har siden 1981 tilbudt det bedste af Alperne hver vinter.  

Skinetworks er din garanti for at der er styr på det praktiske og besværlige, så du kan nyde din velfortjente ferie. Der er styr på alt det kedelige, der bare skal være på pladsfor at skiferien kan nydes. Du har sikkerhed for, at der er mange års erfaring og mange dedikerede Skinetworkers bag.  

Det bedste i Alperne

Vi chartrer vores egne fly, og kan derfor tilbyde alle vores gæster de bedst mulige afrejse- og ankomsttidspunkter i den nærmeste lufthavn i Alperne. Det giver dig den kortest mulige transfertid, hvilket er lig med mere tid i Alperne. Vi sikrer, at du kommer med en bus til hotellet, at din lejlighed eller hotel er klar, når du ankommer samt at dit liftkort er klar. Det giver også mulighed for flere korte skirejser, da vi selv styrer vores fly og hoteller. 

Fordi vi er en del af Skinetworks, kan vi tilbyde dig de bedste lejligheder og hoteller på Alpernes mest populære destinationer til særdeles gode priser. Oskulle der ske noget uforudset, har vi et stort hold, både i Alperne og Danmark, der står klar til at løse eventuelle udfordringer, så du får den bedst mulige ferie. Vi har et stort team af dedikerede og professionelle medarbejdere, som arbejder hårdt, mens du nyder din velfortjente ferie. 

Skinetworks 2020 A/S – og alle vores brands – er medlem af Rejsegarantifonden.

Skinetworks er, fra november 2020, en del af rejsekoncernen der nu hedder Travelheart Family, der har jyske rødder og og samme kerneværdier som os - nemlig fokus på nærhed til gæster, dansktalende personale på destinationerne, gode rejseoplevelser og et højt serviceniveau. Det betyder at der er stærke kræfter bag Skinetworks og vores brands.  

Travelheart Family består af 15 selskaber der arbejder tæt sammen som en familie, for at skabe de bedste rejseoplevelser for vores gæster.

Skinetworks for you

Som Skandinaviens største skirejsebureau er vi forpligtet til at bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi Skinetworkere er skiløbere af natur. Det er vores passion og fundamentet for vores job. Vi har en mission om at bevare Verden og Alperne så vi, og kommende generationer, kan nyde dem, som vi gør i dag. Alperne og gletsjerne er under pres fra både globale klimaændringer og det stigende antal gæster der besøger dem. 

Derfor har vi som virksomhed et ansvar for at bidrage og gøre alt hvad vi kan for at passe på vores omgivelser. Det gælder både vores ansatte i Danmark, men også vores ansatte i Alperne. Desuden skal vi vejlede vores gæster, så de også ved, hvordan de kan bidrage bedst muligt.  

Vores tilgang er baseret på FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, så vi kan opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid. I Skinetworks har vi valgt tre af de bæredygtige mål, hvor vi kan bidrage og gøre en forskel: 

  • Nr. 3 Sundhed og trivsel 
  • Nr. 12 Ansvarligt forbrug og produktion 
  • Nr. 13 Klimaindsats 

The Forest of Skinetworks

Igennem organisationen Tree-Nation har vi plantet træer i to projekter: Argoforesty i Bourgogne samt projektet Trees for Water i Indien.

Læs mere om The Forrest of Skinetworks her