Frankrig, Val Thorens

Apartment Lombarde

Fakta

Om Apartment Lombarde

Velkommen til Val Thorens og dette flotte chalet med kun 9 lejligheder – alle renoveret i 2013!

Selvom lejlighederne er beliggende meget tæt på centrum, er det i den rolige del af Val Thorens. Derfor er lejlighederne særdeles velegnet til familier, der vil på skiferie til verdens bedste skiområde.

Beliggenheden

Lejlighederne ligger midt i Val Thorens tæt på pisten. Det betyder ganske enkelt, at du let kan komme på ski i det store skiområde. Tæt på lejlighederne finder du et supermarked, barer og restauranter.

Lejlighederne

Alle lejligheder har pejs med tilhørende brænde, balkon, tv, gratis internet og enkelte af lejlighederne har også en sauna. Lejlighederne rummer alt fra seks til otte personer og har naturligvis både soveværelser, køkken og badeværelser.

Vær opmærksom på, at mange steder i Frankrig bruges der tæpper i stedet for dyner.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Nortlander glæder sig til at se jer på årets skiferie til Val Thorens!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 150 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng: Free of charge

Kæledyr (på forespørgsel): 91€ pr week

Lounge: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 3-værelses + kabine 6 personer

Lejlighed på 72m ² 3 værelser og alkove. Stue med pejs, et soveværelse med dobbeltseng til 2 personer, soveværelse med to enkeltsenge og en alkove med køjesenge. Et badeværelse og et brusebad. 2 toiletter.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Fryser - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab -Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 4-værelser 8 personer


Lejlighed på 95m ² i 3 etager, køkken, stue med pejs, 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge, 1 stort værelse med 4 enkeltsenge, 2 badeværelser og 2 toiletter. Til denne lejlighed er der også egen garage, som er gratis at benytte.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Fryser - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab -Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelser 8 personer med sauna

Lejlighed på 105m ² i 4 etager, køkken, stue med pejs, 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge, 1 stort værelse med 4 enkeltsenge, 2 badeværelser og 2 toiletter. Til denne lejlighed er der også egen garage, som er gratis at benytte, og en sauna.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Fryser - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab -Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes