SNOWS SNOWCAMP Sölden

SNOWS SNOWCAMP Sölden

Sölden er en populær destination blandt store ski-entusiaster - og det forstår vi godt.

Sölden er med sit enormt effektive liftsystem, det største forbundne gletscherskiløb i Østrig og ikke mindst den store sne- og solsikkerhed, den helt ideelle destination for SNOWS SNOWSCAMP.

SNOWS SNOWCAMP er i år blevet endnu større og endnu bedre. Vi har nemlig samlet de to ture til én stor tur. SNOWS SNOWCAMP løber i år af stablen i uge 46 - fra søndag d. 10. november til fredag d. 15. november. 

Læs mere om SNOWS SNOWCAMP lige her

34 km pister

8 lifte

25 kmBlå pister
5 kmRøde pister
4 kmSorte pister

SNOWS SNOWCAMP Sölden

Byens højde 1377 m

Højeste skiløb 3250 m

Liftkapacitet 16500 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 9 km

Fun-parkNej

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

I 3340 meters højde Gletscherskiløb

Når SNOWS SNOWCAMP løber af stablen i November foregår det på de to store gletschere i Sölden, nemlig Tiffenbach- og Rettenbach gletscherne. Områdets effektivitet optimeres hele tiden, og de lokale dynamit-kyndige har for nylig, sprunget Europas længste skitunnel fra den ene gletscher til den anden. Resultat: Østrigs største forbundne gletscherskiløb med fantastiske pister og sne i pulverklassen.

Sölden er gode til at holde deres liftsystem opdateret og moderne. Liftsystemet er over det hele så velfungerende, at det må være udtænkt af en planlægningsingeniør med logistiske talenter ud over det sædvanlige. Ingen massive kødannelser og optimal sammenhæng. Dejligt!

Østrigsk charme Om byen Sölden

Nede i byen i de lidt tyndere luftlag kan du glæde dig over en festlig afterski-stemning og et østrigsk køkken, der ligger i den gode kulinariske ende.

Nortlander har sørget for gode indkvarteringsmuligheder, mens alpehyggen helt automatisk kommer snigende.

Desuden er Sölden samtidig det skisportsted i Østrig, som har flest solskinstimer. Lækkert! Navnet Sölden har længe spredt glæde og smil hos en hel del kræsne danske skiløbere.

Kom miljøvenligt i elbil & lad op her

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Restauranter i Sölden

Der findes et stort udvalg af spisesteder, som tilbyder både østrigsk og italiensk mad. Det smarte er nemlig, at Sölden ligger omkring fem kilometer fra Italien. Så, der er noget for enhver smag og for de nysgerrige smagsløg.

Byens aftenliv

Afterski i Sölden er traditionelt et særdeles livligt foretagende, og det er så godt som umuligt at komme til at kede sig. Overalt i byen er der musik, sang og dans og et bredt udbud af dertilhørende drikkevarer.

Læs mere om events i Sölden her

Her kan du bo på SNOWS SNOWCAMP

AccommodationTypes

Aktiviteter og shopping Events i Sölden

I Sölden findes der en masse andre muligheder udover skiløb.

Byen tilbyder også et kæmpe udvalg af forskellige butikker. Så vil du ud at shoppe, så gå en tur op ad Söldens hovedgade - du kommer næppe tomhændet hjem.

Du kan få pulsen op eller slappe helt af i Sölden efter, at skiene er klikket af.

Freizeit Arena og skøjtebane

Ved byens sportscenter, Freizeit Arena, er der adskillige aktivitetsmuligheder. Udover en svømmehal er der også fitness, bowling og tennis. I Sölden er det også muligt at skifte skiene ud med skøjter på den udendørs skøjtebane, der er placeret ved Gaislachkogl.

Afterski & Nattelivet i Sölden

Weinfassl

Autentisk hyggelig østrigsk bar, hvor deres grankoglesnaps slår selv den mest hårdføre lidt ud. Et super hyggeligt sted, både til afterski og efter maden til hygge og fest!

Schirmbar

Her finder du den vildeste afterskibar i hele Sölden. Schirmbar Sölden ligger lige midt i Sölden centrum og er bygget som et stort, rundt glashus, badet i neonlys fra top til tå. De åbner allerede klokken 14.00, men den rigtige fest starter først nogle timer senere, når folk har fået nok at drikke til at slippe hæmningerne.  

Når alle hæmninger er kastet over bord, er der næppe en stol eller et bord, som ikke bliver brugt som dansegulv! Schirmbar lukker klokken 22.00, men efter det, er der rig mulighed for at feste videre de andre steder i nærheden. Hvis du altså kan klare mere. 

Marco’s

Er du til lidt roligere afterski, er Marco’s stedet for dig! Men med roligere mener jeg ikke, at der ikke stadig er gang i den - for det er der! Marco’s har et stort udeområde med parasoller, hvor solen står lige på, hvis man er tidligt nede fra bjerget. Kommer du lidt senere, tænder de varmelamperne og hyggen udenfor fortsætter.