Frankrig, Val Thorens

Apartment Le Cheval Blanc

Fakta

Om Apartment Le Cheval Blanc

Le Cheval Blanc i Val Thorens er til dig, som ønsker det hele samlet på ét sted. Her er der både ski in/out, fitnessrum, spillerum til børnene og meget, meget mere.

Billige skilejligheder med alt samlet på et sted. Det er hvad du får, når skiferien går til vores lejlighedskompleks "Le Cheval Blanc" i Val Thorens.
Ski in ski out

Hvem elsker ikke at vandre flere kilometer i behagelige skistøvler, for at komme ud på pisten? Det kan beliggenheden ved disse lejligheder desværre ikke hjælpe med. Til gengæld tilbyder komplekset, at du kan træde direkte ud af døren og ud på pisten.
Alt på et sted

Lejlighederne ligger i den nedre bydel, hvorfra I hurtigt kommer til centrum via gangbroen, som ligger et stenkast fra hoveddøren. Denne gåtur er dog langt fra nødvendig, da alt hvad hjertet begærer findes i Le Cheval Blanc.


Her er fitness til den utrættelige motionist, spillerum til børnene, bar til den øltørstige, restaurant til de sultne maver, bager til de morgensultne maver og reception med en venlig receptionist, der hilser dig velkommen hjem efter en lang dag på ski. Vi har med andre ord samlet alt på et sted.

Forskellige i standarder i lejlighederne

Der findes to standarder i komplekset, men alle lejligheder er løbende blevet renoveret. Der er desuden bad med toilet, TV og køkken, der har alt, hvad en moderne kok skal bruge for at sammensætte aftenmenuen. Efter aftensmåltidet, kan I desuden nyde en hjemmebrygget kop kaffe på balkonen, så klarer opvaskemaskinen de beskidte tallerkener imens.


Hvorfor nøjes, når man kan få det hele? Skirejsen går til Le Cheval Blanc!


Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 25 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 550 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 90€ /week

Kæledyr (på forespørgsel): 175€ /week

Reception: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelser + kabine 6 personer

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer på ca. 30-33 m2 indeholder et opholdsrum/ en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. En kabine med køjeseng, et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 
 

Lejlighed 2-værelses + kabine 6 personer "Comfort"

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer på ca. 30-33 m2 indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. En kabine med køjeseng, et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 
 

Lejlighed 2-værelser 4 personer

2-værelses lejlighed til 4 personer på ca. 27 m2 indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 
 

Lejlighed 2-værelses 4 personer "Comfort"

2-værelses lejlighed til 4 personer på ca. 27 m2 indeholder et hyggeligt opholdsrum/en lounge i træ med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med håndklædetørre, separat WC og balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 
 

Lejlighed 3-værelses + hems 8 personer

Lejlighed til 8 pers. på ca. 50 m² indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, badeværelse med seperat WC, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet, hems med 2 rum hvor der er 2 senge i hvert og et badeværelse. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safybox og balkon.   
Balkon-Kogeplade - -Ovn – Køleskab
 

Lejlighed 3-værelser + kabine 8 personer "Comfort"

Lejlighed til 8 personer på 55m2, som består af 2 seperatet soveværelser med 2 enkeltsenge i hver, et køjerum, opholdsstue med sovesofa, fuldt udstyret køkken, bade værelse med badekar og toilet, et badeværelse med bruser og separat toilet. Lejligheden har også balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder – Brødrister – Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes