Skiferie med Nortlander

Find din skirejse Tag til Alperne med Nortlander

Nortlander har årtiers erfaring med at arrangere skiferier i Alperne. Vi laver faktisk ikke andet, og er derfor eksperterne, der gerne hjælper til den bedste skioplevelse.

Det, der gør det hele værd, er i vores verden brede nypræparerede pister, fabelagtige udsigter, enestående natur og skiløb fra morgen til aften. Det er lige præcis det, der driver os alle sammen i vores arbejde med skiferier.

Vi er skiløbere og livsnydere, der holder af at formidle den helt særlige følelse videre til alpeglade skiløbere i hele Norden.

Hvor kan jeg komme på skiferie i Alperne?

Nortlander arrangerer skiferier i tre lande i Alperne. Rundt omkring i Frankrig, Italien og Østrig har vi vores mange destinationer.

Nogle af dem er store og berømte skisportssteder mens andre er mindre berømte, og dermed gode små perler under masseturismens radar, hvor du får masser af charme og autenticitet.

Her kan du se en samlet oversigt med alle vores skiferie-destinationer i Alperne.

Hvordan kommer jeg på skiferie?

Til at begynde med, gælder det om at finde ud af hvordan du har lyst til at rejse til Alperne. Vi sørger for, at du kommer godt ud og hjem, uanset om du helst vil rejse med bus eller, om flyet er at foretrække.

Altid, når du rejser på skiferie med fly fra Danmark til Frankrig, Italien eller Østrig, er der i prisen inkluderet transfer, der sikrer, at du kommer frem til destinationen fra den lufthavn, du lander i. Det samme gælder naturligvis, når skiferien er ovre, og det er tid til at vende hjem til Danmark.

For mange mennesker er rejsen i sig selv en stor del af ferien, og at køre selv på skiferie til Alperne ned gennem Tyskland på deres Autobahn er mindst lige så stor en del af hele oplevelsen som turen op med liften. Det kan selvfølgelig også arrangeres med Nortlander at du selv kører på skiferie.

Om du er til fly, bus eller bil, så sørger vores guider for at byde dig velkommen og de hjælper dig frem til din indkvartering, der er klar til dig.

Nortlanders guideservice hjælper dig på din skiferie

Takket være vores egne søde og dygtige guider på vores destinationer i Alperne, yder vi den bedste service. Ved din ankomst er guiderne klar, de er behjælpelige mens du er afsted og når du skal hjem igen, vinker de farvel til dig.

For os er det et kardinalpunkt at vores gæster har den bedst mulige skiferie i de smukke Alper. Det gør vi ved at sørge for, at der altid er mulighed for at komme i kontakt med vores servicelinje på destinationerne, såfremt uforudsete hændelser måtte opstå.

Men vi er naturligvis også leveringsdygtige i tips og forslag til en god piste eller et lækkert spisested i byen.

Ferie på skandinaviske skihoteller

Som noget særligt, driver vi også vores egne hoteller rundt omkring på destinationerne i Alperne. Vores eget skandinaviske personale sørger her for den helt specielle og hjemlige stemning og kvalitetssans, der er meget efterspurgt blandt vores gæster.

Vi har egne hoteller i Østrig på destinationerne Obertauern, Saalbach-Hinterglemm, St. Anton, Alpe d'Huez og Ischgl, vi har hoteller, som vi selv driver.

Mere end skiløb på skiferien

Vi arrangerer, udover klassiske skiferier, en lang række rejser, hvor der er fokus på mere end bare skiløbet. Der er så meget ekstra at nyde i de hyggelige skibyer rundt om i Alperne, at det vil være en skam ikke at udnytte det.

Derfor har vi forskellige koncepter for skiferier, hvor du får en lidt ekstra med. Ikke at det koster noget ekstra i sig selv, men når man åbner øjnene for andre måder at holde skiferie på, er det hele bare lidt mere lækkert.

Du kan se dig omkring i Nortlanders koncepter for skiferier her: julefrokost i Alperne, wellness og luksus, vennegrupper og afterski, og skiferie for to.

Hvad med en kort skiferie?

Sådan lige at rive en hel uge ud af kalenderen til at tage på skiferie, er ikke altid det nemmeste. Der kan være allerede planlagte feriedage eller familiearrangementer, der skaber kalender-udfordringer.

For at komme skiglade gæster til undsætning har Nortlander den perfekte løsning i en kort skiferie med tre eller fire dage på ski. Det er lidt som en forlænget weekend, hvor du får det hele på den halve tid. Vi kalder det short stay skiferie i rejsebranchen, og du kan læse mere om kort skiferie her.

Vil du have hjælp til at finde din skiferie?

Vi tilbyder et bredt sortiment af destinationer og ophold, der egner sig bedst til skiferie for familier med store eller små børn, grupper, kæresteparret, kollegerne og livsnyderne.

Hvis du har brug for hjælp til at bestille din tur, sidder vi klar ved telefonen på 70 10 50 95 eller du kan skrive en e-mail på nortlander@nortlander.dk.

Hvis du vil holde dig opdateret og modtage de bedste tilbud som den første, kan du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her.