Frankrig, Val Thorens

Hotel Fitz Roy

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Fitz Roy

Det luksuriøse og charmerende Hotel Fitz Roy i Val Thorens er til dig, der ønsker afslapning og wellness.

Hotel Fitz Roy beskrives bedst som klassisk luksus. Her går alt op i en højere enhed og alle behov bliver tilfredsstillet.

Det charmerende og varme hotel ligger lige ud til snetorvet i Val Thorens og forvandler hurtigt din skiferie til en drøm, du ikke ønsker at vågne op fra.

Beliggenhed

Beliggenhed er hvad det hele handler om, når vi skal på skiferie, og intet sted er beliggenheden så optimal, som den er, når du bor på Hotel Fitz Roy.

Med under 50 meter til både pist og lift samt en placering i Val Thorens' midte, kommer du ikke til at gå meget rundt i dine skistøvler. Derudover gør denne beliggenhed, at I hurtigt og nemt er hjemme i varmen, hvis I skulle få brug det.

Gastronomisk mekka

Restauranten byder på lækre delikatesser og et velassorteret vinkort, der ikke stiller sig tilfreds med mindre end ultimativ forkælelse af jeres smagsløg.

Det er også her at morgenens kulinariske buffet bliver serveret.

Hyggelig panoramaudsigt

Når solen skinner i Val Thorens, så er der et sted der egner sig lidt bedre end andre til udendørsservering.

Det er selvfølgelig hotellets store sydvendte terrasse, der udover servering byder på en uforglemmelig panoramaudsigt.
Afterski til den trætte skikrop
Der er mange måder at afrunde en dag i sneen på, men Fitz Roy byder på en luksuriøs afterski, der er svær at sige nej til.

Her er ikke tale om dans på bordet til tunge basrytmer, men derimod hygge og afslapning i receptionsområdets lounge bar foran den åbne pejs.

Spa og wellness

Skirejser er en aktiv rejseform, så vigtigheden af at få løsnet op i de ømme stænger må ikke undervurderes, hvis I vil have det optimale ud af jeres skiferie. Dette anerkender Fitz Roy og byder derfor på et dejlig spa- og wellnessområde med swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og massagebehandlinger.

Val Thorens er skibyernes by og Hotel Fitz Roy gør alt for at leve op til den ære med værelser der ikke holder sig tilbage i forhold til resten af hotellet. Her har I således balkon/terrasse, minibar og DVD. Derudover er der selvfølgelig internet på alle værelserne.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Velkommen til denne skiperle i Alperne – velkommen til Hotel Fitz Roy!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Vinkælder Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 25€/day

Lounge: Ja

Parkering (mod betaling): surcharge

Pejs: Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Superior

Med et areal på 25 m² og fuldstændig renoveret, kan hotellets Superior-værelser rumme 2 personer, i enkeltsenge eller dobbeltsenge. Alle Superior-værelser har badeværelse med bruser, hårtørrer samt minibar og pengeskab.

Balkon - Sengelinned –Kaffemaskine - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder – TV - Projector - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Privilège Piste

Privilège værelse på 32 kvm. Værelset har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en extra seng i form af en sovesofa (på forespørgsel). Der er badeværelse med brus og badekar, samt toilet (nogle værelser har separat toilet). Værelset har også telefon, gratis internet, TV, minibar, kaffe-maskine, og hårføn. Der er også balkon med udsigt over pisterne.  
Balkon - Sengelinned –Kaffemaskine - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder – TV - Projector - Wi-Fi (gratis) 

 

Dobbeltværelse Privilège Village

Privilège værelse på 32 kvm. Værelset har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en extra seng i form af en sovesofa (på forespørgsel). Der er badeværelse med brus og toilet (nogle værelser har separat toilet). Værelset har også telefon, gratis internet, TV, minibar, kaffe-maskine, og hårføn. Der er også balkon med udsigt over byen.  
Balkon - Sengelinned –Kaffemaskine - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder – TV - Projector - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite Piste

Smukt indrettet Suite på ca. 31-40m2 med plads til 2 voksne og 1 barn under 12. Der er 2 rum separeret af en gang eller en dør: 1 soveværelse med badeværelse med brus og et opholdsrum, hvor der er plads til en opredning til barnet under 12.  
Badekar - Sengelinned –Hårtørrer -Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder – TV - Projector - Wi-Fi(gratis) 

 

Junior Suite Village

Smukt indrettet Suite på ca. 31-40m2 med plads til 2 voksne og 1 barn under 12. Der er 2 rum separeret af en gang eller en dør: 1 soveværelse med badeværelse med brus og et opholdsrum, hvor der er plads til en opredning til barnet under 12.

Badekar - Sengelinned –Hårtørrer -Minibar - Pengeskab -Bad og toilet - Håndklæder – TV - Projector - Wi-Fi(gratis) 

La Suite

Med et areal på 75 m² fordelt på to niveauer kan suiten rumme op til 4 voksne for et ophold som et par eller venner, eller 2 voksne og 2 børn som en familie. Den består af enkelt- eller dobbeltsenge (angiv venligst ved reservation). I stueetagen er der opholdsstue med pejs, minibar, Nespresso-maskine, Bluetooth-højttalere og pengeskab. Stadig i stueetagen er der et badeværelse med hårtørrer, dobbelthåndvask, bruser, badekar og en privat sauna med infrarødt lys. Den sydvendte suite ligger på øverste etage af hotellet.

Sengelinned –Hårtørrer -Minibar - Pengeskab -Bad og toilet - Håndklæder – TV - Projector - Wi-Fi(gratis) 
 

Suite Duplex

Med et areal på 56 m² er duplex suiten både rummelig og renoveret. Der er plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år). Der er både et børneværelse samt et forældresoveværelse. Hvert værelse har sit eget badeværelse. Afhængigt af suiten er værelserne enten på nederste etage eller på øverste etage.
 
Balkon - Sengelinned –Hårtørrer -Minibar - Pengeskab -Bad og toilet - Håndklæder – TV - Projector - Wi-Fi(gratis) 

Familiesuite

Med et areal på 37m² fordelt på to niveauer kan hotellets nye familiesuiter rumme op til 4 voksne eller 2 voksne og 2 børn . De består af enkelt- eller dobbeltsenge (angives ved booking). Alle hotellets familiesuiter med udsigt over pisterne har badeværelse med bruser, hårtørrer, minibar, videoprojektor og pengeskab. Værelserne er indrettet i en klassisk chik stil.

Balkon - Sengelinned –Hårtørrer -Minibar - Pengeskab -Bad og toilet - Håndklæder – TV - Projector - Wi-Fi(gratis) 

AccommodationTypes