Sestriere

Skiferier til Sestriere Skiophold, der er bygget til formålet

Sestriere byder på klassisk skiferie i Italien med smukke naturomgivelser. Her finder du alt, hvad der kendetegner et ophold i De Italienske Alper.

Byen har stolte traditioner for skiløb og var således også en af de tre værtsbyer ved de Olympiske Vinterlege i 2006.

Byens historie strækker sig tilbage til 1930'erne, hvor det italienske jetset og siden også Mussolini slog sine folder. Senere hen blev det Alberto Tombas faste træningsbase, hvor det siges, at han også satte kulør på byens natteliv.

Fem hurtige om Sestriere

  • Brede boulevarder
  • Stort skiområde
  • Varieret skiløb
  • Skiløb til Frankrig
  • Tidligere OL-værtsby 

Læs mere om Sestriere her

Fakta om Sestriere

400 km pister

92 lifte

95 kmBlå pister
220 kmRøde pister
85 kmSorte pister

Sestriere

Byens højde 2035 m

Højeste skiløb 2823 m

Liftkapacitet 113000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 9 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Jolly

Citroc

Fraiteve monte

Trebials monte

Vores indkvarteringer i Sestriere

AccommodationTypes

Skiferie til Sestriere Skiløb på olympisk niveau

Man kan ikke sige skiferie i Italien uden at Sestriere bliver nævnt. Byen har siden 1930’erne været en kendt skisportsby blandt det italienske jetset og inkarnerede skiløbere.

Byen har stolte traditioner for skiløb, og var da også en af de tre værtsbyer ved Olympiske Vinterlege i 2006, hvilket især var med til at give lidt kulør og fornyelse til området, som tydeligt kan ses i dag.

På ski i Sestriere

Det klassiske italienske skisportssted har en beliggenhed i 2035 meters højde og ligger centralt placeret i det 400 kilometer store skiområde "Via Lattea", som på dansk betyder "Mælkevejen". Hele området står som et smukt symbol på de brede pister, Italien er så berømt for.

En skirejse til Sestriére byder på snesikkkert og varieret skiløb med fantastisk skovskiløb til Sauze d'Oulx. Fra Claviere, som ligger på grænsen til Italien, er der forbindelse til det franske skiområde Montgenevre. Med et liftkort på seks, syv eller otte dage, får du en dag i Montgenevre gratis.

De brede og let overskuelige pister, gør dette smukke område til en ideel og oplagt destination for begyndere, der er på skiferie for første eller anden gang.

Skiløb for alle niveauer

Med magic carpets til børnene og blå pister, der løber direkte ned til byen, er Sestriere et godt sted for begyndere og let øvede. Særligt værd at fremhæve er nedfarten til Borgata, som er fremragende, hvis man kan lide lange pister, hvor der er god plads.

De mere øvede finder masser af pister i hele det store Via Lattea-område, hvor de altid velpræparerede pister er både dejligt brede og med indlagte udfordringer, for dem, der vil blive lidt bedre til at stå på ski. Motta er et godt sted til den slags skiløb.

De sorte pister med stejle hang og pukler finder man lidt højere oppe, og der er også gode muligheder for off-piste her. For eksperterne kan en tur over til Montgenevre være en god idé.

Sestriere by

Det vil være en tilsnigelse, at kalde Sestriere for en hyggelig, autentisk og charmerende lille alpeby. Så hvis det er den slags, man går efter, bør man nok se sig om efter en anden destination, såsom Sauze d'Oulx for eksempel.

Til gengæld er der i Sestriere alt, hvad man behøver på en god skiferie, og når selskabet er godt, er resten sekundært uanset hvad.

Gode priser i Sestriere

Det bedste ved Italien er priserne. En kop espresso ses heldigvis i Italien som en menneskeret, hvilket afspejles af prisen på 1,5 til 2 Euro. Maden er italiensk og dermed utroligt velsmagende. Det samme er prisen på en ordentlig pizza.

Til dig der derimod lægger skiene tidligt, har Sestriere et rimeligt udbud af barer og restauranter samt et forretningsliv med moderne tøj- og skibutikker. Derudover er restauranterne altid klar til at servere veltilberedt pasta og pizza i verdensklasse.

Derudover er der fine indkøbsmuligheder, hvis I planlægger selv at lave mad.

Billigt ophold i Sestriere

I Sestriere, har Nortlander som altid et bredt udvalg af hoteller, skilejligheder og chaletlejligheder. Priserne varierer alt efter niveau af komfort, så du kan sammensætte din skiferie fuldkommen efter egne behov.

Vi glæder os til at holde skiferie med jer i Sestriere.

Vores mest populære ophold i Sestriere

Få et tilbud til Sestriere

Vil du gerne på skiferie til Sestriere? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er xx noget for dig?