Sestriere

Skiferier til Sestriere Klassisk skiferie i hyggelige omgivelser

En skiferie på italiensk

Sestriére byder på klassisk skiferie i Italien med autentiske italienske omgivelser. Her finder du alt, hvad der kendetegner et ophold i De Italienske Alper. Byen har stolte traditioner for skiløb og var således også en af de tre værtsbyer ved de Olympiske Vinterlege i 2006.

Byens historie strækker sig tilbage til 1930'erne, hvor det italienske jetset og siden også Mussolini slog sine folder. Senere hen blev det Alberto Tombas faste træningsbase, hvor det siges, at han også satte kulør på byens natteliv.

5 hurtige om Sestriere

Hvis jeg skulle beskrive Sestriere i 5 ord, ville det være: 

  • Charmerende 
  • Stort skiområde
  • Skiløb til Frankrig
  • Tidligere OL-værtsby 
  • Klassisk italiensk

Du kan læse mere om Sestriere her

Fakta

400 km pister

92 lifte

95 kmBlå pister
220 kmRøde pister
85 kmSorte pister

Sestriere

Byens højde 2035 m

Højeste skiløb 2823 m

Liftkapacitet 113000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 9 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Jolly

Citroc

Fraiteve monte

Trebials monte

Indkvarteringer i Sestriere

AccommodationTypes

Rejser til Sestriere

Ta' med Nortlander til Sestriere

Sestriére

Du kan ikke sige skiferie i Italien uden at sige Sestriére. Byen har siden 1930’erne været en kendt skisportsby blandt det italienske jetset og inkarnerede skiløbere. Byen har stolte traditioner for skiløb, og var da også en af de tre værtsbyer ved Olympiske Vinterlege i 2006.

Dette var især med til at give lidt kulør og fornyelse til området, hvilket du også tydeligt kan se den dag i dag.

Italiensk for begyndere

Det klassiske italienske skisportssted har en beliggenhed i 2035 meters højde og ligger centralt i det 400 kilometer store skiområde "Via Lattea", som på dansk betyder "Mælkevejen". Hele området står som et smukt symbol på de brede pister, Italien er kendt for.

En skirejse til Sestriére byder på snesikkkert og varieret skiløb med fantastisk skovskiløb til Sauze d'Oulx. Fra Claviere, som ligger på grænsen til Italien, er der forbindelse til det franske skiområde Montgenevre. Med et liftkort på seks, syv eller otte dage, får du en dag i Montgenevre gratis.

De brede og let overkommelige pister, gør dette smukke område til en ideel og oplagt destination for børnefamilier, der har de små med på skiferie for første gang.

Sestriére by night

Hvis du ikke fik nok skiløb i løbet af dagen, så byder Sestriére også op til dans på pisten efter mørkets frembrud. Her bliver projektørerne tændt og lader den utrættelige skiløber tage en tur mere.

Til dig der derimod lægger skiene tidligt, har Sestriere et godt udbud af barer og restauranter samt et forretningsliv med moderne tøj- og skibutikker. De hyggelige og intime restauranter er altid klar til, at servere veltilberedt pasta og pizza i verdensklasse. Derudover er der fine indkøbsmuligheder, hvis I planlægger selv at lave mad.

Billige hoteller og chaletlejligheder

I sestriére, har vi som altid et bredt udvalg af hoteller, skilejligheder og chaletlejligheder. Priserner varierer i prisklasse, så du kan sammensætte din skiferie fuldkommen efter egne behov.

Vi glæder os til at holde skiferie med jer i Sestriére!