Nyhedsbrev

Nortlander i din indbakke Vær opdateret og kom foran i liftkøen til skinyheder

En verden med fart på - velkommen foran i liftkøen!

I den travle verden vi lever i, handler det mange gange om at komme først. Først-til-mølle er efterhånden almen praksis i de fleste brancher, og det samme gælder hos os. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du garanteret at modtage vores gode tilbud og råd til din næste skiferie før alle andre.  

Det får du med vores nyhedsbrev

Du er ikke bare den første til at modtage eksklusive tilbud på skirejser til vores forskellige destinationer. Informationer og nyheder om vores destinationer, aktuelle vejr- og snemeldinger kommer også i din inbox. Alt sammen er krydret med inspirerende artikler, som giver gode tips og tricks, beskriver trends og tendenser inden for skiverdenen og meget mere. 

Nej tak til spam

Under højsæsonen sender vi to-tre nyhedsbreve til dem, der har bedt om at modtage det. Vi spammer altså ikke folk, som ikke ønsker at modtage noget fra os. 

Desuden deler vi ikke din mailadresse med andre. Hvis du så på et tidspunkt, efter at have tilmeldt dig, ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du altid framelde dig eller sætte det på pause. Det kan gøres i bunden af hvert nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

BONUS: Alle der tilmelder sig nyhedsbrevet er automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Nortlander.

Vælg nærmeste lufthavn

Hvis du allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev og ønsker at modtage endnu bedre tilbud, kan du blot udfylde din e-mailadresse og vælge din nærmeste lufthavn nedenfor.