Frankrig, Val Thorens

Chalet Montana Plein Sud

Fakta

Om Chalet Montana Plein Sud

De femstjernede chaletlejligheder, Montana Plein Sud, skaber de perfekte rammer for en luksus skiferie med hyttestemning og skiløb i verdensklasse.

Nybygget Chalétlejligheder

Opskriften på en femstjernet skiferie indeholder en skilejlighed lige ved pisten, bunkevis af sne og blå himmel hele ugen. Val Thorens høje beliggenhed sørger for sneen, vi sørger for den femstjernede skilejlighed lige ved pisten, og de højere magter sørger for den blå himmel.

Hyttestemning

Så smutter vi på hyttetur! Montana Plein Sud er bygget som én stor skihytte med 37 luksuslejligheder, hvilket gør hotellet idéelt til jer der virkelig sætter hyggen i højsædet på ferien. Dette er dog ikke nogen almindelig hytte.

Til skientusiasterne

Beliggenheden burde i sig selv være nok til, at enhver med skiløb i blodet trykker bestil netop nu. Lejlighederne ligger i den rolige nedre del af Val Thorens by, og med gåafstand til både pisterne og skiskolen, kan selv ikke de hårdeste skistøvler nå at få bugt med fødderne, inden I klikker i skiene.

Meget mere end en skiferie

Vi kan alle sammen have en af de dage, hvor vi bare ikke orker at hoppe i skisokkerne, hvilket, under normale omstængigheder, henviser os til en dag i lejligheden. Det er dog ikke tilfældet her!Udover en døgnåben reception, byder hotellet på wellness i luksuriøse omgivelser. Her kan skitrætte ben og sjæle underholde sig i den udendørs opvarmede pool, mens entusiasterne kører sig trætte på pisterne. De kan til gengæld glæde sig til at komme hjem i sauna og dampbad, når mælkesyren skal ud af stængerne. Skulle dette ikke være nok, så kan I, mod betaling, bestille en massagetid.

Familieferien

Hyggelig luksus er beskrivelsen, der passer bedst på Montana Plein Sud, og hvad er hyggeligere end duften af hjemmelavet mad efter en lang dag i sneen. Lejlighedernes top moderne køkken er heldigvis nok til at få enhver Gordon Ramsey til at knibe en tåre. Her er med andre ord alt, hvad I har brug for.

Alle lejlighederne på Montana Plein Sud er udstyret med møbler af høj standard og komfort, og det er muligt at låne møblement til de små også. I har således mulighed for at låne barneseng, barnestole og babyalarm, så længe I husker at gøre opmærksom på det, når I bestiller rejsen.Opskriften er klar følg den og gør klar til en femstjernet skirejse! 

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.


Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 400 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 80 euro pr. week

Kæledyr (på forespørgsel): 175€ /week

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 3-værelser 4 personer

3-værelses lejlighed på 55-60 m2. Lejligheden er til 4 personer. 2 soveværelser med enkeltsenge, et opholdsrum (uden sovepladser). 2 badeværelser med toilet, der findes badekar i det ene med jacuzzi funktion. Køkken, som er udstyret med opvaskemaskine, køleskab, keramisk komfur med 4-plader, ovn, mikroovn etc. Indendørs swimmingpool, sauna og dampbad i wellness afdelingen (gratis). Satelit TV, telefon, internet Wi-Fi. Hårtørrer, håndklædetørre og sikkerhedsboks. Alle lejlighederne har balkon.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Ovn -Køleskab -Håndklæder -Brødrister -TV -El-kedel -Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 4-værelser 6 personer

4-værelses lejlighed på 75-80 m2. Lejligheden er til 6 personer. 3 soveværelser med enkeltsenge, et opholdsrum (uden sovepladser). 3 badeværelser med toilet, der findes badekar i det ene med jacuzzi funktion. Køkken, som er udstyret med opvaskemaskine, køleskab, keramisk komfur med 4-plader, ovn, mikroovn etc. Indendørs swimmingpool, sauna og dampbad i wellness afdelingen (gratis). Satelit TV, telefon, internet Wi-Fi. Hårtørrer, håndklædetørre og sikkerhedsboks. Alle lejlighederne har balkon.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Ovn -Køleskab -Håndklæder -Brødrister -TV -El-kedel -Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 5-værelses 8 personer

Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab -Håndklæder -TV -El-kedel -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes