Skiferie i januar

Skiferie i starten af sæsonen Skiferie i januar

Kan du heller ikke vente med at komme på skiferie? For mange af os er længslen efter sneklædte bjerge og den friske, klare alpeluft næsten uudholdelig. Hvis du, ligesom os, drømmer om at suse ned pister med nyfalden sne og ønsker at gøre det ikke bare én, men flere gange i løbet af sæsonen, så er en skiferie i januar et must for dig!

Snegaranti i januar 

Januar er som regel lig med nyfalden sne, og du vil derfor være blandt de privilegerede, der får chancen for at sætte sine spor i nyfalden sne. Forestil dig den lyd af knirkende, frisk sne under dine ski det er ren magi og enhver skientusiasts ultimative skiferie drøm.  

Perfekte forhold for pudderjægere 

Hvis du elsker at udforske offpiste eller ønsker at finpudse dine carvingteknikker på pisten, så er en skiferie i januar oplagt til dette. Januars kølige vejr sikrer, at sneen forbliver god, hvilket giver dig de bedste betingelser for at udforske alt, hvad Alperne har at byde på - både på og udenfor pisten. 

Færre mennesker 

Et af de største plusser ved en skiferie i januar er det lavere antal besøgende. Uden for skolernes ferie vil du opleve færre mennesker på pisterne og ingen kø ved lifterne. Dette betyder mere tid på bjerget og optimal udnyttelse af din skiferie. 

Flere skiferier på én sæson 

Med en skiferie allerede i januar er der stadigvæk mange uger tilbage af sæsonen til at nå endnu en skiferie. Det er den perfekte måde at starte året på, og hvem ved - måske får du mulighed for at planlægge endnu en tur, før sæsonen er omme? 

Flere fordele ved at vælge en skiferie januar: 

Værdi for pengene: Du får som regel mere for pengene uden for skolernes ferie. Det giver derfor mere luft i budgettet til at nå to skiferier på én sæson. #winwin 

Rolige omgivelser: Med færre turister får du en mere autentisk og afslappende skiferie. Menneskemængden er mindre og med idylliske bjerge så langt øjet rækker, er du garanteret ro i sindet. 

Bedre betingelser for begyndere: Med færre mennesker og mindre trængsel på pisterne er januar en rigtig god måned for nybegyndere at lære at stå på ski eller snowboard. 

Er du allerede ved at drømme om din næste skiferie? Januar tilbyder den perfekte kombination af fantastiske sneforhold, færre mennesker og en fredfyldt atmosfære, du ikke vil gå glip af. For en ægte skientusiast er det, det optimale tidspunkt at booke sin skiferie på.  

Book din skiferie i januar nu, og forbered dig på eventyr i sneen, der venter på dig! 

De bedste hoteller til skiferien i januar

Vi hjælper dig gerne!

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024
Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.