Hoteller med luksus og wellness

Ophold med lidt ekstra Wellness og luksus i Alperne

Er du typen, der gerne vil have ekstra nydelse og komfort på din skiferie?

Hos Nortlander finder du en række af hoteller med et luksuriøst touch, der tilbyder gode muligheder for afslapning i komfortable og velindrettede omgivelser. 

Luksushoteller i Frankrig, Østrig og Italien

Luksus har ingen begrænsninger, så du kan naturligvis finde et hotel der opfylder netop dine behov, uanset om skiferien går til FrankrigØstrig eller Italien.

Man oplever første færd, at alt generelt er mere nydeligt og i bedre stand. Værelserne er mere stilrent indrettede og der tilbydes et mere delikat madprogram end på de mere almindelige hoteller.

Læs mere om wellness & luksus her.

Plads til forkælelse

Du lader din ømme og skitrætte krop dyppe ned i et dampende, brusende spabad, mens du nyder et glas perlende champagne direkte fra køl.

Det er blot noget af det du får, når du booker et ophold på et luksushotel hos Nortlander. Mange af hotellerne har et wellnessområde, hvor der typisk også er sauna samt diverse trænings- og massagefaciliteter.

Hvem bor her?

Luksushotellerne er som regel fri for børnefamilier samt helt unge og er derfor et oplagt valg for kæreste- eller vennepar, der gerne vil forkæle sig selv ekstra meget på deres skiferie. Se her for yderligere inspiration til en skiferie for to.

Se vores luksuriøse hoteller i FrankrigØstrig og Italien herunder.

Anbefalede luksus ophold på skiferien

Hotel Cristallino Det nyrenoveret Hotel Cristallino, står klar til at byde dig velkommen til Cervinia. Her bor du med skønt wellnessområde og halvpension i et dejligt miljø. Læs mere om Cristallino her Heart Hotel Grischuna Drømmer du om at bo i rolige omgivelser, med lækre wellnessfaciliteter, god mad, og med en fantastisk udsigt? - Velkommen til vores Heart Hotel Grischuna i St. Anton. Læs mere om Heart Hotel Grischuna Hotel Austria - Bellevue Et eksklusivt og luksuriøst hotel beliggende i stilfulde omgivelser. Her får du en skiferie med det hele; flot indkvartering, lækker mad, wellness og pisten tæt på i det store skiområde Obergurgl. Læs mere om Hotel Austria her Hotel Alpinresort Sport & Spa Et moderne 4-stjernet hotel i centrum af Saalbach. Som navnet antyder, så tilbyder hotellet masser af sportsaktiviteter, spa og afslapning. Læs mere om Hotel Alpinresort Sport & Spa Hotel Daria-I Nor Et spritnyt luksus 5-stjernet gourmet-hotel, der praktisk talt ligger på pisten og 20 meter til liften i solrige Alpe d'Huez. Læs mere om Hotel Daria-I Nor her Elizabeth Arthotel I Ischgl finder du det moderne 5-stjernede Elisabeth Arthotel. Hotellet har suveræn halvpension, splinternyt fitness område og så er gondolen lige udenfor døren. Læs mere om Elizabeth Arthotel her Hotel Der Waldhof Hotellet ligger helt magisk, i bunden mellem to bjergskråninger i Zell am See. Du får et kæmpe wellnessområde og en enestående ski-in/ski-out mulighed. Læs mere om Hotel Der Waldhof her Residence Arolles På Hotel Arolles får du en høj standard i skiområdet Les Arcs, en fantastisk udsigt samt wellness med sauna og pool. For dem der elsker komfort og hygge er det perfekt. Læs mere om Residence Arolles her Hotel Fitz Roy Hotel Fitz Roy ligger i det berømte Val Thorens. Her får du et luksus hotel med en top beliggenhed, lækkert wellness område og gastronimisk mekka. Læs mere om Hotel Fitz Roy her

Tilbud på luksus skiferien

Skiferie med det lille ekstra De små øjeblikke

En by kan i sig selv være det lille ekstra, der løfter en skiferie lidt. Det samme kan et hotel eller en del af et hotel. Man kan sagtens zoome både helt ind og helt ud og finde sine egne små øjeblikke med wellness og luksus.

Hvad et småt øjeblik er for lige præcis dig kan være mange ting. For nogle mennesker er det ski-in/ski-out, hvor man klikker skiene af og på udenfor hotellets fordør, mens andre synes, at de små øjeblikke består i et glas champagne ved pejsens knitrende ild efter en dag på pisten. For andre er det wellness og luksus på skiferien.

Velsmagende skiferie

Sidegevinsten ved en skiferie er i høj grad når det smager lækkert i smukke omgivelser. Det behøver på ingen måde være noget, der koster ekstra. Tværtimod gælder det om at søge mod det sted, hvor man ikke kan undgå at møde restauranter, hvor smagsløgene virkelig bliver tilfredsstillet.

Noget af det bedste ved at rejse til et andet land er de nye smagsindtryk, som byder sig til. Europa har en sand mangfoldighed af køkkener, der alle kan skifte stil så snart man krydser lande- eller sågar kommunegrænser. Blandt Alpernes lande finder vi dog alligevel superligaen, der får enhver foodie til at savle.

Spis godt i Frankrigs Alper

Om man vil det eller ej, er Frankrig den moderne kogekunsts højborg, og alene det er en af de mere velsmagende sidegevinster, som en skiferie kaster af sig. Hele dagen kan man få gallisk velsmag. Det starter med de sprøde og bløde baguettes, smørbagte croissanter og pains au chocolat samt en café au lait. Til frokost på pisten kan en saftig fondue savoyarde eller en tartiflette stille selv den værste sult takket være generøs brug af de lokale oste baseret på alpemælk. Aftensmaden kan passende nydes på en af restauranterne på destinationen, og her er der muligheder på alle niveauer. Fransk vin behøver ikke nærmere introduktion, og den flyder gerne i dens hjemland.

Italiens smækre råvarer

Det siges at en italiensk ret med flere end tre til fem ingredienser ikke er en italiensk ret. Og heri ligger essensen af Italiens køkken. Enkeltheden og total respekt for råvarernes ret til at træde frem på scenen på bekostning af krumspring i bag komfuret. Grøntsagerne, brødet, risottoen, kødet, svampene (var der nogen, der sagde trøfler?), ostene, charcuteriet og ikke mindst pastaen er det, der holder landet sammen, og får italienerne til sende fingerkys mod himlen. Vinmæssigt er Italien blandt de lande med brug af flest forskellige druesorter i hele verden, så der er nok at tage fat på.

Schnitzel und bier vom fass

Østrig er måske ikke traditionelt det første land, man tænker på, når gastro-sværvægterne nævnes. Meeeen, landets køkken er nu ikke helt uden evner. Alene ordet wienerschnitzel bør rejse øjenbrynene hos en madglad skigæst. En wienerschnitzel på kalv, naturligvis. På et område trækker østrigerne dog fra deres naboer, og det er kombinationen af humle, malt, vand og gær. Øllet er af ypperste kvalitet og portionsstørrelserne lige tilpas. Afterski er Østrigs ubestridte claim to fame blandt skigæster, der gerne rejser hertil fra hele verden af den ene årsag.

Destinationer med ekstra god mad

Ischgl: Som et gastronomisk kraftcenter samler Ischgl hvert år 50 kokke fra hele verden til at dyste om Chef's Star Cup, og den slags opmærksomhed smitter af på resten af byen. I Ischgl er der så meget end turistmad fra kedelige samlebånd. Den franske restaurantguide Gault & Millau har tildelt otte restauranter en gourmetbedømmelse. Og så er vi jo stadig i Østrig, som ikke just savner evner udi kunsten af lave god afterski. Se mere her.

Val Thorens: Hvis man går sulten i seng i Val Thorens er man selv ude om det, for her er et hav af muligheder. Ikke nok med at byen har en god portion restauranter med enten stjerner eller Bib-Gourmand-benævnelse, så er det i særdeleshed i mellemlaget, at man finder guldet. Og så er der jo La Folie Douce på pisten, der lokker med tre køkkener på hvert sit niveau. Velbekomme og god tur. Se mere her.

Val d'Isere: Rustikke alpespecialiteter kæmper side om side med internationale hypermoderne køkkener om gæsternes gunst, og der er nok om buddet. Val d'Isère er destinationen, når skiferien skal have en guldkant, der smager godt. Se mere her.

Champoluc: Her i Aosta-dalen på grænsen til Frankrig er der en helt speciel kærlighed til vildtet, som findes i bjergene. Den gastronomiske stil er alperustik og solid, men med italienernes evige mantra om at lade råvarerne komme til sin ret uden for megen udenomssnak. Det er enkelt, men ikke nemt at lave mad på den måde. Heldigvis for os alle er de gode til det i Champoluc. Se mere her.

Få et tilbud på en luksus skiferie

Vil du gerne have et tilbud på en luksuriøs skiferie? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024
Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.