Hoteller med luksus og wellness

Ophold med guldkant Wellness og luksus i Alperne

Er du typen, der gerne vil have ekstra nydelse og komfort på din skiferie?

Hos Nortlander finder du en række af hoteller med et luksuriøst touch, der tilbyder gode muligheder for afslapning i komfortable og velindrettede omgivelser. Din skirejses guldkant er ekstra bred her.

Luksushoteller i Frankrig, Østrig og Italien

Luksus har ingen begrænsninger, så du kan naturligvis finde et hotel der opfylder netop dine behov, uanset om skiferien går til FrankrigØstrig eller Italien.

Man oplever første færd, at alt generelt er mere nydeligt og i bedre stand. Værelserne er mere stilrent indrettede og der tilbydes et mere delikat madprogram end på de mere almindelige hoteller.

Plads til forkælelse

Du lader din ømme og skitrætte krop dyppe ned i et dampende, brusende spabad, mens du nyder et glas perlende champagne direkte fra køl.

Det er blot noget af det du får, når du booker et ophold på et luksushotel hos Nortlander. Mange af hotellerne har et wellnessområde, hvor der typisk også er sauna samt diverse trænings- og massagefaciliteter.

Hvem bor her?

Luksushotellerne er som regel fri for børnefamilier samt helt unge og er derfor et oplagt valg for kæreste- eller vennepar, der gerne vil forkæle sig selv ekstra meget på deres skiferie. Se her for yderligere inspiration til en skiferie for to.

Se vores luksuriøse hoteller i FrankrigØstrig og Italien herunder.

Anbefalede luksusophold til skiferien

Hotel Principi di Piemonte - Sestriere

Varme og charme i Sestrieres kronjuvel

Se Hotel Principi di Piemonte her

Med dets tårne og spir samt bjergene i baggrunden, fremstår Hotel Principi di Piemonte som et mindre slot i udkanten af Sestriere. Man kommer uvægerligt til at føle sig lidt adelig her. Fra det øjeblik man træder indenfor i varmen, bliver mødt med en følelse af varme, charme og velbehag.

Det charmerende hotel, der uden tvivl er et af de bedste af slagsen i området. Det har et bevidst underspillet og nedtonet udtryk, men her går man ikke på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Principi di Piemonte byder på hyggelige og nydeligt indrettede værelser, et overdådigt wellness-område med stor swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og spa-bad, fælles opholdsstue med pejs og halvpension.

Tre gode grunde til at vælge Hotel Principi di Piemonte

 • Råhygge og komfort tæt på skiløbet
 • Lækre wellness-faciliteter
 • Det bedste hotel i hele Sestriere!

Har du spørgsmål til

Hotel Principi di Piemonte - Sestriere?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Elizabeth Arthotel - Ischgl

Skarpe linjer i hjertet af Ischgl

Se Elizabeth Arthotel her

Fra gadeplan, står Elizabeth Arthotel skarpt – og særligt om aftenen, med dets fremtrædende balkoner, hvis glasfacader har et neonblåt skær. Det samme kan bestemt også siges, når du træder indenfor. Det moderne 5-stjernede hotel er gennemført ned til mindste detalje. Du vil få følelsen af at være trådt ind i perfektionistisk paradis, hvor alt står snorlige og hvor intet er overladt til tilfældighederne. Værelserne er enkle, stilfulde og luksuriøst indrettede. Derudover har Elizabeth Arthotel alt hvad hjertet begærer: Wellness-område med udsigt over bjergene, indendørs pool med dertilhørende poolbar samt et fitnessområde der siger sparto.

Tre gode grunde til at vælge Elizabeth Arthotel

 • Suveræn halvpension
 • Splinternyt fitnessområde
 • Byliv og gondollift lige ved døren

Har du spørgsmål til

Elizabeth Arthotel - Ischgl?

Sophie Børglum

Tlf.: 3318 8352

sophie.borglum@nortlander.dk

Hotel Daria-I Nor - Alpe d'Huez

Gastronomisk topniveau og spa-paradis

Se Hotel Daria-I Nor her

Hotel Daria-I Nor er et spritnyt 5-stjernet hotel i solrige Alpe d'Huez. Fra hotellet, der praktisk talt ligger på pisten – og kun 20 meter fra liften – kan du nyde en bekvem skiferie i gourmetens navn. Hotellet har nemlig hele to gourmetrestauranter – den ene hvorfra du kan nyde en fabelagtig halvpension. Værelserne er forskellige i udtryk – nogle minimalistiske og rustikke, andre mere pyntede og mondæne – dog med det til fælles, at de alle scorer højt på modernitet, luksus og komfort. Wellness ligger også højt på dagsordenen, med et spaområde på hele 800 kvadratmeter!

Tre gode grunde til at vælge Hotel Daria-I Nor

 • Kæmpe spaområde
 • Halvpension med gourmet
 • Ski-in/ski-out

 

Har du spørgsmål til

Hotel Daria-I Nor - Alpe d'Huez?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Hotel Principe delle Nevi - Cervinia

Højtbeliggende wellness-eventyr

Vil du gerne kigge på stjerner mens du flyder rundt, udenfor, i en dampende pool? På det 5-stjernede Hotel Principe delle Nevi, får du et udbud af wellness-faciliteter ud over det sædvanlige. Med opvarmet indendørs og udendørs pool, sauna, dampbad, jacuzzi, 'rainforest shower', yoga-område, adskillige former for massage og mere til, er der nok af velvære at svælge i. Det yderst luksuriøse hotel, der ligger på en skråning lidt uden for byen, har egen afterski-bar med direkte adgang fra pisten, samt tre forskellige restauranter – en af dem inklusiv gourmet-halvpension. Fra den skønne fælles altan kan du desuden nyde en majestætisk udsigt til områdets sneklædte bjerge.

Tre gode grunde til at vælge Hotel Principe delle Nevi

 • Exceptionel wellness
 • Ski-in/ski-out
 • Egen bar direkte ved pisten

Har du spørgsmål til

Hotel Principe delle Nevi - Cervinia?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Hotel Marietta - Obertauern

Komfort og rummelighed i Obertauern

Se Hotel Marietta her

Hotel Marietta er noget for sig. Det er luksuriøst. Det er komfortabelt. Og nå ja, så er det rummeligt. Det skal forstås på den måde, at hotellet kan rumme alle – selv børn. Men bare rolig, der er nemlig sørget for, at børnene har deres helt eget, fyldt med aktiviteter. Samtidig kan du nyde godt af det børnefri wellnessområde m. spa, dampbad, udendørssaunaer og liggestole til fri afbenyttelse. På Marietta kan du finde værelser til enhver lejlighed – alle lækre og yderst komfortabelt indrettede. Ved buffeten m. halvpension er der desuden sørget for, at du kan sætte dig til bords afsides større forsamlinger. Således kan alle – familier som kærestepar – nyde deres ferie side om side, i ro og mag. 

Tre gode grunde til at vælge Hotel Marietta

 • Stort og rummeligt med masser af faciliteter
 • Børnefrit wellnessområde
 • Egen skiudlejning og skiskole på hotellet

Har du spørgsmål til

Hotel Marietta - Obertauern?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Hotel Fitz Roy - Val Thorens

Eksklusivt chalet-hotel i verdens bedste skiområde

Se Hotel Fitz Roy her

Hvis du gerne vil bo i luksus – tæt på både lift og by – i et af verdens absolut bedste skiområder, er det fem-stjernede Hotel Fitz Roy det oplagte valg. Hotellet har en vis form for klassisk elegance over sig. De mørke, varme mahogni-toner på vægge og paneler, der er at finde på værelserne såvel som i hotellets afdæmpede pejse-lounge, giver hotellet et sofistikeret look, der bidrager med en stemning af alpin eksklusivitet og professionalisme. Hotellet byder på en lækker morgenmadspension, og på den store sydvendte terrasse med bjergtagende panoramaudsigt, kan du nyde udeservering i eftermiddagssolen. Efter en fysisk aktiv dag på pisterne, kan du desuden flade ud i poolen eller spaen, som du finder i Fitz Roys bekvemme wellnessområde.

Tre gode grunde til at vælge Hotel Fitz Roy

 • Sofistikeret, elegant og afdæmpet luksus
 • Skønt wellnessområde
 • Ski-in/ski-out tæt på centrum

Har du spørgsmål til

Hotel Fitz Roy - Val Thorens?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Hotel Der Waldhof - Zell am See

Idyllisk vinterhygge og bekvemmelighed

Se Hotel Der Waldhof her

Hotel Der Waldhof ligger helt magisk, i bunden mellem to bjergskråninger. Omgivet af sneklædte grantræer fra alle sider, får man følelsen af at bo i et romantisk eventyrland som taget fra en Hollywoodfilm. Hotellet fremstår moderne, hyggeligt og komfortabelt. Det er for gæsten, der ønsker bekvemmelighed på skiferien – både på hotellet og i sneen. Via en skisti fra hotellets skikælder, er der direkte forbindelse til skiområdet. Og hvad bedre kunne du tænke dig, end rendyrket afslapning i spaen, efter en lang dag i sneen? Hertil byder Der Waldhof på et 850 kvm stort wellness-område at boltre sig på. Opholdet er inklusiv halvpension og har desuden en masse faciliteter til børn, hvis du rejser med familien.

Tre gode grunde til at vælge Hotel Der Waldhof

 • Billedskøn beliggenhed
 • Kæmpe wellnessområde
 • Enestående ski-in/ski-out

Har du spørgsmål til

Hotel Der Waldhof - Zell am See?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

FÅ ET TILBUD

Vil du gerne have et tilbud på en luksuriøs skiferie? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.