Champoluc

Skiferier til Champoluc En skiferie til Champoluc er en skiferie på italiensk...

Ta' med Nortlander til Champoluc

At du er garanteret italiensk gæstfrihed, charme og godt skiløb, når du tager på skiferie til Italien, er nok ikke en nyhed, der kan slå benene væk under dig. Men når du så kombinerer det med et hyggeligt byliv, kulinariske smagsoplevelser og rigtig godt skiløb, så får du opskriften på en skiferie til Champoluc. 

Hvis du er til varieret skiløb med en majoritet af røde pister, hvor du kan give den maks, så er Champoluc stedet for dig!

 

5 hurtige om Champoluc

Hvis jeg skulle beskrive Champoluc i 5 ord, ville det være: 

  • Velpræparerede pister
  • Ingen liftkø
  • God off-piste
  • Hyggeligt byliv
  • Godt til let øvede og rutinerede skiløbere 

Du kan læse mere om Champoluc her

Fakta

180 km pister

54 lifte

40 kmBlå pister
120 kmRøde pister
20 kmSorte pister

Champoluc

Byens højde 1587 m

Højeste skiløb 3260 m

Liftkapacitet 49000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 12 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Colle Sarezza

Colle Bettaforca

Indkvarteringer i Champoluc

AccommodationTypes

Skirejser til Champoluc Velkommen til Champoluc

Alle der har være på skiferie i Italien ved, at man kan forvente velpræparerede pister, hyggeligt byliv og god mad - Champoluc er ingen undtagelse!
Champoluc tilhører det største skiområde i Monte Rosa-regionen - området består af 3 dale med byerne Champoluc, Gressoney og Alagna.
Området byder på både 180 kilometer velpræparerede pister med gode muligheder for off-piste og heliskiing (du bør dog kun prøve kræfter med off-pisten i selskab med en bjergguide).

Det perfekte skiområde til let-øvede og rutinerede skiløbere
En skirejse til Champoluc er det oplagte valg, hvis du er til godt og varieret skiløb. Kører du over mod Antagnod, finder du et stort udvalg af piste for nybegyndere og let-øvede skiløbere.
De røde pister i området er der virkelig mange af, så området er velegnet til både den erfarne skiløber, og dem som er afsted for første gang.
Du har ofte pisterne for dig selv i løbet af ugen, men henimod weekenden vil der være flere, når de lokale italienere også ønsker at spænde støvlerne og nyde glæde af sneen.


Om Village Champoluc
Champoluc er en gammel italiensk landsby, der ligger i 1570 meters højde. Byen er omgivet af skovklædt terræn, der er placeret i den ene ende af Monte Rosa-området, hvor Gressoney er den centrale dal.
Champoluc har en klassisk skisportsbys atmosfære med mange hyggelige cafeer, barer og restauranter, både på pisterne og i landsbyen.
Champoluc har uden sammenligning den bedste afterski i området. Du skal dog ikke forvente, at det er på niveau med de østrigske områder - men det behøver det heller ikke at være for at være godt... 

Med en skiferie til Champoluc er du garanteret verdensklasse skiløb, italiensk charme, og god afterski.

Velkommen til en skiferie på italiensk - velkommen til en skiferie i Champoluc!

Rejser til Champoluc