St. Anton

Skiferier til St. Anton St. Anton, Stanton eller bare Anton

Et af verdens mest eftertragtede områder

Kært barn har mange navne, og hvis du kan lide skirejser til Østrig, vil du elske denne by. Her finder du ikke bare et af verdens mest eftertragtede skiområder, men også afterski som du ikke finder andre steder.

Det går selvfølgelig hånd i hånd med fantastiske offpiste muligheder, varieret skiløb samt hyggelige og rolige omgivelser uden for gågadens festligheder, som også gør det muligt for børnefamilien at nyde denne perle midt i Arlberg området.

5 hurtige om St. Anton

Hvis jeg skulle beskrive St. Anton i 5 ord, ville det være: 

  • Storslået afterski
  • Rigtig god puddersne
  • Varieret skiløb
  • Livlig by 
  • Plads til både den festglade og børnefamilien

Du kan læse mere om St. Anton her

Fakta

347 km pister

97 lifte

144 kmBlå pister
147 kmRøde pister
56 kmSorte pister

St. Anton

Byens højde 1304 m

Højeste skiløb 2811 m

Liftkapacitet 120000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 14 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Skicenter

Galzig Bergstation

Gampen

Rendl

Indkvarteringer i St. Anton

AccommodationTypes

Rejser til St. Anton

Østrigs legendariske sværvægter Ta' med Nortlander til St. Anton

En skiferie til selv den kræsne gæst

Det er stort set umuligt at tænke på skiferie i Østrig uden at tænke på St. Anton. Der findes næppe en by, der favner så bredt i publikum, som det er tilfældet her. Her finder du sublimt skiløb, verdensklasse afterski, og selvfølgelig også lige wellness & spa, luksushoteller og fem stjernede restauranter. Her er der noget til selv den mest kræsne skiløber!

Du får 305 kilometer på samme liftkort

Det store skiområde dækker byerne Lech, Zürs, St. Christoph og selvfølgelig St. Anton, der hænger sammen i et effektivt og logisk lift- og bussystem. Uden for de 305 kilometer pisteløb, finder du et sandt offpiste mekka. Uofficielt er området kåret til verdens tredje bedste sted for pudderkørsel.

St. Anton er uden tvivl Østrigs legendariske sværvægter. Skiområdet var da også vært for VM i alpin i 2001, men på trods af sit brede udvalg af varierende nedfarter henvender det sig nok mest til den rutinerede skiløber. Dette bør dog ikke afskrække mindre rutinerede skiløbere for at lægge vejen her forbi, da den lokale skiskole har rigeligt med kyndige skiinstruktører til at klæde jer på til pisterne.

Og hvis du gerne vil se andet end St. Antons skiområde? Så er Ischgl placeret kun 40 minutter væk i bil. Perfekt til en dagstur, med mere sublimt skiløb.

St. Anton bliver med rette kaldt afterskiens vugge

og du finder da også et overdådigt og festligt udbud af afterskisteder oppe i terrænet såvel som nede i byen.

Her bliver alle behov tilgodeset, uanset om du er til live musik i hyggelige omgivelser, dans på bordene i dine skitøvler til DJ Ötzi eller til internationale hits med alle de unge. Festen er, ligesom byen, for alle. Men uanset hvordan du vender og drejer det, så kommer du ikke uden om steder som Mooserwirt, Postkeller og Krazy Kanguruh.

Maden i St. Anton

Byder på kulinariske oplevelser i særklasse. Her er et bredt udvalg af nationale og internationale restauranter. Skal du have en god schnitzel, kan vi anbefale at tage på valfart og smide skispidserne i retning af de eksklusive skibyer Lech og Zürs. Udover de mange pelsklædte damer med store solbriller byder området her nemlig på hyggelige knejper oppe i terrænet, hvor du hurtigt finder en plads i solen.

I St. Anton byder det velassorterede udvalg af restauranter på alt fra Burger Stop, hvor du kan få en burger til fem euro, til La Hacienda, der serverer udsøgte herligheder i luksuriøse omgivelser.

Indkvarteringen i byen

Består af alt fra fine luksushoteller og hyggelige chaleter i bymidten til mere beskedne lejligheder og hoteller i Nasserein bydelen.

Livet i byen

Er både hektisk og sprudlende, men i ægte tyrolrammer. Dette er en rigtig by, og det er ikke unormalt at følges med de mange skolebørn på vej hen til pisterne. For når du skal på ski, er de selvfølgelig på vej i skole. Medmindre nattelivet har taget for hårdt på energien.

Det er nemlig ikke kun afterskien, der fungerer her, du kan sagtens fortsætte på byens barer og diskoteker ud på de sene nattetimer.

Vi er stolte over, at kunne præsentere St. Anton endnu engang, og vi er stolte af det program, vi har sammensat for denne dejlige destination. Rammerne er gjort klar, så mangler vi bare at fylde dem ud med glade ferieminder.

Du kan roligt glæde dig!

Rigtig god skiferie i St. Anton, Østrig.