St. Anton

Skiferier til St. Anton St. Anton, Stanton eller bare Anton

Kært barn har mange navne, og hvis du kan lide skirejser til Østrig, vil du elske denne by. Her finder du ikke bare et af verdens mest eftertragtede skiområder, men også afterski som ingen andre steder.

Det går selvfølgelig hånd i hånd med fantastisk offpiste, varieret skiløb samt hyggelige og rolige omgivelser uden for gågadens festligheder, som også gør det muligt for hele familien at nyde denne perle midt i Arlberg området.

Fem hurtige om St. Anton

  • Storslået afterski
  • Rigtig god puddersne
  • Varieret skiløb
  • Livlig by 
  • Plads til hele familien

Læs mere om St. Anton her

Fakta om St. Anton

347 km pister

97 lifte

144 kmBlå pister
147 kmRøde pister
56 kmSorte pister

St. Anton

Byens højde 1304 m

Højeste skiløb 2811 m

Liftkapacitet 120000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 14 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Skicenter

Galzig Bergstation

Gampen

Rendl

Vores indkvarteringer i St. Anton

AccommodationTypes

På skiferie i St. Anton Østrigs legendariske sværvægter

Det er stort set umuligt at tænke på skiferie i Østrig uden at tænke på St. Anton.

Der findes næppe en by, der favner så bredt i publikum, som det er tilfældet her. Her finder man sublimt skiløb og verdensklasse-afterski. Men selvfølgelig også lige wellness og spa, luksushoteller og fem stjernede restauranter. Her er der noget til selv den mest kræsne skiløber!

På ski i St. Anton

Det store skiområde dækker byerne Lech, Zürs, St. Christoph og selvfølgelig St. Anton, der hænger sammen i et effektivt og logisk lift- og bussystem. Uden for de 347 kilometer pisteløb, finder du et sandt offpiste-mekka. Uofficielt er området kåret til verdens tredje bedste sted for pudderkørsel.

St. Anton er uden tvivl Østrigs legendariske sværvægter. Skiområdet var da også vært for Verdensmesterskaberne i alpint skiløb i 2001, men på trods af sit brede udvalg af varierende nedfarter, henvender det sig nok mest til den rutinerede skiløber. Dette bør dog ikke afskrække mindre rutinerede skiløbere fra at lægge vejen her forbi, da den lokale skiskole har rigeligt med kyndige skiinstruktører til at klæde jer på til pisterne.

Og hvis man gerne vil se andet end St. Antons skiområde, er Ischgl placeret kun 40 minutter væk i bil. Det er perfekt til en dagstur med endnu mere af det sublime skiløb.

Ny lift med større kapacitet

Vintersæsonen 2019/20 indledes med en opdatering af en gammel traver af en stolelift, der har transporteret skigæster fra Galzig til Schindler Spitze. Som erstatning for den 40 år gamle 3-mands lift er nu etableret en gondollift, der fragter 10 mennesker ad gangen, og i alt 2.800 i timen.

Den slags investeringer giver mere tid på selve pisten og mindre tid i luften over den. Schindlergratbahn skal nok skabe mere skiglæde i St. Anton!

Indkvartering i St. Anton

Består af alt fra fine luksushoteller og hyggelige chaleter i bymidten til mere beskedne lejligheder og hoteller i Nasserein bydelen.

Afterski i St. Anton

St. Anton bliver med rette kaldt afterskiens vugge, og man finder da også et overdådigt og festligt udbud af afterskisteder oppe i terrænet såvel som nede i byen.

Her bliver alle behov tilgodeset, uanset om man er til live-musik i hyggelige omgivelser, dans på bordene i skitøvler til DJ Ötzi eller til internationale hits. Festen er, ligesom byen, for alle.

Men uanset hvordan man vender og drejer det, er der ingen vej uden om steder som Mooserwirt, Postkeller og Krazy Kanguruh.

Restauranter i St. Anton

Maden i St. Anton byder på kulinariske oplevelser i særklasse. Her er et bredt udvalg af nationale og internationale restauranter.

Skal man have en god schnitzel, og det skal man jo i Østrig, anbefaler vi at tage på valfart og styre skispidserne i retning af de eksklusive skibyer Lech og Zürs. Udover de mange pelsklædte damer med store solbriller, byder området her nemlig på hyggelige knejper oppe i terrænet, hvor du hurtigt finder en plads i solen.

I St. Anton byder det velassorterede udvalg af restauranter på alt fra Burger Stop, hvor du kan få en burger til fem euro, til La Hacienda, der serverer udsøgte herligheder i luksuriøse omgivelser.

Livet i byen

St. Anton er både hektisk og sprudlende, men i ægte tyroler-rammer. Dette er en rigtig by med sin egen hverdag, og det er ikke usædvanligt at følges med de mange skolebørn på vej hen til pisterne.

Det er nemlig ikke kun afterskien, der fungerer her, du kan sagtens fortsætte på byens barer og diskoteker ud på de sene nattetimer.

Vores mest populære ophold i St. Anton

Få et tilbud til St. Anton

Vil du gerne på skiferie til St. Anton? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.