Frankrig, Val Thorens

Chalet Val 2400

Fakta

Om Chalet Val 2400

Velkommen til verdens bedste skiområde og Chalet Val 2400!

Chalet Val 2400 består af moderne og lækre lejligheder, der rummer alt fra 4 til 14 personer. Lejlighederne ligger i den stille del af Val Thorens: Les Balcons. Der er en lille gåtur ind til centrum, men du bor til gengæld med pisten og liften som nabo.
 

Lejlighederne

I huset finder du 27 moderne og lækre lejligheder. Her er der altså masser af plads, hvis I er flere grupper eller familier, der rejser sammen. Fra lejligheden er der en enestående udsigt over Alperne.
 
I alle lejligheder finder du et godt køkken med blandt andet opvaskemaskine – altså ingen der skal bruge hele aftenen med opvaskebørsten i køkkenet. Desuden er der håndklæder, slutrengøring og sendelinned med i prisen.
 
Hvis du har små børn med på skiferien, så er det gratis at låne højstol og babyseng her – dog uden madras og sengetøj. Husk at bestille dette på forhånd, da der er et begrænset antal.
 
Til hver lejlighed er der desuden skabe til ski og støvler, så de står sikkert og godt natten over.
 

Skiferie med wellness

Selvom du bor i lejligheder, så er der en lille wellness afdeling i huset. Her finder du blandt andet en sauna. Der er åbent fra søndag-fredag fra 10:00 – 20:00.
 

Bonus: Morgenmad & parkering

Hvis du ankommer i egen bil, så kan du, for 80€ for én uge, reservere en overdækket parkeringsplads. Dette skal ske mod forespørgsel, så husk at kontakte os inden!
 
Derudover er der morgenmadsservice på hotellet - altså morgenmad leveret direkte til døren. Naturligvis mod ekstra betaling.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.  

Nortlander glæder sig til at se jer i Val Thorens på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 450 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 650 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 90€ /week

Parkering (mod betaling): 80€ /week

Reception: Ja

Sauna: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

Vis mere

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 3-værelser 6 personer

Til maksimum 6 pers. Lejlighed på ca. 59 kvm. Indrettet med balkon, køkken, stue med dobbelt sovesofa, et værelse med to enkeltsenge og et værelse med dobbeltseng samt dusch/wc. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og opvaskemaskine. Der medfølger én pose brænde (ekstra kan købes). Der findes ydermere TV og internet i lejligheden.
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelser 6 personer "Grand Confort"

Til maksimum 6 pers. Lejlighed på 61 kvm. Indrettet med balkon, køkken, stue med dobbelt sovesofa, et værelse med to enkeltsenge og et værelse med dobbeltseng samt to toiletter og to badeværelser. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og opvaskemaskine. Der medfølger én pose brænde (ekstra kan købes). Der findes ydermere TV og internet i lejligheden.
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 4-værelser 6 personer

4-værelses lejlighed til 6 personer på ca.  86 m², bestående af 2 soveværelser med enkeltsenge, 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 stue. Der er 1 badeværelse og 2 toiletter i lejligheden.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 4-værelser 8 personer "Grand Comfort"

Til maksimum 8 pers. Lejlighed på ca. 81 kvm. Indrettet med balkon, køkken, stue med dobbelt sovesofa, to værelser med to enkeltsenge og et værelse med dobbeltseng samt tre toiletter og tre badeværelser. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og opvaskemaskine. Der medfølger én pose brænde (ekstra kan købes). Der findes ydermere TV og internet i lejligheden.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Wi-Fi (gratis) 
   

Lejlighed 5-værelses 8 personer

Hyggeligt indrettet med køkken/opholdsrum, fire soveværelser og to badeværelser.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 6-værelser 10 personer

Til maksimum 10 pers. Lejlighed på ca. 119 kvm. Indrettet med balkon, køkken, stue med dobbelt sovesofa, fem værelser med enten to enkeltsenge eller dobbeltseng samt tre toiletter og tre badeværelser. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og opvaskemaskine. Der medfølger én pose brænde (ekstra kan købes). Der findes ydermere TV og internet i lejligheden.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Wi-Fi (gratis) 
 

 

AccommodationTypes