Frankrig, Val Thorens

Apartment Le Tikal

Fakta

Om Apartment Le Tikal

Nyrenoverede skilejligheder beliggende lige i hjertet af Val Thorens - kun et stenkast fra pisten.

Le Tikal ligger smukt og nyrenoveret med alt hvad en skiløbers hjerte begærer inden for rækkevidde. Du får med et ophold her, mulighed for en skiferie, hvor du kun skal koncentrere dig om at stå på ski og have det sjovt. 

Skiløbet foregår mere eller mindre fra jeres hoveddør, hvilket gør det nemt at komme til og fra pisterne.

En bred vifte af muligheder

Når man rejser på ski er mulighederne uendelige, men intet sted er mulighederne så talrige, som når jeres rejse tager jer til disse lejligheder. Her kan I nemlig skræddersy jeres skiferie fuldkommen efter jeres behov. Med Val Thorens' sportscenter lige i nærheden, kan de ihærdige skientusiater med god samvittighed klikke i skiene fra morgenstunden og efterlade de knap så entusiastiske hjemme i lejligheden, velvidende at der er rig mulighed for underholdning til dem også.  

Indkøbsmulighederne er mange og heldigvis kun fem minutter herfra. I kan således både bruge faciliteterne i Temples du Soleil-komplekset eller kombinere det daglige indkøb med en tur på løbebåndet, da indkøbs- og sportscentret ligger i samme bygning. Skulle I have en lille ny med, er det også muligt at leje babyseng.

Halvpension

De daglige indkøb bliver i hænderne på mesterkokken hurtigt og nemt forvandlet til kulinariske herligheder i lejlighedernes moderne køkken. Her skal I, som en sand fransk kok, ikke engang tænke på at klare opvasken, da her også er opvaskemaskine. 

Orker I ikke at stå for madlavningen selv, så er det også muligt at tilkøbe halvpension, så I bare skal slæbe jeres trætte skikroppe ned i Temples du Soleils restaurant, der ligger lige ved siden af Tikal. Den komplette skiferie er inden for rækkevidde - Le Tikal here you come!

*Minimumsalderen for at bo her uden en forælder eller værge er 18 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Til maksimum 2 pers. 27 kvm indrettet med opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Nogle desuden med balkon. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer.
Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Hårtørrer -Køleskab - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2-værelses + kabine 6 personer

Til maksimum 6 pers. 45 kvm indrettet med 1 soveværelse, kabine og opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Nogle desuden med balkon. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer. Soveværelse: Dobbeltseng + kabine med køjeseng
Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Hårtørrer -Køleskab - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 2-værelser 4 personer

Til maksimum 4 pers. 35 kvm indrettet med 1 soveværelse, opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Nogle desuden med balkon. Stuen: Opholdsstue med en sovesofa til 2 personer. Soveværelse: 2 enkeltmandssenge.

Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Hårtørrer -Køleskab - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 3-værelses + kabine 8 personer

Til maksimum 8 pers. 62 kvm indrettet med 2 soveværelser, kabine og opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Nogle endvidere med balkon. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer. Soveværelse 1: Dobbeltseng. Soveværelse 2: 2 enkeltmandssenge + kabine med køjeseng
Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Hårtørrer -Køleskab - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 3-værelser 6 personer

54 kvm indrettet med 2 soveværelser, opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Nogle endvidere med balkon. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer. Soveværelse 1: Dobbeltseng. Soveværelse 2: 2 enkeltmandssenge
Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Hårtørrer -Køleskab - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 8 personer

Til maksimum 9 pers. 54 kvm indrettet med 3 soveværelser, opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Nogle desuden med balkon. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer og en udtrækseng. Soveværelse 1: Dobbeltseng. Soveværelse 2 & 3: 2 enkeltmandssenge
Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Hårtørrer -Køleskab - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes