Schladming

Skiferier til Schladming Enestående skiløb til alle niveauer

Skiløb på 4 bjerge 

Med en skiferie til Schladming, får du muligheden for at opleve et af Østrigs største sammenhængende områder. Schladming strækker sig nemlig ikke bare over et, men hele fire bjerge, og giver dig samlet set 167 km. piste. Og hvis det ikke skulle være nok? Så har du mulighed for at udvide liftkortet og få adgang til Ski Amadés 760 km. piste. 

Schladming var vært for alpint VM tilbage i 2013, hvilket betød væsentlige opgraderinger og forbedringer af skiområdet. Derfor er byen i dag også en international skiby, med nye hoteller og et væld af restauranter. 

5 hurtige om Schladming

Hvis jeg skulle beskrive Schladming i 5 ord, ville det være: 

  • International skiby
  • Effektivt liftsystem
  • VM-pister
  • Børnevenligt 
  • Europas største afterskisted

Du kan læse mere om Schladming her

Fakta

156 km pister

85 lifte

50 kmBlå pister
91 kmRøde pister
15 kmSorte pister

Schladming

Byens højde 869 m

Højeste skiløb 2700 m

Liftkapacitet 89400 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 7 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Rittisberg

Hauser Kaibling

Der Dachstein

Ramsau am Dachstein

Hochwurzen

Indkvateringer i Schladming

AccommodationTypes

Rejser til Schladming

En skiby med højt niveau Ta' med Nortlander til Schladming

VM-værdigt skiområde

VM-byen Schladming ligger centralt i Dachstein-Tauern regionen og hører uden tvivl til et af Østrigs bedste skiområder med enestående skiløb for såvel begyndere som øvede skiløbere. Læg hertil Europas største afterskisted og dejlig østrisk atmosfære.

Det sammenhængende skiområdet på 167 km pister og 87 lifter strækker sig over de 4 bjerge Hauser Kaibling, Planai,Hochwurzen og Reiteralm. Så har vi ikke medregnet resten af de 25 skidestinationer i Ski Amade, som liftkortet desuden giver adgang til. Vil man helt til tops kommer man hurtigt med skibussen til Dachstein Gletcheren.

Den gamle mineby Schladming byder på et væld af gode restauranter, cafeer og pubber for slet ikke at tale om afterskibarerne, som senest er blevet suppleret med Europas største afterskisted Hohenhaus Tenne, hvor man danser på bordene til solen går ned.

 

International skiby

Schladming var vært for VM i alpint skiløb i 2013 og er i den forbindelse blevet opgraderet, så den i dag fremstår som en international skiby med flotte hoteller, lækre butikker og moderne faciliteter herunder bl.a. Svømmehal og skøjtebane. Det er sket uden at gå på kompromis med den charmerende østrigske stemning.

Børnefamilierne er særligt velkomne i Schladming og flere hoteller ligger lige ved pisten med ski in ski out.

Til dig der skal afsted med børnene på årets skiferie, eller bare trænger til at få genopfrisket dine evner på ski, tilbyder vi også skiskole i Schladming.