Skiferie for to

Tosomhed på skiferien Skiferier for par

Overvej hvor romantisk det kunne være at stå ned ad pisterne, mens solen står højt på en blå himmel, og I har udsigt til snedækkede bjerge, så lang øjet rækker.

Det er lige præcis det, I kan opleve på en skitur. Bare dig og din partner. I ét med naturen.

Men romantikken stopper ikke der. De bedste skiområder ligger nemlig oftest ved idylliske og charmerende byer i Alperne. Stemningen er hyggelig, autentisk og romantisk. En smuk alpeby er det perfekte sted til en kæresteskitur.

Romantik i højsædet

Nedenfor har vi samlet et udpluk af vores bedste destinationer, der er ideelle til netop en sådan skiferie. En skiferie, hvor romantik er i højsædet, men også en skiferie, hvor I ikke behøver gå på kompromis med noget som helst andet.

Destinationerne Canazei, ChampolucSauze d'Oulx, Cervinia, Obertauern, Obergurgl og Schladming, byder på det meste, men især på det, der danner rammen om en romantisk ferie for to. 

Ophold for to ♥︎

Anbefalinger til en skiferie for to

01|07
Anbefalinger til en skiferie for to

Canazei

I Canazei får I både skiløb og romantik i lange baner. Med sine mere end 1.200 kilometer piste, byder Canazei på mere skiterræn, end I kan nå. Canazei er et af de største skiområder i Europa, og byen er derfor også noget større end de fleste andre skidestinationer i Alperne. På trods af det, formår Canazei at beholde sin italienske charme og idyl, så de romantiske omgivelser er sikret. 

Anbefalinger til en skiferie for to

Cervinia

Cervinia er det højest beliggende skiområde i Italien, og I får her lov til at stå på ski helt tæt på Toblerone-bjerget Matterhorn. Mere romantisk bliver det ikke! Har I det store liftkort, kan I desuden stå på ski til Schweiz, og dermed til hyggelige bilfrie Zermatt, der bestemt er et besøg værd! 

Anbefalinger til en skiferie for to

Obergurgl

I Ötztal-Alperne i Tyrol, tæt på den italienske grænse, ligger Obergurgl med smukke bjergtoppe til alle sider. Denne lille perle i de østrigske Alper byder på en enestående kombination af spektakulær natur, førsteklasses skiløb og en gæstfri atmosfære, der vil få dig til at føle dig hjemme. Byens beliggenhed i 1.930 meters højde, gør det til et af de højst beliggende skiresorter i Europa.

Anbefalinger til en skiferie for to

Champoluc

Champoluc byder på en streamlinet romantisk stemning. Den charmerende gamle landsby udgør i smuk kombination med de velpræparerede pister,  det perfekte omdrejningspunkt for en ferie fyldt med det rustikke, det elegante og det romantiske. En særdeles velegnet destination for par, der både værdsætter skiløb, de rigtige omgivelser og stemning højt.

Anbefalinger til en skiferie for to

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx er med sine brostensbelagte snoede gader og gamle stenhuse, en oplagt destination for en kærestetur. Skiløbet er også romantisk i sig selv, da det meste af området ligger under trægrænsen, og der derfor er rig mulighed for lange skovpister. Sauze d'Oulx byder desuden på 1000 kilometers off-piste, så hvis I er til det, er der mulighed for, at I kan nyde en tur sammen, uden for pisterne, bare jer to. 

Anbefalinger til en skiferie for to

Obertauern

I Obertauern får I det bedste af to verdener. Fremragende skiområde, der ligger omkring byen, så I aldrig er langt fra pisterne, og en velorganiseret, pæn, men stadig meget hyggelig by. De fleste af pisterne befinder sig over trægrænsen, så I kan stå ned ad pisterne sammen, med en fantastisk udsigt udover bjergene. 

Anbefalinger til en skiferie for to

Schladming

Schladming var i 2013 vært for VM, og det er ikke uden grund, at skiområdet er helt uovertruffent. Selve byen har en chamerende østrigsk stemning, og gennemgik desuden en modernisering op til VM - en god kombination, der gør Schladming til en fantastisk skisportsby, og en perfekt destination til jer, der gerne vil have fedt skiløb på kæreste-skituren.

Få et tilbud på en skiferie for to

Er det dig og din udkårne, der skal til Alperne på skiferie sammen? Så udfyld formularen herunder, så finder vi de bedste og mest romantiske tilbud til jer.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024
Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.