Tignes

Skiferier til Tignes Hvis du er til mere end bare skiferie

Ta' med Nortlander til Tignes

Tignes har altid været vores kæledægge, når det kom til skiferier. Vores forhold startede helt tilbage i starten af 90’erne, hvor byen var en af vores aller første destinationer, og det er ikke uden grund... I Tignes er alt nemlig lettilgængeligt, hvad enten det er underholdning uden for pisterne, afterski, restauranter eller noget helt andet du søger. 

Den tidligere oplympiske by har de seneste år gennemgået en rivende udvikling, som gør at området og byen i dag står kniv skarpt - klar til at byde en masse skigæster velkommen. 

5 hurtige om Tignes

Hvis jeg skulle beskrive Tignes i 5 ord, ville det være: 

  • Perfekt til grupper 
  • Skiløb til Val d'Isère
  • Imponerende skiområde
  • Unikke offpiste muligheder
  • Masser at lave udenfor pisten

Du kan læse mere om Tignes her

Fakta

300 km pister

96 lifte

200 kmBlå pister
75 kmRøde pister
25 kmSorte pister

Tignes

Byens højde 2100 m

Højeste skiløb 3450 m

Liftkapacitet 135000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 10 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Le Lac

Snowpark

Grande Motte

Val Claret

Indkvarteringer i Tignes

AccommodationTypes

Skirejser til Tignes Tidligere oplympisk skisportsby

Til feriegæsten
Til dig der sagtens kan nøjes med korte skidage, så er Tignes heldigvis meget mere end bare skiløb. Der er således en bred vifte af muligheder, for at underholde sig selv på anden vis. Du kan skøjte på den frosne sø Le Lac de Tignes såvel som paraglide på ryggen af en instruktør. Derudover har byen en kæmpe sportshal, hvor man kan holde formen ved lige med tennis, squash eller lignende aktiviteter.

Ideelt for grupper
I Tignes er alt lettilgængeligt! Det hele er så koncentreret, at man hele tiden befinder sig centralt med alle fornødenheder inden for rækkevidde. Stedet er særligt velegnet for grupper, som altid har let ved at mødes på afterski på Saloon Bar eller til spisning på en af byens restauranter, man er aldrig langt fra hinanden. 

Det er ikke tilfældigt, at det er her vi mange gange i årenes løb har uddannet vores egne guider. Vi kan således, stolt og uden tøven i stemmen, roligt sige, at vi er eksperter i skirejser til Tignes.

Chaletlejligheder til billige penge
Vores indkvarteringsmuligheder spænder fra vores skilejligheder "Le rond point des pistes" i den billige ende af skalaen til "Hotel Les Suites Du Montana" i den mere luksuriøse ende.

Hvis er du klar til en skiferie med det hele, så skal vi nok prøve at følge med.

Området hænger sammen med Val d´Isère

PS. Alle gæster med liftkort på 2 eller flere dage har adgang til byens svømmehal samt skøjtebane.

Tignes
Tignes er uden tvivl en af vores favorit rejsemål når det kommer til skirejser. Vores forhold går helt tilbage til begyndelsen og i starten af 90'erne, var byen en af vores største destinationer. Dette dejlige område byder, som nabobyen Val d'Isère, på det bedste inden for skiferier.

Denne tidligere olympiske skisportsby har de senere år, som mange af de andre franske skisportsbyer, gennemgået en rivende udvikling og er i dag et charmerende resultat af fransk alpeidyl og moderne design.

Det bedste af det bedste!
Tignes Val Claret ligger i 2100 meters højde for foden af Grande Motte-gletscheren, hvor man med den moderne Funiculaire-lift hurtigt kommer op i tyndere luftlag.

Skiområdet byder på hele 350 kilometer fabelagtigt skiløb med enestående off-piste muligheder. Alt dette bundet sammen af et ultra moderne og effektivt liftsystem, som altid er inden for gåafstand.

Rejser til Tignes