Frankrig

Tag på skiferie til Frankrig Vinterferie i de franske Alper

La France - Altid charmerende

Langt de fleste af vore gæster foretrækker at skiferien går til Frankrig. Her tilbyder vi flere hoteller, som vi selv driver med skandinavisk talende personale.

Det var Frankrig, vi startede med at arrangere skiferier til for mange år tilbage, så vi har et lidt særligt forhold til gallernes bjerge. Det er ikke kun Nortlanders skigæster, der elsker Frankrig. 

Fransk vin, sublimt skiløb og skirejser i alle prisklasser

Du får ikke kun godt skiløb på skituren til Frankrig. Som en bekvem sidegevinst er franskmændendes køkken lige ved hånden.

Friskbagte baguettes, saftige croissanter, oste i alverdens varianter, det klassiske bistro/brasseriekøkken og selvfølgelig de sublime vine, er alle elementer, der får tænderne til at løbe hos enhver person med bare en snert af livsnydelse i sig.

Renoverede skiområder i Frankrig

Tidligere tiders dystre og kolde betonbyer er renoveret til moderne skibyer med lækre hoteller og lejligheder. Du finder ikke desto mindre stadig skirejser i alle prisklasser i Frankrig.

Eksempelvis er der det mondæne Val d'Isère med adgang til et af verdens bedst sammenhængende skiområder eller den lille perle Montgenèvre, som er forholdsvis ukendt, men byder på hygge og intimitet til gode priser.

Tarentaise-dalen er det mest kendte skidistrikt i Frankrig

Skiområderne tæt ved den italienske grænse og omkring Tarentaise-dalen høre til blandt klassikerne indenfor skiferier i Frankrig. Det er her du finder Val Thorens, Tignes, Val d'Isère samt La Rosiere, der alle er skiområder med rigtig gode forhold for skiløbere og snowboardere. 

Snesikker skiferie med masser af sol

Generelt er Frankrig et af de mest snesikre lande, at tage på ski i. Mange af destinationerne er placeret så højt, at selv om det regner i dalen, så falder nedbøret som sne på bjerget godt ind i april måned. Ny sne er altid en fornøjelse at stå på, men når foråret oven i købet så småt nærmer sig sidst i marts og begyndelsen af april, så er lufttemperaturen og ikke mindst solen helt fantastisk.

Det er ikke uden grund, at de lokale elsker at stå på ski sidst på sæsonen. Alpe d'Huez er for eksempel den destination i hele alperne med flest solskinstimer. L'Île au Soleil (Øen i solen) kalder byen sig med rette, for de 300 årlige solskinsdage er helt enestående at opleve.

Skiferie i bilfri by i Frankrig

Frankrigs skibyer er langt fremme, når det handler om at tilbyde gode forhold for gæsterne. Avoriaz og Les Arcs er bilfrie byer, og dermed er ski-in / ski-out muligt. Gaderne er dækket af sne, og du kommer utroligt nemt på pisten.

Nortlander tilbyder skirejser til mange andre snesikre skidestinationer i Frankrig.

Vores destinationer i Frankrig

Alpe d'Huez

Hvis solen ikke skinner i Alpe d'Huez, er det fordi, det er nat.

Læs mere om Alpe d'Huez

Med 300 årlige solskinsdage er dette Alpernes absolut mest solrige skiområde. Alpe d'Huez, er genialt bygget op. Skiløbere på alle niveauer kan tage del i glæderne.

Det 250 kilometer store netværk er indrettet således, at alle de begyndervenlige pister udgår direkte fra byen, mens de større udfordringer venter eksperterne længere ude i skiområdet.

Har du spørgsmål til

Alpe d'Huez?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Avoriaz

Den smukkeste bilfri by tilbyder godt skiløb i naturskønne omgivelser.

Læs mere om Avoriaz

Avoriaz er placeret på en let skrånende bjergside, og med en otte-personers stolelift, der i ekspresfart glider hen over byens tage, betyder det, at du altid kan stå på ski ud og hjem fra området.

Skiløb i Avoriaz byder både den grønne og mere erfarne skiløber på udfordringer. Alpernes stejleste pist, 'Muren', er et godt bud på lidt sved på panden til selv de hårdeste skiløbere.

Har du spørgsmål til

Avoriaz?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

La Rosière

Med skiene på fødderne kan du glæde dig over områdets smukke placering i bjerglandskabet.

Læs mere om La Rosière

På den sydvendte side har du La Rosière, med dertil hørende solskin. På den anden side af passet ligger det nordvendte 'La Thuile' med skiløb i Italien.

Skiområdet er bestemt ikke lille. Her er 150 km pister at boltre sig på, og La Rosière leverer udfordringer til såvel grønne som sorte skiløbere. Dog er det den hyggelige tilbagelænede stemning, der dominerer.

Har du spørgsmål til

La Rosière?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Montgenevre

Den franske alpeperle byder på hyggelig atmosfære, smukke naturscenerier og et godt prisniveau.

Her ved grænsen til Italien ligger den lille franske bjergby Montgenevre, hvor stemningen er rolig og afslappet og prisniveauet overkommeligt.

Skisportsstedet i 1.860 meters højde byder på en skøn panoramaudsigt over området. Montgenevre har ca. 110 km. pister at boltre sig på. 

Har du spørgsmål til

Montgenevre?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Tignes

Hvis skiferien skal være med hele og lidt til, er Tignes som skabt til formålet.

Læs mere om Tignes

Denne tidligere olympiske skisportsby har de senere år, som mange af de andre franske skisportsbyer, gennemgået en rivende udvikling.

Resultatet er i dag en charmerende kombination af fransk alpeidyl og moderne design.

BONUSINFO: Området hænger sammen med Val d'Isère.

Har du spørgsmål til

Tignes?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Val d'Isère

En skiferie i Val d'Isère er uden diskussion det ypperste inden for skirejser.

Læs mere om Val d'Isère

Byen henvender sig til alle uanset alder eller skiniveau.

Du kan i Val d'Isère selv bestemme, om du vægter ski eller ferie højest. Byen er et overflødighedshorn af muligheder på og uden for pisterne.

Har du spørgsmål til

Val d'Isère?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Val Thorens

Du finder den komplette skiferie i Val Thorens, der er en hyggelig by med fabelagtigt skiløb og altid sne.

Læs mere om Val Thorens

Val Thorens ligger perfekt. Byen i 2300 meters højde er Europas højest beliggende skisportssted.

Det betyder, at sneen bliver liggende i gaderne, og du kommer nemt og gnidningsløst direkte ud i det imponerende og smukke skiområde.

Har du spørgsmål til

Val Thorens?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Les Arcs

Enestående natursceneri og MASSER af kilometer på pisterne.

Læs mere om Les Arcs

Klassisk charme i et af de smukkeste naturlige amfiteatre i Alperne.

PistenetværketParadiski, som Les Arcs er en del af, har plads til at boltre sig på 425 km nedfarter med stor variation i sværhedsgrad og naturomgivelser.

Har du spørgsmål til

Les Arcs?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Lad os hjælpe med at finde din skiferie til Frankrig. Skriv eller ring 70 10 50 95

Rejser i Frankrig

Destinationer i Frankrig