Frankrig

Ta' på skiferie til Frankrig Vinterferie i de franske Alper

Chamerende Frankrig

De fleste af vore gæster vælger en skiferie i Frankrig. Her tilbyder vi flere hoteller, som vi selv driver med skandinavisk talende personale. Det var i sin tid også Frankrig, som vi startede med at arrangere skiferier til for mange år tilbage. Med andre ord, så er skiferie til Frankrig en af vores spidskompetencer. 

Fransk vin, sublimt skiløb og skirejser i alle prisklasser

Er overskriften på nogle af de ting du vil opleve på din skiferie til Frankrig. De før dystre betonbyer er renoveret til moderne skibyer med lækre hoteller og lejligheder, og 80´ernes betonblokke er efterhånden passé. Du finder dog stadig skirejser i alle prisklasser i Frankrig, eksempelvis det mondæne Val d’Isère med adgang til et af verdens bedst sammenhængende skiområder eller den lille perle Chamrousse, som er forholdsvis ukendt, men byder på hygge og intimitet til rigtig billige priser.

Tarentaise dalen - de mest kendte af områderne i Frankrig

Skiområderne tæt ved den Italienske grænse og omkring Tarentaise dalen høre til blandt klassikerne indenfor skiferier i Frankrig. Det er her du finder Val Thorens, Tignes, Val d´Isere samt La Rosiere – skiområder der alle byder rigtig gode forhold for skiløbere og snowboardere. 

Vi tilbyder også skirejser til mange andre snesikre ski destinationer.

 

Vores destinationer i Frankrig

Alpe d'Huez

Rejsende der tidligere har været i Alpe d'Huez ved, at ""Hvis solen ikke skinner i Alpe d'Huez, er det fordi, at det er nat"

Læs mere her

Skiområdet omkring Alpe d'Huez er genialt bygget op, så skiløbere på alle niveauer kan tage del i glæderne. Det 249 kilometer store område "Les Grandes Rousses" er bygget således op, at alle de begyndervenlige pister udgår direkte fra byen, mens de store udfordringer venter eksperterne længere ude i skiområdet. 

Har du spørgsmål til

Alpe d'Huez?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Avoriaz

Avoriaz er placeret på en let skrånende bjergside, og med en otte-personers stolelift, der i ekspresfart glider hen over byens tage, betyder det, at du altid kan stå på ski ud og hjem fra området.

Læs mere her

Når du er på ski i Avoriaz, mødes du af udfordringer, både til den grønne og mere erfarne skiløber. Alpernes stejleste pist, 'Muren', er f.eks. et meget godt bud på lidt hjertebanken, til de hårdeste skiløbere.

Har du spørgsmål til

Avoriaz?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

La Rosière

Med skiene på fødderne kan du glæde dig over områdets geografiske placering. På den sydvendte side har du La Rosière, med dertil hørende solskin. Kravler du over på den anden side af passet, har du 'La Thuile', der er nordvendt og ligger i Italien.

Læs mere her

Skiområdet er bestemt ikke lille. Her er 150 km piste at boltre sig på, og La Rosière leverer både udfordringer til grønne såvel som sorte skiløbere. Dog kan de ikke løbe fra, at laid-back-atmosfæren er og bliver den altdominerende.

Montgenevre

Ved grænsen til Italien, finder du den lille franske bjergby Montgenevre, hvor stemningen er rolig og afslappet og prisniveauet overkommeligt...

Læs mere her

Montgenevre er beliggende i 1860 m. højde, hvorfra man har en skøn panoramaudsigt over skiområdet. I området omkring Montgenevre har man ca. 110 km. pister at boltre sig på. 

Har du spørgsmål til

Montgenevre?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Tignes

Hvis er du klar til en skiferie med det hele, så skal du kigge nærmere på Tignes

Læs mere her

Denne tidligere olympiske skisportsby har de senere år, som mange af de andre franske skisportsbyer, gennemgået en rivende udvikling og er i dag et charmerende resultat af fransk alpeidyl og moderne design.

BONUSINFO: Området hænger sammen med Val d'Isère 

Val d'Isère

En skiferie i Val d'Isère er uden diskussion det ypperste inden for skirejser.

Læs mere her

Byen henvender sig til alle uanset alder eller skiniveau. Du kan således fuldkommen selv bestemme, om du vægter ski eller ferie højst. Byen er et overflødighedshorn af muligheder. 

Har du spørgsmål til

Val d'Isère?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Val Thorens

Du finder den komplette skiferie i Val Thorens. Det er en af de franske Alpers sande klassikere. På skiferie i Val Thorens, går du ikke galt i byen

Læs mere her

Val Thorens må siges at ligge perfekt. Byen ligger i 2300 meters højde og er dermed Europas højeste skisportsby. Dette er med til at garantere, at sneen bliver liggende i gaderne, hvilket hjælper dig, nemt og gnidningsløst, med at komme direkte ud i det imponerende skiområde. 

Lad os hjælpe med at finde din skiferie til Frankrig skriv eller ring 70 10 50 95

Frankrig