Frankrig

Skiferie til Frankrig Altid charmerende og velsmagende

La France, c'est la classe! En skiferie i Frankrig er lig med raffinement og elegance på pisten og i byen.

I Frankrig har de en naturlig fordel i at mange af deres skisportssteder er ganske højt beliggende.

Det betyder snesikkerhed i første klasse og ikke mindst godt vejr med masser af solskinstimer, da et eventuelt skydække ofte ligger lavt nede i dalen.

Grunde til at tage til Frankrig på skiferie

  • Frankrigs skiområder ligger højt, er snesikre og med masser af solskin.
  • En skiferie i Frankrig smager godt.
  • Ski-in/ski-out er der masser af i Frankrig.
  • Utrolig variation i skiløbet med alt fra begyndervenlighed, sorte nedfarter og lækker offpiste.


Her kan du læse mere om skiferie i Frankrig.

Korte skiferier til Frankrig

Få hele skiferien på den halve tid og rejs på en kort skiferie til Frankrig. Vi tilbyder korte skiferie med fly og transfer fra Kastrup til Alpe d’Huez, Les Deux Alpes, Les Menuires og Val Thorens i Frankrig.

Se vores korte skiferie til Frankrig

ExploreFrance

Vores destinationer til skiferie i Frankrig

Ski og sne i Frankrig Skiferie Frankrig

La France - Altid charmerende. Fabelagtigt, højtbeliggende og snesikkert skiløb i landet, hvor det hele bare smager dejligt.

Langt de fleste af vore gæster foretrækker at deres skiferie går til Frankrig. Her tilbyder vi flere hoteller, som vi selv driver med skandinavisk talende personale.

Det var Frankrig, vi startede med at arrangere skiferier til for mange år tilbage, så vi har et lidt særligt forhold til gallernes bjerge. Det er ikke kun Nortlanders skigæster, der elsker at tage på skiferie til Frankrig, vi gør det også selv. 

Her kan du læse mere om vores skandinaviske hoteller i Alperne.

Skiferie i de største skiområder i verden

Frankrig huser desuden nogle af de største sammenhængende skiområder og liftnetværk i Verden, hvilket gør en skiferie til Frankrig et sandt mekka for entusiaster. Mange af de store skiområder kåres gang på gang til at være blandt verdens absolut bedste. Hvis man gerne vil have mange kilometer pister af høj kvalitet, er Frankrig et oplagt sted at søge til.

Fransk vin, sublimt skiløb og skirejser i alle prisklasser

Du får ikke kun godt skiløb på skituren til de store skiområder i Frankrig. Som en bekvem sidegevinst er franskmændendes køkken lige ved hånden.

Friskbagte baguettes, saftige croissanter, oste i alverdens varianter, det klassiske bistro/brasseriekøkken og selvfølgelig de sublime franske vine, er alle elementer, der får tænderne til at løbe hos enhver person med bare en snert af livsnydelse på skiferie i Frankrigs Alper.

Gastronomi på en skiferie i Frankrig

Det franske køkken er verdensberømt, og i særdeleshed den enorme variation af oste, som Frankrig producerer. I regionen Savoie er de meget glade for deres oste lavet på mælk fra dyr, der græsser i højderne. En ostefondue eller raclette findes simpelthen ikke bedre end i de franske Alper.

Afterski på skiferie i Frankrig

Fransk afterski har som det meste andet i Frankrig et skær af elegance over sig. Modsat den traditionelle måde at fejre afterski i Østrig, så er der ikke meget tyrolermusik over den her. I Frankrig er musikken mere moderne og bassen er tung, og det er umuligt at stå stille selv om benene måske er lidt trætte.

Drikkevarernes udvalg er nogenlunde det samme med den ene undtagelse, at champagnen flyder lidt mere i dens hjemland. Det er svært at bevare pessimismen med en skiferie i Frankrig, hvor boblerne og festen flyder godt.

Her kan du læse mere om afterski i Frankrig og om vores anbefalinger til skiferie med afterski og vennerne.

Renoverede skiområder i Frankrig

Tidligere tiders dystre og kolde betonbyer er renoveret til moderne skibyer med lækre hoteller og lejligheder. Du finder ikke desto mindre stadig skirejser i alle prisklasser i de franske skiområder.

Eksempelvis er der det semi-mondæne Val d'Isère med adgang til et af verdens bedst sammenhængende skiområder.

Tarentaise-dalen - et kendt skidistrikt i Frankrig

Skiområderne tæt ved den italienske grænse og omkring Tarentaise-dalen høre til blandt klassikerne indenfor skiferier i Frankrig.

Det er her du finder Val Thorens, Tignes samt Val d'Isère, der alle er skiområder med rigtig gode forhold for skiløbere og snowboardere. 

Hvorfor skiferie Frankrig?

Generelt er Frankrig et af de mest snesikre lande, at stå på ski i. Mange af destinationerne er placeret så højt, at selv om det regner i dalen, så falder nedbøret som sne på bjerget godt ind i april måned.

Snesikker skiferie i Frankrig med masser af sol

Når der er ny sne er det altid en fornøjelse at stå på ski, men når foråret oven i købet så småt nærmer sig sidst i marts og begyndelsen af april, så er lufttemperaturen og ikke mindst solen helt fantastisk. Vejret i Frankrig topper ofte statistikkerne hele året rundt.

Det er ikke uden grund, at de lokale elsker at stå på ski sidst på sæsonen. Alpe d'Huez er for eksempel den destination i Alperne med flest solskinstimer. L'Île au Soleil (øen i solen) kalder byen sig med rette, for de 300 årlige solskinsdage er enestående at opleve.

Skiferie i bilfri by i Frankrig

Frankrigs skibyer er langt fremme, når det handler om at tilbyde gode forhold for gæsterne. Les Arcs er en bilfri by, og dermed er ski-in / ski-out muligt.

Gaderne er dækket af sne, og du kommer utroligt nemt på pisten. I byer som Tignes og Val Thorens er det besværligt at parkere, og feriegæster opfordres til at parkere bilen i store parkeringsanlæg, hvilket gør byernes gader delvist bilfri.

Vejr og snemeldinger i Frankrig

Du kan holde øje med, hvordan vejret i Frankrig arter sig i de skiområder, som Nortlander har rejser til.

På vores side med skivejret i Alperne har vi samlet snemeldinger, vejrudsigt, snedybde og temperatur i Frankrig, Østrig og Italien. Du kan her se skivejret i Alperne.

Få det hele og lidt mere på en skiferie til Frankrig

Maden, vinen, solen og de højtbeliggende skiområder er i sig selv elementer, der gør de franske alper til vores kæledægge.

Nortlander tilbyder skirejser til mange af de mest populære og snesikre skiområder i Frankrig.

Sol & ski Isère-området

Besøg det fantastiske Isère-område, hvor du kan løbe på ski i både Alpe d'Huez og Les Deux Alpes. De to ski-destinationer har en masse tilfældes; 300 solskinsdage om året, så husk solcreme. Snesikkert og rigtig god powdersne. Fransk, livlig og festlig afterski!

Du får også noget af verdens bedste skiløb på de to store gletchere, du finder på destinationerne. Du er altså garanteret skiløb helt op til 3.600 højdemeter. Derudover er Alpe d'Huez kåret til Europas bedste skisportssted tre gange og Les Deux Alpes byder næsten kun på ski-in/ski-out!

Fly fra Kastrup til Frankrig

Fly fra Billund til Frankrig

Få et tilbud til Frankrig

Vil du gerne på skiferie til Frankrig? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

 

Afterski i sol og bluebird på hvid piste på skiferien med nortlander

Hvor vil du på skiferie? Her er vores øvrige muligheder i Alperne