Frankrig, Val Thorens

Apartment Le Machu-Pichu

Fakta

Om Apartment Le Machu-Pichu

Lejlighederne Le Machu-Pichu i Val Thorens har alle en balkon, og i komplekset finder du blandt et minimarked, en bar og sportsbutik.

Beliggende i det store lejlighedskompleks Temples de Soleil finder du Machu-Pichu lejlighederne som alle er renoverede. Da Temples de Soleil er et kompleks med mange lejligheder findes der i komplekset også minimarked, sportsbutik og en bar. Alle lejlighederne har balkon og der er mulighed for trådløst internet mod et mindre gebyr.


Mulighed for at tilkøbe halvpension


Orker I ikke at stå for madlavningen selv, så er det også muligt at tilkøbe halvpension, så I bare skal slæbe jeres trætte skikroppe ned i Temples du Soleils restaurant, der ligger lige ved siden af Le Machu-Pichu. 

*Minimumsalderen for at bo på Balcons de Bellevarde uden en forælder eller værge er 18 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelser 5 personer

Til maksimum 5 pers. Indrettet med et værelse, køkken/opholdsrum, dusch/wc og balkon. Køkkenet indeholder køleskab og kogeplader. Stuen: Opholdsstue med 1 dobbelt sofaseng. Soveværelse: Køjeseng og en enkeltmandsseng.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Køleskab –Viskestykker - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2-værelses 6 personer

Til maksimum 6 pers. Indrettet med et værelse, køkken/opholdsrum, dusch/wc og balkon. Køkkenet indeholder køleskab og kogeplader. Stuen: Opholdsstue med 1 dobbelt sofaseng. Soveværelse: 1 dobbelt seng og 1 køjeseng
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Køleskab –Viskestykker - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes