Skirejser med bus

Rejs med bus på skiferie Skiferie med bus

Når hjulene ruller mod Alperne

Vi kører udelukkende med moderne 4-stjernede luksusbusser af høj standard og med tilladelse til at køre med 100 km/t. Busserne er alle udstyret med minibar, toilet, stereoanlæg, video og aircondition. Busturen til Alperne sker i samarbejde med www.sneexpressen.dk.

Busserne er indrettet med behagelige polstrede komfortstole, hvor ryglænet kan lænes tilbage. I flere busser kan sædet vippes helt ned til 45 grader og med fodstøtte til hver siddeplads (dog ikke ved borde), så du er sikret en yderst komfortabel rejse.

Der kan på alle vores busser købes kolde/varme drikkevarer. Af hensyn til komforten skal medbragt mad nydes i pauserne. Drikkevarer må ikke medbringes men kan købes ombord. Alle busser er røgfrie - også for chauffører.

Kun transport

Ønsker du kun busturen, er dette naturligvis også muligt. Det kan bestilles via rejsebestilling. Prisen er afhængig af destination og periode.

Ruten

Fra Sjælland køres der oftest via Rødby-Puttgarden, fra Jylland er der start i Ålborg. Lidt syd for Hamborg mødes vores busser og evt. hurtigt busskifte kan forekomme. Der gøres holdt for aftensmadspause i Tyskland. Morgenmad spises efter ankomst til destinationen.

På hjemrejsen er der ikke stop for aftensmad. Vi anbefaler, at der fra destinationen spises inden afrejse. Bussen afgår mellem 17.00-21.00 fra destinationen. I Tyskland er der morgenmadspause. Til Frankrig kører bussen via Basel og Genève. Til Østrig og Italien køres via München. Der er ikke stop for grænsehandel.

Påstigning

Der kan ændres i opsamlingssted indtil 30 dage før afgang. Ændringerne foretages via "Min Booking". Opsamlingsstederne er:

  • Sjælland: Kastrup Lufthavn, Sjælør St., Ølby, Ringsted, Slagelse
  • Fyn: Nyborg, Odense.
  • Jylland: Aalborg, Randers, Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Kolding (Hylkedal), Aabenraa, Padborg.

Praktisk information

I enkelte tilfælde benytter vi en lokalbus i Alperne (almindelig turistbus), som vil sørge for transporten det sidste stykke til/fra rejsemålet i Alperne.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

Tag bussen til følgende destinationer

Ankomst

Bussen ankommer til destinationen ca. kl. 09.00 (ankomsttiden kan variere afhængig af trafikforhold). Ved ankomsten vil vores guider stå klar med information om destinationen og friske vejrudsigter.
Vores guider vil anvise plads for opbevaring af bagage (på eget ansvar). I forbindelse med bagageopbevaringen vil der være mulighed for at skifte til skitøj.

Vi gør opmærksom på, at omklædningsforhold og bagageopbevaring til tider kan foregå under relativt primitive forhold. På grund af destinationsbyens vej- og trafikforhold kan bussen sjældent køre helt frem til indkvarteringsstedet.

Rejseperioder

Der er afrejse fra Danmark hver fredag fra uge 52 til og med uge 12. Hjemkomst er herefter altid efterfølgende søndag. Busrejser giver mulighed for otte hele skidage.

Bagage

Af hensyn til bagagepladsen samt bussens sikkerhed, må der maksimalt medbringes 1 normal kuffert/taske (max. 25 kg) og 1 stk. håndbagage. Har du bestilt skitransport, kan du også tage en skitaske med (med maks et par ski eller snowboard). Skitransport koster 199 kr. og kan nemt tilføjes på MIN BOOKING.

Da skiposer pakkes separat i skiboks, må skiposen/støvletasken ikke fyldes med andre enheder. Rygsække med stativ samt hardcase-kufferter accepteres ikke. Bagage herudover vil blive afvist ved bussen eller opkrævet overvægtstillæg på kr. 20,- per kg. t/r. Såfremt der er plads.

Nortlander eller busselskab kan ikke drages til ansvar for mistet eller beskadiget bagage under transporten. Vi anbefaler, at der tegnes en rejseforsikring. Det påhviler den rejsende selv at sørge for, at bagagen kommer med bussen, også ved evt. busskifte.

Gode tilbud på skiferien med bus til Alperne