Skiferie med tog

Start rejsen i kupéen Ta' toget til Alperne

Som det eneste skirejsebureau, tilbyder vi nattog ned til dit skisportssted i Alperne. Toget kører om fredagen, nyd rejsen i din kupé og få en god nats søvn, så du ankommer udhvilet til Alperne om lørdagen. Prikken over i'et er, at du får mulighed for at stå på ski i mindst 7 dage!

Du ankommer frisk og veludhvilet til de østrigske Alper på en miljøvenlig måde. Toget kører på grøn strøm fra vind, vand eller sol, hvilket gør rejsen ekstra miljøvenlig.

Fire grunde til at vælge skitoget på din skitur:

 • Ferien begynder allerede i Danmark
 • Mulighed for flere skidage
 • Komfortabelt med soveplads
 • God mad i restauranten

Vi tilbyder skirejser med tog til de fleste af vores destinationer i Salzburgerland og Tyrol. 

Salzburgerland: Bad Gastein, Obertauern, Saalbach-Hinterglemm, Schladming, Wagrain og Zell am See

Se populære skirejser med tog til Salzburgerland

Tyrol: Ischgl, ObergurglMayrhofen, St. Anton og Sölden.

Se populære skirejser med tog til Tyrol

Fartplan & transfertider

Vi har samlet fartplanen og transfertiderne på et og samme sted.

Se fartplan & transfertider her

Populære skirejser med tog til Salzburgerland

Sovekupé & god mad Rejs behageligt med tog

Ekstra dage på ski

Toget ankommer lørdag formiddag til destinationerne i Salzburg og lørdag eftermiddag til destinationerne i Tyrol, og toget afgår lørdag eftermiddag ugen efter. På den måde er det muligt at få minimum syv dage på ski. I rejsen indgår et 6-dages liftkort, så hvis du vil på ski i syv eller otte dage, skal liftkortet opgraderes.

Tilkøb ekstra skidage på dit liftkort direkte på Min Booking eller kontakt os via mail eller telefon: 70 10 50 95, så hjælper vi dig.

Praktiske forhold om skirejsen med tog

Toget består af vogne med ti kupéer i hver. Hver kupé har plads til seks personer. Når det er tid til at sove, foldes køjerne ud i tre niveauer. Inkluderet i togrejsen er pude, dynetæppe og sengelinned. Længden på sengene er 180 cm., mens bredden for de to øverste er 60 cm. Den nederste er 67 cm. bred. I hvert vognsæt er der to toiletter og to rum til at vaske sig. Vær opmærksom på, at du ikke kan tage et bad.

Seks personer i hver kupé

Vi gør vores allerbedste for at sørge for, at I som booker sammen, også rejser i samme kupé, men vi kan desværre ikke garantere dette. Det sker meget sjældent, at det er nødvendigt at dele jer op. 

Er I færre end seks personer, men vil I være helt sikre på at rejse i samme kupé, kan I tilkøbe de resterende tomme sæder, og dermed få en hel kupé. Generelt er det dog sådan: Jo før I booker, jo større er chancen for at sidde sammen. Kontakt os for at høre mere.

Nattero og ro på toget til Østrig

Der er ingen decideret regel om tidspunkt for nattero, men der er en generel praksis om, at der klokken 22:00 gerne skal være ro til, at man kan sove. 

Der er WiFi i toget, men det er ikke stabilt. Hvis du vil se film undervejs, bør du downloade hjemmefra. I hver kupé er der USB-stik, men ikke almindelige stikkontakter.

Togrejse med vores svenske venner

Vores samarbejdspartner Snälltåget er en svensk virksomhed, og derfor er servicepersonalet under hele rejsen er svensktalende.

Toget er røgfrit under hele rejsen, men i Padborg om aftenen og Wörgl næste morgen er der et stop på cirka 20 minutter i forbindelse med rangering af toget. Her kan man nå en hurtig rygepause.

Mad, drikke og betalingsmetode

Det er tilladt på togrejsen at medbringe egen mad og drikke, som skal nydes i kupéen. I restaurantvognen, der er placeret midt i togstammen kan du købe kioskvarer, snacks og sandwich til at tage med i tilbage i kupéen.

Det også muligt at booke et bord og middag i restaurantvognen her. Der er plads til 40 personer i restauranten, og der kan bestilles à la carte mellem 5-6 retter. Klokken 22:00 omdannes restaurantvognen til en bar. Vi anbefaler, du booker bord inden afrejse, hvis du vil være sikker på at spise i restauranten.

Du kan desuden bestille morgenmad, som leveres til kupéen. Morgenmaden består af kaffe, the eller varm chokolade, en sandwich med ost, en kanelbolle, en juice og lidt frugt. Du kan tilkøbe morgenmad på Min Booking.

Det er generelt en særdeles god idé at medbringe Euro i kontanter til betaling under turen.

Bagage og skitransport

Din egen bagage skal du have med i kupéen under rejsen. bagage skal opbevares under nederste seng (frihøjde på ca. 40 cm. og længde på ca. 165 cm.) eller på den lille hattehylde. Der er altså ikke plads til en stor kuffert. Vi anbefaler, at du kun medbringer 1 stor. blød taske, 1 støvletaske og 1 håndbagage i kupéen. Bemærk, at kupéen ikke kan låses.

Vi har en separat kupé, der udelukkende er forbeholdt skitransport. Du kan ligesom ved rejser med fly tilkøbe skitransport ved booking af din skiferie.

I skitransporten kan du medbringe et par ski og stave i en pose og et par støvler i en pose. Der er et begrænset antal pladser til rådighed, så det er en god idé at booke skitransport i god tid. Vær opmærksom på, at din støvlepose skal være i din egen kupé, mens dine ski er i en særskilt kupé. 

Skitransport koster 499 kr. og inkluderer et par ski samt stave i egen skitaske og et par skistøvler i egen støvletaske.

Tag hunden med i toget

Hvis du gerne vil have din hund med i toget, kan det lade sig gøre. Ud over de stoppesteder, du kan se her på siden, stopper toget i Hamburg cirka klokken 22:00 og igen i München cirka klokken 07:00, så hunden kan blive luftet. Det kræver dog to ting: For det første skal kupé 101-106 være ledig, da det er her der må være hunde. Derudover skal du købe hele kupeen - og der vil altså være en ekstra betaling. Ring til os for at høre mere.

Populære skirejser med tog til Tyrol

Fartplan og transfertider

Afgangstider fra Danmark

Her er fredagens afgangstidspunkter for de danske stoppesteder.

Høje Taastrup - 15:34
Odense - 17:00
Kolding - 17:57

Fra togstationen til destinationen

Her ser du en oversigt over hvilken station, du skal stå af på for at komme til din destination, og hvor lang tid, transferen er.

Transfer fra banegården til din destination indgår i den samlede pris. Transfertiden varierer mellem 0 minutter og halvanden time alt efter hvilken destination, du skal til.

St Johann im Pongau Bahnhof 
Ankomst: kl. 10:11

Transfertid:

Wagrain (cirka 10 minutters transfer)
Obertauern (cirka 50 minutters transfer)
Schladming (cirka 50 minutters transfer)
Bad Gastein (cirka 50 minutters transfer)

Zell am See 
Ankomst: kl. 10:55

Transfertid:

Zell am See (ingen transfer)
Saalbach-Hinterglemm (cirka 45 minutters transfer)

Jenbach 
Ankomst: kl. 12:37

Transfertid:

Mayrhofen / Zell am Ziller (cirka 45 minutters transfer)

 

Innsbruck Hbf 
Ankomst: kl. 13:00

Transfertid:

Ischgl, St. Anton og Sölden (cirka 1 timer og 30 minutters transfer)
Obergurgl (cirka 1 time og 45 minutters transfer)

På ruten igennem Østrig vil der være andre stop på destinationer, hvor ingen af vores gæster skal af.

OBS: Nogle skal skifte bus under transfer fra banegården til destinationen.

Afgangstider fra Østrig

Når skiferien er forbi, er det tid til at vende hjem mod Danmark.

Her er tidspunkterne for lørdagens afgang på de østrigske stoppesteder.

 • Innsbruck Hbf - 18:00
 • Jenbach - 18:31
 • Zell am See -  20:22
 • St Johann im Pongau Bahnhof - 21:13

Der er forventet ankomst ved den danske grænse søndag morgen. 

 • Kolding - 12:23
 • Odense - 13:30
 • Høje Taastrup - 14:43