Skiferie i marts & april

Livsnyderugerne Skirejser i marts eller april

Vil du gerne have det maksimale ud af din skiferie? Ønsker du at undgå lange liftkøer og propfyldte restauranter på pisten? Så skal du helt sikkert tage på skiferie i marts.

Skolernes ferie er overstået, hvilket betyder færre mennesker på pisten og mere plads til dig. Dette giver dig mulighed for at udnytte pisternes bredde med gode carvingsving eller til at køre endnu stærkere.

Vi tilbyder skiferier til Frankrig, Italien og Østrig frem til påske. Men hvad vil det sige at tage på skiferie til Alperne i marts eller april?

Forestil dig, at du sidder i liften under en skyfri blå himmel med solen i ansigtet og pister under dig, der bare venter på dig. Det er næsten umuligt at finde en bedre solstol.

Og selvom solen skinner, er det stadig tilpas koldt til at nyde fantastisk skiløb og rigtig store carving-sving i dit eget tempo - for i foråret er der færre mennesker og mere plads til dig!

Når benene bliver trætte, kan du enten slå dig ned på en udendørsterrasse for at spise en god frokost med panoramaudsigt over bjergene, eller danse mælkesyren væk på afterski under solens stråler.

Fordele ved at rejse sidst på sæsonen:

Mere solskin: Flere solskinstimer og mulighed for at sidde udenfor i den friske bjergluft med en kold øl i hånden uden at fryse om fingrene. 

Det er billigere: Du får mere for pengene, når du booker en skiferie efter uge 9!

Færre mennesker: Der er mere plads på pisterne, så du kan få det maksimale ud af dit skiløb.

Ingen tidsspild: Du glider lige igennem alle lifterne uden at skulle stå i kø. 

Afslapning i roligere omgivelser: Der er altid plads på restauranterne til en velfortjent pause i solen.

Bonus: Du bliver tanket op på D-vitamin.

Så, hvis du er en sand livsnyder, så find din skiferie i livsnyderugerne, hvor priserne nu er sænket:

Se nedsatte skiferie i uge 10
Se nedsatte skiferie i uge 11
Se nedsatte skiferie i uge 12
Se nedsatte skiferie i uge 13
Se nedsatte skiferie i uge 14

De bedste hoteller for livsnydere

Om skiløbet i Alperne sidst på sæsonen

Kan man stå på ski i marts og april?

Helt sikkert! Skisæsonen strækker sig til midten af april, så der er stadig sne på pisterne i marts og april. Du behøver faktisk kun 20 cm sne for at kunne stå på ski, og Alperne byder som regel på meget mere end det. Mange af vores skisportssteder har rigtig gode sneforhold, særligt når man når op i højderne.

Tips til skiferier sidst på sæsonen

Der er selvfølgelig nogle gode tips, du kan have in mente, når du skal på skiferie til foråret. Det handler blot om at vælge skisportssteder, som ligger højt. Pisterne er velholdte på alle vores destinationer, og i marts er pisterne ofte mindre isede end i de koldeste vintermåneder. Dette giver de bedste betingelser for både nybegyndere og erfarne skiløbere. 

Husk solcreme – solskinstimerne er flere, og solen er skarpere! På trods af at du er på skiferie, er der chance for at vende hjem med en god kulør: en vaskeægte goggle-tan.

Du kan blandt andet overveje Val Thorens, som er Europas højest beliggende skisportssted, eller Cervinia, som er Italiens højest beliggende skisportssted.

Alternativt kan du vælge en destination med en gletsjer, da disse steder ofte tilbyder skiløb året rundt! Her kan du overveje Sölden, som har hele tre gletsjere.

Hvis du har nerverne til det og vil booke en last minute-skiferie til Alperne, er det en god idé at holde øje med sneforholdene! På den måde kan du booke en skiferie, hvor du ved, at der er tilstrækkeligt med sne.

Skiferier for livsnydere

Vi hjælper dig gerne!

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024
Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.