Succesen bag historien

Skandinaviens førende rejsebureau Hvem er vi?

How it all started...

For snart 3 årtier siden begyndte to studerende på CBS at arrangere skiture for sine medstuderende.

Det de dengang ikke vidste var, at det nu 30 år efter skulle føre til skabelsen af et af Skandinaviens største skirejsebureauer uden sammenligning.

Mads Nortvig og Michael Melander var tilbage i starten af 90’erne studerende på Copenhagen Business School, hvor de så et stort hul i vinterrejsemarkedet, som ikke var blevet fyldt ud.

Det hul er vi i dag glade for eksisterede...

Man kommer ikke sovende til succes

Positionen i dag som en af de førende skirejsebureaer i branchen er bygget op over en længere årrække med blod, sved, tårer og særdeles hårdt arbejde.

Og selvfølgelig lidt skiløb ind i mellem…

Det handler trods alt om at kende sit produkt, før man kan sælge det. 

I midten af 90’erne gik det stærkt

Ifølge Mads og Michael selv kom det store gennembrud i midten af 90’erne, da de valgte at gå ”all-in” på den særdeles populære skidestination Val Thorens.

Val Thorens er højt beliggende med et effektivt liftsystem, som er lig med god infrastruktur og snesikkerhed, som man jo af gode grunde sætter stor pris på i den her branche.

Egne hoteller og charterfly

Satsningen om at fokusere på Val Thorens, og senere andre højtbeliggende skiområder i Alperne, viste sig at være en kæmpe succes og førte til, at Nortlander Ski-Tours købte sig plads på nogle af de første charterfly til Alperne og begyndte at drive deres egne hoteller.

Selvfølgelig fordi Mads og Michael vurderede, at det var en god forretning, men ifølge Mads Nortvig var der også en anden grund dertil:

"Vi kunne konstatere, at franskmændene ikke var så gode til den særlige skandinaviske form for afterskiing, som mange af vores kunder elsker. Og vi fik efterhånden også en fornemmelse af, hvordan hoteller kan drives mere effektivt", fortæller Mads Nortvig.

Historien fortsætter…

I dag sender Nortlander Ski-Tours tusindvis af skiglade danskere til mere end 30 destinationer i de franske, østrigske og italienske Alper både med fly, bus og egen bil.

Derudover har vi i dag 6 selvkørende hoteller i Østrig og Frankrig med skandinavisk personale og et mindre ocean af samarbejdspartnere rundt omkring i Alperne, som hjælpe os med at gøre din skiferie den rejse, du fortjener.

Og bare rolig…

Historien fortsætter. Vi er bestemt ikke færdige endnu.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Så ring til os på 70 10 50 95, så tager vi en sludder for en sladder, eller vi kan hjælpe dig med at finde din næste skiferie! 

Vi ses!