Val d'Isere

Skiferier til Val d'Isère Velkomen til en skirejse med guldkant

Med sine 300 km. pister har Val d’Isère ikke bare masser af skiløb, men også noget til alle uanset niveau.

I Val d’Isère kan du helt selv bestemme, om du vægter ski eller ferie højest - byen er nemlig et overflødighedshorn af muligheder. 

Hvad enten du vil slappe af med massage, gå på gastronomisk opdagelse eller udforske pisterne fra lifterne åbner til de lukker, så kommer du ikke til at kede dig. Her får alle en lækker ferie uanset om det er med eller uden ski under støvlerne.

 

Fem hurtige om Val d'Isère

  • Varieret skiløb
  • Wellness og spa 
  • Noget for alle
  • God afterski
  • Nomineret til verdens bedste skiområde i 2018

Læs mere om Val d'Isère her

 

Fakta om Val d'Isere

300 km pister

94 lifte

200 kmBlå pister
75 kmRøde pister
25 kmSorte pister

Val d'Isere

Byens højde 1850 m

Højeste skiløb 3450 m

Liftkapacitet 135000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 10 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Bellevarde

Borsat

Village

La Daille

Vores indkvarteringer i Val d'Isère

AccommodationTypes

På skiferie i Val d'Isère Val d'Isère har hele pakken

Vild off-piste og begyndervenlige nedfarter, gastronomi med michelin-stjerner eller rustik autentisk køkken, lækker wellness og god gang i nattelivet?

Alt er samlet med byen, der i sandhed lever op til betegnelsen guldkant. Det hele har bare det der ekstra niveau af fransk charme og klasse.

Val d’Isère evne til at være både chic og traditionel, pulserende og afslappet, har gjort den et verdensberømt førstevalg for skigæster, der vil have lidt mere af det hele. Destinationen har den fortryllende alpine landsbycharme sammen med skiløb i absolut verdensklasse.

En skirejse til Val d'Isère i Frankrig hører til blandt det bedste inden for skiferier. Byen henvender sig til alle uanset alder eller skiniveau. Du kan således selv bestemme, om du vægter ski eller ferie højest.

Skiløbet i Val d'Isere er for alle

I skiterrænet Tignes/Val d'Isère er der ikke så meget pjat. De 300 kilometer pister er tilrettelagt for skiløbere på alle niveauer.

Begynderen kan i starten benytte de letteste gratis-pister midt i byen og senere begive sig ud i det enorme terræn, hvor begynder-pisterne fortsætter.

Hyggeløberen tager måske på langtur til Tignes med et smut forbi klippefænomenet "Nåleøjet", mens feinschmeckeren ræser til Grande Motte-gletscheren i 3500 meters højde, med "Isfaldet" som obligatorisk nedfart.

Olympiske lege og World Cup i Val d'Isère

Da Frankrig i 1992 var vært ved de olympiske vinterlege, blev mændenes alpine løb indenfor kombineret, styrtløb, storslalom og super G afholdt her.

For at kunne lægge terræn til den slags, kræver det lange og brede nedfarter, hvor det samtidig går seriøst nedad.

Det leverer Val d'Isère så godt, at byen mere eller mindre er fast inventar i World Cup'en hver sæson.

Mere end en skidestination

Noget af det, der gør Val d'Isère attraktiv, er selve byen. Dette er rent faktisk en by, hvor pulsen drejer sig om mere end blot skiløb på bjerget.

Denne by, der har rødder tilbage til romertiden, har sin egen identitet og historie, hvilket er tydeligt at mærke, når man slentrer rundt i gaderne blandt de mange butikker og spisesteder.

Man mærker hurtigt, at byen er meget mere end skiløb, og at der også er masser at tage sig til for dem, der ikke kun fokuserer på det.

Samværet i fokus

Bliver skiløb fra morgen til aften en tand for hidsigt, er der i Val d'Isère rig mulighed for nyde livet med kurbad, massage eller en svømmetur i den lokale svømmehal, Centre Aquasportif.

Bemærk, at der i dit liftkort medfølger en gratis adgangsbillet til svømmebadet i Centre Aquasportif, spa og aktiviteter er mod tillæg.

Val d'Isére er i sandhed en by, der byder på en ferie for alle.

Gastronomi i Val d'Isère

Hvis man er på udkig efter en spiseoplevelse ud over det sædvanlige, er man kommet til det rette sted i Val d'Isère. Øverst på kransekagen er der den to-stjernede Michelinrestaurant, L'Atelier d'Edmond, der i varme og hyggelige omgivelser fremtryller gastronomi på højeste niveau med autenticitet og kreativitet som nøgleord. Prisniveauet er forventeligt på mellem 125 og 200 Euro, men oplevelsen er bestemt omvejen værd, som Michelinguiden betegner det.

Er man nysgerrig på en mildere udgave, på samme beliggenhed en frokostrestaurant, Le Bistrot Gourmand, der byder på treretters menuer til omkring 30 Euro. Bistroen har betegnelsen Bib-Gourmand fra Michelin i 2017.

La Table de l'Ours er en et-stjernet restaurant, hvor kreativiteten og det moderne køkken er i højsædet. Priserne starter ved 95 Euro og er bestemt også et besøg værd. Ved restauranter på dette niveau er det naturligvis en særdeles god idé at reservere i god tid for overhovedet at kunne at få et bord.

I den mere moderate ende af prisskalaen er der et hav af interessante spisesteder. De lokale holder meget af La Baraque og Sur La Montagne, der modsat sit navn ligger midt i byen og ikke på bjerget. La Table des Neiges er også værd at fremhæve, og ligesom de førnævnte ligger priserne mellem 50 og 100 Euro.

Afterski i Val d'Isère

La Folie Douce har deres flagskib i Val d'Isere. Den verdensberømte højkvalitetskæde af afterskisteder byder på et sandt overflødighedshorn af muligheder. La Folie Douce er særligt berømte for deres shows, hvor professionelle entertainere, dansere og musikere fra hele verden kommer for at deltage, og der er statsgaranti for fabelagtig underholdning med skistøvlerne på.

Er man på udkig efter en god frokost i flotte omgivelser, kan vi i den grad anbefale deres restaurant Les 3 Caves, hvor store panoramavinduer giver et spektakulært view over pisterne. Du vil ikke fortryde dit afbræk fra skiløbet her!

Med frygt for at gentage os selv, så ER Val d'Isère altså indbegrebet af guldkant. Den har lige et nyk mere af det hele. Der er således lagt op til ferie for alle pengene i en flot og autentisk by, der bliver betragtet, som et af de bedste skisportssteder i verden.

Skiområdet hænger sammen med Tignes, og liftkortet dækker adgang til begge byers skiløb.

Vores mest populære ophold i Val d'Isere

Få et tilbud til Val d'Isere

Vil du gerne på skiferie til Val d'Isere? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.