Val d'Isere

De små øjeblikke Skiferie til Val d'Isere

Med sine 300 pistekilometer har Val d’Isère ikke bare masser af skiløb, men også noget til alle uanset niveau.

I Val d’Isère kan du helt selv bestemme, om du vægter ski eller ferie højest - byen er nemlig et overflødighedshorn af muligheder. 

Hvad enten du vil slappe af med massage, gå på gastronomisk opdagelse eller udforske pisterne fra lifterne åbner til de lukker, så kommer du ikke til at kede dig. Her får alle en lækker ferie uanset om det er med eller uden ski under støvlerne.

 

 

Fem hurtige om Val d'Isère

  • Varieret skiløb
  • Wellness og spa 
  • Noget for alle
  • Fantastisk byliv
  • Nomineret til verdens bedste skiområde i 2018

Læs mere om Val d'Isère her

ExploreFrance

Fakta om Val d'Isere

300 km pister

72 lifte

170 kmBlå pister
78 kmRøde pister
52 kmSorte pister

Val d'Isere

Byens højde 1850 m

Højeste skiløb 3456 m

Liftkapacitet 147000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 10 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Bellevarde

Solaise

Village

Fornet

Favoritter i Val d'Isere

Snesikkert og til alle niveauer Skiløbet i Val d'Isère

Vild off-piste, begyndervenlige nedfarter og udfordringer for eksperterne. At stå på ski i Val d'Isère er for alle

I skiterrænet Tignes/Val d'Isère er der ikke så meget pjat. De mange kilometer pister er tilrettelagt for skiløbere på alle niveauer.

Snesikker skiferie i Val d'Isère

Byen ligger i 1.850 meters højde, men takket være det høje skiløb op til lidt over 3.000 meters højde er Val d'Isère et af de mere snesikre områder i Alperne.

På ski i Val d'Isère

Lokalt omkring selve Val d'Isere findes cirka 150 pistekilometer, men det er bogstaveligt talt bygget sammen med naboområderne Tignes, La Daille, Solaise og Le Fornet, som tilsammen kaldes Tignes-Val d'Isère Ski Area, og byder på sammenlagt 300 pistekilometer.

I det store område er skiløbet meget varieret, og her findes der pister for skiløbere på alle niveauer.

Begynderområder i nærheden af Val d'Isère by

Begynderen kan i starten benytte de letteste gratis-pister midt i byen og senere begive sig ud i det enorme terræn, hvor begynder-pisterne fortsætter.

Til nybegyndere findes de lette pister i nærheden af byen og overfor Olympic-liften.

 

Nåleøjet og isfaldet

Hyggeløberen tager måske på langtur til Tignes med et smut forbi klippefænomenet "Nåleøjet", mens feinschmeckeren ræser til Grande Motte-gletscheren i 3.456 meters højde, med "Isfaldet" som obligatorisk nedfart.

Olympiske lege og World Cup i Val d'Isère

Da Frankrig i 1992 var vært ved de olympiske vinterlege, blev mændenes alpine løb indenfor kombineret, styrtløb, storslalom og super G afholdt i Val d'Isère.

For at kunne lægge terræn til den slags, kræver det lange og brede nedfarter, hvor det samtidig går seriøst nedad.

Det leverer Val d'Isère så godt, at byen mere eller mindre er fast inventar i World Cup'en hver sæson.

Val d'Isère vejr er lig med skivejr

Hvis du har planlagt din skiferie til Val d'Isère, kan det være rart at vide om det er en ekstra stiktrøje eller solcreme, der skal pakkes med. Du kan på vores vejrside følge med i hvordan skivejret arter sig i Val d'Isère.

Vi har en samlet oversigt over skivejret på alle vores destinationer i Alperne. Oversigterne opdateres automatisk og løbende med snemængder, prognoser for snefald og vejrudsigter. Læs mere om vejret i Val d'Isère her. Hent pistekort og se piste anbefalinger for Val d'Isère her.

Læs mere om byen Val d'Isère her

Her er hele pakken Om byen Val d'Isère

Her er gastronomi med michelin-stjerner og rustik autentisk køkken, lækker wellness og god gang i nattelivet.

Alt er samlet med byen, der i sandhed lever op til betegnelsen: Luksus! Det hele har bare det der ekstra niveau af fransk charme og klasse.

Val d’Isère evne til at være både chic og traditionel, pulserende og afslappet, har gjort den et verdensberømt førstevalg for skigæster, der vil have lidt mere af det hele. Destinationen har den fortryllende alpine landsbycharme sammen med skiløb i absolut verdensklasse.

En skirejse til Val d'Isère i Frankrig hører til blandt det bedste inden for skiferier. Byen henvender sig til alle uanset alder eller skiniveau. Du kan således selv bestemme, om du vægter ski eller ferie højest.

Mere end en skidestination

Noget af det, der gør Val d'Isère attraktiv, er selve byen. Dette er rent faktisk en by, hvor pulsen drejer sig om mere end blot skiløb på bjerget.

Denne by, der har rødder tilbage til romertiden, har sin egen identitet og historie, hvilket er tydeligt at mærke, når man slentrer rundt i gaderne blandt de mange butikker og spisesteder.

Man mærker hurtigt, at byen er meget mere end skiløb, og at der også er masser at tage sig til for dem, der ikke kun fokuserer på det.

Gastronomi på Michelin-niveau

Hvis man er på udkig efter en spiseoplevelse ud over det sædvanlige, er man kommet til det rette sted i Val d'Isère. Øverst på kransekagen er der den to-stjernede Michelinrestaurant, L'Atelier d'Edmond, der i varme og hyggelige omgivelser fremtryller gastronomi på højeste niveau med autenticitet og kreativitet som nøgleord. Prisniveauet er forventeligt på mellem 125 og 200 Euro, men oplevelsen er bestemt omvejen værd, som Michelinguiden betegner det.

Er man nysgerrig på en mildere udgave, på samme beliggenhed en frokostrestaurant, Le Bistrot Gourmand, der byder på treretters menuer til omkring 30 Euro. Bistroen har betegnelsen Bib-Gourmand fra Michelin i 2017.

Kreativt og moderne fransk køkken

La Table de l'Ours er en et-stjernet restaurant, hvor kreativiteten og det moderne køkken er i højsædet. Priserne starter ved 95 Euro og er bestemt også et besøg værd.

Ved restauranter på dette niveau er det naturligvis en særdeles god idé at reservere i god tid, for overhovedet at kunne at få et bord.

Spis godt med franskmændene

I den mere moderate ende af prisskalaen er der et hav af interessante spisesteder.

De lokale holder meget af La Baraque og Sur La Montagne, der modsat sit navn ligger midt i byen og ikke på bjerget. La Table des Neiges er også værd at fremhæve, og ligesom de førnævnte ligger priserne mellem 50 og 100 Euro.

Afterski i Val d'Isère

La Folie Douce har deres flagskib i Val d'Isere. Den verdensberømte højkvalitetskæde af afterskisteder byder på et sandt overflødighedshorn af muligheder. La Folie Douce er særligt berømte for deres shows, hvor professionelle entertainere, dansere og musikere fra hele verden kommer for at deltage, og der er statsgaranti for fabelagtig underholdning med skistøvlerne på.

Er man på udkig efter en god frokost i flotte omgivelser, kan vi i den grad anbefale deres restaurant Les 3 Caves, hvor store panoramavinduer giver et spektakulært view over pisterne. Du vil ikke fortryde dit afbræk fra skiløbet her!

Med frygt for at gentage os selv, så ER Val d'Isère altså indbegrebet af lidt ekstra på skiferien. Den har lige et nyk mere af det hele. Der er således lagt op til ferie for alle pengene i en flot og autentisk by, der bliver betragtet, som et af de bedste skisportssteder i verden.

Kom miljøvenligt i elbil & lad op her

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Læs mere om events i Val d'Isère her

Vores indkvarteringer i Val d'Isère

AccommodationTypes

Mere end skiløb Events i Val d'Isère

Den sande lækre ved Val d'Isère ligger i de mange ting, der sker rundt om i byen.

Bliver skiløb fra morgen til aften en tand for hidsigt, er der i Val d'Isère rig mulighed for aktiviteter ude og inde.

Svømmehallen Centre Aquasportif

Hvad med at slappe af og nyde livet med kurbad, massage eller en svømmetur i den lokale svømmehal, Centre Aquasportif? Bemærk, at der i dit liftkort medfølger én gratis adgangsbillet til svømmebadet i Centre Aquasportif (altså én dag), spa og aktiviteter er mod tillæg.

Stå på skøjter

For dig som stadig er frisk efter en dag på ski, er der mulighed for at leje et par skøjter og stå på den hyggelige skøjtebane i hjertet af Val d'Isere.

Flyvende skiløb

Er du frisk på flyvende skiløb ned ad pisterne, skulle du prøve Speed Riding. Denne oplevelse er supersjov og giver et adrenalin kick til enhver skiløber. Speed riding er skiløb med kite lige som ved sommervarianten kite surfing, hvilket betyder skiløb, hvor du noget af tiden flyver og kan lave lange og høje hop. Du letter fra pisten i Tignes Val Claret. OBS: Ikke god til snowboardere!

Helikopterski i Val d'Isère

Få dit livs oplevelse og tag med på det meget populære heli skiing, hvor du flyver til Italien og sættes af på toppen af et bjerg og kører på helt uberørte off-piste i selskab med en instruktør. Når du er færdig, bliver du kørt tilbage til Val d’Isère.

Isklatring er et smukt sus i maven

Få en oplevelse for livet og mærk suset i maven, når du klatrer op ad et naturligt frosset vandfald i smukke omgivelser i La Daille. Ice climbing er for dig, som vil have et skud adrenalin, mens du får en naturoplevelse af en anden dimension. Når du klatrer på de smukke vægge, er der ikke blot mulighed for at få en enestående udsigt, men en sand sanseoplevelse i et af Frankrigs smukkeste områder.

Tag en tur med hundeslæde

Er du til stille og rolig afslapning med vennerne, familien eller din partner, kan en tur med hundeslæde i Val d’Isère eller Tignes varmt anbefales. Du kommer helt tæt på de syv hunde, hvis fornemmeste opgave er at vise dig den smukke natur på en meget idyllisk slædetur, der varer omtrent 20 minutter.

Fuld fart i sneen

Er du til fart over feltet, kan du komme ud at køre på snescooter i Val d'Isère. Du kan have din egen scooter, eller I kan være to på den.

Det helt kolde gys!

Har du mod på at komme under isen i en frossen sø i Tignes? Så er det muligt med isdykning, som er en oplevelse, du helt sikkert ikke glemmer.

Paragliding i Val d'Isère

Kunne du tænke dig at komme ud at flyve i en faldskærm over det smukke område omkring Val d’Isère? Så er det muligt her. Der tilbydes også ture i en tandem-paraglider.

Arrangementer med Nortlanders guider

I Val d'Isère har vi hver sæson et godt ugeprogram, som arrangeres af vores dygtige guider. Arrangementerne varierer fra sæsonen til sæson, og nogle er mod ekstra betaling.

Blandt andet kan du i selskab med guiderne opleve dette.

  • Picnic
  • Skibriefing
  • Fælles frokost
  • Skøjteløb
  • Vinsmagning

I Frankrig må vi desværre ikke køre pistevisning grundet den franske lovgivning.

I stedet afholder vi i starten af din skiferie en skibriefing, hvor vi fortæller om de bedste lifte og pister i området, hvad der er godt at vide og meget mere.

Val d'Isére er i sandhed en by, der byder på en ferie for alle.

 

Skileje i Val d'Isere

Herunder kan du få et overblik over mulighederne og priser for skileje i Val d'Isere. Alle priser er i DKK.

Antal dage 3 4 5 6 7 8
Hjelm u. 13 89 119 149 179 179 239
Hjelm 119 149 189 229 269 299
Ski og støvler bronze 1099 1389 1699 1849 1849 2309
Ski og støvler sølv 1239 1599 1929 2109 2109 2289
Ski og støvler guld 1329 1749 2119 2359 2359 2739
Ski bronze 609 799 929 1099 1099 1469
Ski sølv 759 959 1219 1359 1359 1629
Ski guld 869 1149 1389 1639 1639 1879
Snowboard og støvler bronze 1099 1389 1699 1849 1849 2309
Snowboard og støvler sølv 1239 1599 1929 2109 2109 2289
Snowboard bronze 609 799 929 1099 1099 1469
Snowboard sølv 759 959 1219 1359 1359 1629
Ski og støvler u. 12 år begynder u. 11 409 509 609 789 789 979
Ski og støvler u. 6 år u. 5 319 409 489 579 579 759
Ski og støvler u. 14 år øvet u. 13 479 609 779 879 879 1179
Ski u. 12 år begynder u. 11 349 469 559 669 669 849
Ski u. 6 år u. 5 309 399 469 539 539 729
Ski u. 14 år øvet u. 13 409 509 609 789 789 979
Snowboard u. 14 år u. 13 409 509 609 789 789 979
Snowboard og støvler u. 14 år u. 13 479 609 779 879 879 1179
Ski platin 1079 1379 1729 1989 2309 2609
Ski og støvler platin 1569 2019 2499 2769 3219 3649
Snowboard guld 869 1149 1389 1639 1639 1879
Snowboard og støvler guld 1329 1749 2119 2359 2359 2739

I Val d'Isere samarbejder vi med Skiset. De har flere butikker i byen, og du vil altid få den, der er tættest på dig. 

BRONZE: Til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber med 0-4 års ski-erfaring.
SØLV: Til den erfarne skiløber med 4-6 års erfaring.
GULD: Til den øvede skiløber med +6 års erfaring. 
PLATIN: Til den meget øvede skiløber der også vil i off-pisten.

Book skilejen online på Min Booking eller ring til os på 70 10 50 95, hvis du har spørgsmål.

Gå til min booking

Få et tilbud til Val d'Isere

Vil du gerne på skiferie til Val d'Isere? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Så vil du også synes om .. Er Val d'Isere noget for dig?