Saalbach-Hinterglemm

Skiferier til Saalbach Velkommen til kongen af ski og afterski

Udover de adskillige tildelte priser og kåringer, som det bedste sted i Østrig, at fejre en veloverstået dag på ski, så har Saalbach-Hinterglemm fortsat meget mere at byde på.

Selve skiområdet der består af 270 km. pister og et effektivt liftsystem, byder nemlig på udfordringer til både de garvede og de grønne. 

Og der er noget om det, når eksperterne nævner Saalbach-Hinterglemm på deres liste over topdestinationer. Byen har nemlig været vært for både VM i skiløb og flere World Cups.

Fem hurtige om Saalbach-Hinterglemm 

  • Storslået afterski
  • Hyggelig by 
  • World Cup skiområde
  • God familiedestination
  • Sublim offpiste i Fieberbrunn  

Læs mere om Saalbach-Hinterglemm her

Fakta om Saalbach-Hinterglemm

408 km pister

121 lifte

199 kmBlå pister
173 kmRøde pister
36 kmSorte pister

Saalbach-Hinterglemm

Byens højde 1003 m

Højeste skiløb 2096 m

Liftkapacitet 89000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 7 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Schattberg Ost

Wildenkarkogel

Zwölferkogel

Lärchfilzkogel

Vores indkvarteringer i Saalbach-Hinterglemm

AccommodationTypes

Saalbach-Hinterglemm Fabelagtigt ski - før, under og efter!

Skiområdet 'Saalbach-Hinterglemm' er et meget moderne system af nye lifter, der hurtigt fragter dig rundt i det 270 km store område.

Skiløbet er varieret og er specielt pædagogisk overfor børn og lettere øvede. Er du mere trænet, er der dog masser af udfordringer at hente i et skiterræn, som mange mener hører til, i den absolutte top af østrigske skiområder.

En garanti for disse rygter kan være, at Saalbach har været værtsby for VM i skiløb. Så noget må der være om snakken.

Offpiste mekka i Fieberbrunn

Hvis du foretrækker at have de brede planker på, når du er på skiferie, så skal du lade vejen gå forbi Fieberbrunn.

Hvis vejret har været til det, bliver du mødt at frisk puddersne og utallige skiruter. Det er også her, at Freeride World Tour hvert år afholder konkurrencer for de profesionelle freeride skiløbere. 

NYHED! Skiløb til Zell am See

Med virkning fra sæsonen 2019-20 er skinetværket blevet betragteligt udvidet, da naboområdet Zell am See nu er forbundet med Saalbach-Hinterglemm. Fra at have 270 km pister til rådighed kommer der yderligere 135 km at boltre sig på, så der totalt er mere end 400 km pister i systemet på samme liftkort. Fra Saalbach vil lifter tage dig til Zell am See, og retur skal man lige fem minutter med bus.

To ord - After Ski!

Hvis man ikke lige kan huske, hvad det er for nogle rygter, der går om Saalbach-Hinterglemm, kan det siges med to engelskklingende ord: After og Ski!

Den charmerende skiby er gang på gang blevet kåret til det bedste og vildeste sted i Østrig, at fejre en veloverstået dag på ski.

Hvis man vil vide, hvor man præcis skal gå hen, når klokken bliver fire om eftermiddagen, skal sigtekornet rettes mod baren 'Hinterhagalm' for enden af børnebakken. Kan du ikke få nok, valfarter de fleste festglade mennesker videre i Saalbachs stjerneklare aften, for så til sidst at ende på baren 'Underbar'.

Plads til familien

Et andet rygte med hold i virkeligheden er Saalbachs evner som familiedestination.

Her tages tingene meget stille og roligt, og byens mange restauranter er kun glade for besøg af familier med et hold unger. Byens indkvarteringsmuligheder er gode og præges af den atmosfære, der gør Østrig så charmerende.

I Saalbach dufter der af historie og patina, og værtsfolkene i din feriebolig er oftest smilende og tyrolerhyggelige. Saalbach skummer af stemning og fadøl, og glæder sig til at se dig, din familie og alle vennerne.

Vores mest populære ophold i Saalbah-Hinterglemm

Få et tilbud til Saalbach-Hinterglemm

Vil du gerne på skiferie til Saalbach-Hinterglemm? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.