Saalbach-Hinterglemm

Essensen af skiløb og hygge Skiferie til Saalbach

Udover at være et valfartssted for seriøse skiløbere med en forkærlighed for effektivitet og kvalitet, har Saalbach-Hinterglemm fortsat meget mere at byde på.

Selve skiområdet, der består af 270 kilometer pister og et effektivt liftsystem, byder nemlig på udfordringer til både de garvede og de grønne. 

Og der er noget om det, når eksperterne nævner Saalbach-Hinterglemm på deres liste over topdestinationer. Byen har nemlig været vært for både VM i skiløb og flere World Cups.

Fem hurtige om Saalbach-Hinterglemm 

  • Hyggelig by 
  • World Cup skiområde
  • God familiedestination
  • Sublim off-piste i Fieberbrunn
  • Gode spisesteder i terræn og by

Læs mere om Saalbach-Hinterglemm her

Fakta om Saalbach-Hinterglemm

408 km pister

121 lifte

199 kmBlå pister
173 kmRøde pister
36 kmSorte pister

Saalbach-Hinterglemm

Byens højde 1003 m

Højeste skiløb 2096 m

Liftkapacitet 89000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 7 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Schattberg Ost

Wildenkarkogel

Zwölferkogel

Lärchfilzkogel

Vores mest populære ophold i Saalbah-Hinterglemm

Fabelagtigt! Skiløbet i Saalbach-Hinterglemm

Skiområdet Saalbach-Hinterglemm er et meget moderne system af nye lifter, der hurtigt fragter dig rundt i det 270 kilometer store område.

Skiløbet er varieret og er specielt pædagogisk overfor børn og lettere øvede. Er du mere trænet, er der dog masser af udfordringer at hente i et skiterræn, som mange mener hører til, i den absolutte top af østrigske skiområder.

En garanti for disse rygter kan være, at Saalbach har været værtsby for VM i skiløb. Så noget må der være om snakken.

Skiløb til Zell am See

De forstår at gøre sig attraktive for skiløbere med hang til mange pistekilometer. Et godt eksempel er udvidelsen af hele netværket til også at indbefatte naboområdet Zell am See.

På ski i Saalbach Hinterglemm

Fra at have 270 kilometer pister til rådighed er der yderligere 135 kilometer at boltre sig på, så der totalt er mere end 400 kilometer pister i systemet på samme liftkort. Fra Saalbach vil lifter tage dig til Zell am See, og retur skal man lige fem minutter med bus.

Off-piste mekka i Fieberbrunn

Hvis du foretrækker at have de brede planker på, når du er på skiferie, så skal du lade vejen gå forbi Fieberbrunn.

Når vejret har været til det, bliver du mødt at frisk puddersne og utallige skiruter. Det er også her, at Freeride World Tour hvert år afholder konkurrencer for de professionelle freeride skiløbere. 

Spisesteder på ski i Saalbach Hinterglemm

Man kan nemt blive sulten på pisten, og her er tre anbefalinger til restauranter i tre forskellige prisniveauer.

Thurneralm ligger på toppen af Magic-stoleliften højt over Saalbach. Det er et stort sted, der er specialiseret i fyldige oste og supper med dumplings. Det prisvenlige sted gør sig også i gode pastaretter og Tiroler gröstl. Den traditionelle Kaiserschmarrn-pandekage med blommesauce er i øvrigt stor nok til to.

I mellemniveauet er der oven for Leogang, Asitz Bräu, der byder velkommen i charmerende og stemningsfulde rammer. Det er ikke så ofte, at man fremhæver toiletterne på en restaurant, men her er urinalerne bygget med gulv-til-loft-vinduer med fantastisk udsigt over bjergenes natur. Maden skiller sig også ud med fremragende peberbøf og helstegt ørred på menuen samt spare ribs og Tiroler gröstl.

Wieseralm. På toppen af Reiterkogel-gondolen over Hinterglemm ligger Wieseralm i en dejlig træhytte, og der er så pragtfuldt hyggeligt på en snedækket dag. Det ejes af et trendy designhotel i Hinterglemm, og har en stor sydvendt terrasse med panoramaudsigt, som er ideel at lade sig betage af til en god, lang frokost i solskinsvejr. Ud over traditionel østrigsk mad, som wienerschnitzel og gullashsuppe, serverer de mere ekstravagante retter såsom friske østers og bisonbøf.

Læs mere om byen Saalbach-Hinterglemm her.

Charme og byliv Om byen Salbach-Hinterglemm

Hvis man ikke lige kan huske, hvad det er for nogle rygter, der går om Saalbach-Hinterglemm, kan det siges samlet med to ord: stemning og gemütlichkeit.

Den charmerende skiby er gang på gang blevet kåret til det bedste sted i Østrig, at fejre en veloverstået dag på ski.

Tyrolercharme og varme

I Saalbach dufter der af historie og patina, og værtsfolkene i din feriebolig er oftest smilende og tyrolerhyggelige. Saalbach skummer af stemning og fadøl, og glæder sig til at se dig, din familie og alle vennerne.

Gode steder at spise ude i Saaalbach-Hinterglemm

Både de mad- og festglade finder uden besvær et godt sted at stille sulten i Saalbach og Hinterglemm.

Samlet set byder byerne på cirka 70 restauranter i både byen og på pisten.

Vedrørende afterski og Covid-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

Restauranter i Saalbach-Hinterglemm

Her er tre anbefalelsesværdige steder at spise i byerne.

Bobby’s Pub. Ikke langt fra ​​Schattberg-gondolen i Saalbach strømmer især de unge til Bobby’s Pub, der har poolbord, dart, bowlingbaner og bordfodbold. Prisniveauet er rimelig, og her bydes på på pizzaer, kebabs og burgers.

Hotel Peter. På hovedgaden i Saalbach åbner Hotel Peters restaurant, der er i mellemlejet, op for autentisk atmosfære og dertilhørende mad. Trækplasteret fra menukortet er Felsensteak på lokalt oksekød med urter og sauce på brandy. Præsentationen af retten foretages ofte af Peter selv, der gerne værter om gæsterne iført sine lederhosen.

Arte Vinum. Arte Vinum på Hotel Alpine Palace i Hinterglemm er en stilfuldt gourmetrestaurant, der byder indenfor til levende lys og lækre retter på bordet akkompagneret af topvine fra såvel østrigske som internationale producenter. Blandt højdepunkterne fra menukortet er der oksecarpaccio, vildtskinke eller fiskeretter med sandart.

Plads til familien

Et andet rygte med hold i virkeligheden er Saalbachs evner som familiedestination.

Her tages tingene meget stille og roligt, og byens mange restauranter er kun glade for besøg af familier med et hold unger. Byens indkvarteringsmuligheder er gode og præges af den atmosfære, der gør Østrig så charmerende.

Læs mere om events i Saalbach-Hinterglemm her

Vores indkvarteringer i Saalbach-Hinterglemm

AccommodationTypes

Lille og hyggelig Events i Saalbach-Hinterglemm

Det er ikke så meget ekstra, at opleve i byen. Man skal til nabobyen Zell am See for at få lidt mere byfornemmelse til skiferien.

Saalbach-Hinterglemm er en lille hyggelig by, men det er ikke de store events, der dominerer her. Til den slags anbefales det at søge mod nabobyen Zell am See.

I Saalbach er der dog mulighed for at forkæles sig selv Hotel Kendler, hvor man mod betaling kan benytte deres spa og wellness-område.

I Hinterglemm er der et godt snapsebryggeri ved bunden af Reiterkogelbahn. Her er der mulighed for at prøve en masse varianter af deres gode snapse.

Det er også i Hinterglemm, at du finder en legeplads til både store og små.

Arrangementer med Nortlanders guider

Vores dygtige guider i Saalbach-Hinterglemm arrangerer hver sæson et godt ugeprogram for vores gæster. Hvad programmet består af varierer fra sæsonen til sæson, og visse af arrangementerne sker mod ekstra betaling.

Blandt andet kan du i Saalbach-Hinterglemm i selskab med vores guider opleve dette på din skiferie.

  • Pistevisning
  • Kælketur

Få et tilbud til Saalbach-Hinterglemm

Vil du gerne på skiferie til Saalbach-Hinterglemm? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Saalbach-Hinterglemm noget for dig?