Bad Gastein

Skiferier til Bad Gastein En skiferie med masser af muligheder

Velkommen til Gasteinerdalen

Med en skirejse til Bad Gastein får du adgang til den 40 km. lange Gasteinerdal, som dækker fire selvstændige skiområder, hvoraf de mest populære er Bad Gastein, Dorfgastein og Sportgastein. Her har du adgang til 200 km. præparerede pister, og hvis det ikke er nok, kan du udvide dit liftkort og få adgang til hele Ski Amadé med 860 km. piste. 

Og når du vil have mere end bare skiløb? Så kan du slappe af i et af byens mange spaanlæg eller nyde en kulinarisk middag på en af byens dejlige restauranter. 

5 hurtige om Bad Gastein

Hvis jeg skulle beskrive Bad Gastein i 5 ord, ville det være: 

  • Skiløb til enhver
  • Wellness og afslapning 
  • Livlig by
  • Hyggelig afterski
  • Perfekt til begyndere eller lettere øvede

Du kan læse mere om Bad Gastein her

Fakta

201 km pister

45 lifte

60 kmBlå pister
117 kmRøde pister
24 kmSorte pister

Bad Gastein

Byens højde 1100 m

Højeste skiløb 2686 m

Liftkapacitet 71261 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 10 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Bergstation

Talstation

Snowpark

Indkvarteringer i Bad Gastein

AccommodationTypes

Rejser til Bad Gastein

I Bad Gastein har du over 200 kilometer pisteløb Ta' med Nortlander til Bad Gastein

En by bygget på skiløb 

Bad Gastein går fra 1.100 meter til 2.700 meter over havet, hvilket gør det til én af Europas længste faldhøjder. Men udover at være kendt for sin enorme faldhøjde, så er Bad Gastein også en af Europas mest kendte skidestinationer. I 1958 stod byen nemlig for Østrigs første alpine VM, og dette var især med til at danne fundamentet for den fantastiske skiby, samt sætte Bad Gastein på Europas skikort.

Skiområdet 

Bad Gastein byder på udfordringer til skiløbere på alle niveauer i naturskønne omgivelser. Området, der ligger midt nationalparken Hohe Tauern i Gasteinerdalen, henvender sig i særdeleshed til begyndere og let øvede. 

Med en skirejse til Bad Gastein får du adgang til den 40 km. lange Gasteinertal, som dækker fire velkendte skiområder, hvor Bad Gastein, Dorfgastein og Sportgastein er de mest populære områder. Samlet set finder du over 200 kilometer pister i dalen. Men det stopper ikke her, for liftkortet til Ski Amadé dækker nemlig hele 860 kilometer sjov på pisterne og gælder således også i byerne Wagrain, Sankt Johan og Maria Alm.

Fantastisk skiløb i Gasteinerdalen

Selvom området især henvender sig til begyndere og let øvede, så er der stadig udfordringer at finde for den mere rutinerede skiløber. En tur til det højtliggende Sportgastein byder nemlig på sublim off-piste, mens du i Graukogel finder længere og mere udfordrende pister.

Det er dejlig nemt at komme rundt mellem skiområderne. Bad Gastein og Bad Hofgastein hænger naturligt sammen af et netværk af lifter og pister, og hvis du vil til Sportgastein eller Dorfgastein, kan du nemt tage skibussen, som sætter dig af lige ved foden af lifterne.

 

Når afslapning også er vigtigt

Så er Bad Gastein det rigtige valg. Byen er nemlig kendt for sine varme kilder og store spaanlæg. Her har du mulighed for selvforkælelse og verdensklasse afslapning. En af de mest berømte spaanlæg er Felsentherme med opvarmede udendørs pools på 36 grader, vandfald, rutsjebaner og sauna. Alt vandet kommer direkte fra de varme kilder, og bliver skiftet hver dag, så klor i vandet er ikke nødvendigt, og det gør derfor diverse spaanlæg miljøvenlige.

Afterskien i Bad Gastein

Er som afterskien altid er i Østrig - fantastisk!

Afterskien hører hjemme i Østrig, og Bad Gastein er ingen undtagelse. Her er der fuldt tryk på kedlerne i en blanding af østrigsk shclagermusik og skandinavisk feststemning.

Skulle du herefter længes efter roligere stemning og måske en hurtig snack, kan Steff Houlberg, som ligger lige ved siden af TNT, friste med hotdogs og Cocio. Silver Bullet er også altid garanti for god stemning med live musik og DJ til at spille festen i gang.

Hvis skiferien skal indeholde mere end bare ski

Så er Bad Gastein ikke noget dumt bud på dit næste rejsemål. Her får du fantastisk skiløb, varme kilder, spa, et udvalg af butikker, hyggeligt byliv, restauranter, livlige barer og stemningsfyldt afterski.

Kort sagt, så er her underholdning til hele ugen og noget til hele familien eller vennegruppen. Med en skirejse til Bad Gastein får du de perfekte rammer til en skøn ferie i sneen!