Tryghed på din skiferie

Skiferie eller pengene tilbage Pakkerejsen er din tryghed

Det bedste udgangspunkt for dig, når turen går til udlandet, er at du køber en pakkerejse!

Risikofri afbestilling

Vi har risikofri afbestilling frem til den 1/9-2021. Det betyder at du trygt kan bestille din skiferie, og ændre mening frem til den 1/9-2021. Skulle du ændre mening får du naturligvis hele dit depositum tilbage. 

Skiferie eller pengene tilbage

Det allerbedste og vigtigste ved det hele er, at du ved køb af en pakkerejse hos et rejseselskab, der er medlem af den danske organisation Rejsegarantifonden er sikret bedre end de fleste. Du får ikke et bedre udgangspunkt!

Grundlæggende er der to mulige scenarier: Enten kommer du afsted på ski, eller også får du pengene retur - medmindre, du selv vælger at aflyse din rejse, naturligvis.

Rejsevejledninger og din pakkerejses sikkerhed

Vi krydser ski og stave for, at vi alle kan rejse trygt til Alperne denne vinter. Men én ting er sikkert! Enten kommer du på skiferie, eller også får du pengene retur. Dette er gældende uanset hvilken rejsevejledning, der er på din destination på bestillingstidspunktet. Hvis Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til din destination, og det fortsat er sådan 14 dage før afrejse, får du det fulde beløb tilbage. Det samme gælder hvis det sker indenfor 14 dage før afrejse. 

Din rejse, din beslutning 

Husk - rejsevejledningerne er vejledende. Det er altid din egen beslutning og dit ansvar, hvor du vil rejse hen.

Pakkerejser og rejsegarantifonden

Nortlander har altid været medlem af den danske ordning, Rejsegarantifonden, der dækker tab og udgifter såsom godtgørelse og hjemrejse, hvis kunder har købt en rejse hos en dansk rejsearrangør, der går konkurs. Dækningsordningen er kun gældende for pakkerejser.

Denne ordning dækker kun pakkerejser, der i sin definition består af minimum to af disse fire rejseydelser: transport, indkvartering, turistmæssig ydelse (f.eks. liftkort, skileje) og leje af bil.

Hvis man selv stykker sin rejse sammen, og på egen hånd køber hotellet, transporten, liftkortet osv., så er der ingen dækning.

Hele rejsepakken samlet ét sted

Det smarte for dig som kunde hos Nortlander er, at hvis vi er nødt til at afbestille din skiferie, skal du ikke selv bøvle med at kommunikere med luftfartsselskaber, skiudlejningsbureauer, hoteller, restauranter, busselskaber, liftkort-salgssteder og så videre.

Du har købt din pakkerejse ét sted, nemlig hos Nortlander, så din forretning er mellem Nortlander og dig. Ikke andet. Det er så vores “hovedpine” at rede trådene ud med vores underleverandører. Det er os som dit rejsebureau, der har ansvaret og står for din rejsegaranti. 

Nortlander er 100% danskejet og omfattet af Pakkerejseloven og medlem af den danske Rejsegarantifond nr. 3329.