Tilvalg

Tilvalg på skiferien Husk at få styr på det hele

At stå i Alperne uden ski, støvler eller skiskole - det er ikke sjovt! Så husk at få styr på det hele hjemmefra, så du kan komme på ski hurtigst muligt, når du kommer til Alperne.

Hvad kan jeg tilvælge?

Som et tilkøb til rejsen kan du vælge skileje i forskellige kategorier, skiskole og afbestillings- eller rejseforsikring. Alt sammen vigtige ting til skiferien. 

Ring eller skriv til os - vi er hurtige til at svare tilbage:

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til din næste skiferie eller har brug for anden information

Telefon: 70 10 50 95

E-mail: nortlander@nortlander.dk

Tilvalg på skiferien

01|03
Tilvalg på skiferien

Skileje

Det anbefales at leje skiudstyret samtidig med bestilling af skirejsen. På den måde er du sikker på at få det optimale skiudstyr til lige netop dig og din erfaring på ski.

Tilvalg på skiferien

Skiskole

Vi tilbyder skiskole for alle, uanset hvilket niveau du er på. Skiundervisning er altid en god investering, hvis du ønsker at få det maksimale ud af dit skiløb på skiferien.

Tilvalg på skiferien

Rejse- og afbestillingsforsikring

Du kan tilkøbe en afbudsrejseforsikring, som beskytter dig, hvis du af uforudsete årsager bliver forhindret i at tage på skiferie.

Og så dækker det blå EU-sygesikringskort ikke alt. For eksempel er du ikke dækket ved behandling på et privathospital, som nogle gange er det tætteste på destinationerne i Alperne.