Sauze d'Oulx

Skiferier til Sauze d'Oulx Velkommen til den italienske mælkevej

Det er ikke uden grund, at Sauze d’Oulx også er kendt som en del af den italienske mælkevej. Byen ligger nemlig i skiområdet "Via Lattea", bedre kendt under det engelske udtryk "Milky Way".

I Sauze d'Oulx får du hele 400 km. pister og endnu mere off-piste! Faktisk var byen vært flere freeride konkurrencer under OL i 2006. Her får man masser for pengene, uanset om det er skiløb eller hygge der trækker.

Fem hurtige om Sauze d'Oulx

  • Stort skiområde
  • Skiløb til Frankrig 
  • Value for money
  • 1.000 km. off-piste
  • Charmerende og hyggelig by 

Læs mere om Sauze d'Oulx her

Fakta om Sauze d'Oulx

400 km pister

92 lifte

95 kmBlå pister
220 kmRøde pister
85 kmSorte pister

Sauze d'Oulx

Byens højde 1509 m

Højeste skiløb 2823 m

Liftkapacitet 113000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 9 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Sportinia Monte

Trebials Valle

Vores indkvarteringer i Sauze d'Oulx

AccommodationTypes

Skiferier til Sauze d'Oulx Velkommen til Mælkevejen

Det er ikke uden grund, at vi er fan af Italien og ikke mindst skiferier til Sauze d'Oulx.

Sauze d'Oulx ligger i skiområdet "Via Lattea", bedre kendt under det engelske udtryk "Milky Way". Dette omfatter blandt andet skiområderne Sestriere, Claviere og det franske Montgenèvre

På ski i Sauze d'Oulx

Med en skirejse til Sauze d'Oulx får du 400 km. varierede pister til både nybegyndere og øvede. Med et liftkort på seks, syv eller otte dage, får du også en dag i Montgenevre gratis. Størstedelen af Sauze d'Oulx ligger under trægrænsen.

Dette giver fantastiske nedkørsler i de mange skovpister, og frokosten kan nydes ved en af de hyggelige restauranter i terrænet.

Er du derimod til off-piste og frisk puddersne, så frygt ej! Her er nemlig 1.000 kilometer off-piste at boltre sig på, faktisk var Sauze d'Oulx vært for fire freeride konkurrencer under OL i 2006. 

Tidligere olympisk by

Sauze d'Oulx var medvært ved OL i Italien i 2006, hvorfor området også fik en væsentlig modernisering. Opgraderingen af liftsystemet betyder, at du nemt og frit kan komme rundt i området, blandt andet til Sestriere, som var hovedvært for vinter OL.

Det er derfor også omkring Sestriere, at du som erfaren skiløber finder mere udfordrende skiløb. Sestriere er bestemt en dagstur værd, hvis du vil køre pister, der har ført til olympiske medaljer. 

Byen Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx er en utrolig hyggelig by med mange små gader, som slingrer sig gennem centrum. Den ældste del af byen stammer helt tilbage fra middelalderen, hvilket stadig ses på de brostensbelagte gader og gamle stenhuse.

Heldigvis er byen også meget mere end middelalderlig arkitektur, for her finder du nemlig hyggelige caféer, barer og restauranter. Byen passer til dig som ønsker en hyggelig skiferie, i en afslappende by med fantastisk skiløb.

Vores mest populære ophold i Sauze d'Oulx

Få et tilbud til Sauze d'Oulx

Vil du gerne på skiferie til Sauze d'Oulx? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.