Heart Hotels

Egne hoteller med eget personale Heart Hotels i Alperne

Vil du have en problemfri og skøn skiferie? Værdsætter du en skitur, hvor alt er gennemtænkt, så du kan slappe af, føle dig tryg og bare nyde din ferie? Så er du kommet til det rette sted!

Nortlander er nu en del af Travelheart Family og vi har i den forbindelse ændret navnet på vores egne hoteller til Heart Hotels. Vores Heart Hotels i Østrig er perfekte til familien, virksomheden, vennerne, kæresteparret eller dig, der bare ønsker at slappe af på din næste skiferie! 

Heart Hotels står ved de samme kerneværdier som tidligere - med fokus på nærhed til gæster. Her bliver du altid mødt af behagelige, imødekommende hotelmanagers- og personale, der alle er danske, svenske eller norske. Når du træder ind ad døren, føler du dig hjemme på en helt speciel måde.   

Slap af og nyd godt selskab 

På alle vores hoteller er der gode muligheder for at slappe af efter en lang dag fyldt med skiløb. Der er hyggeområder, hvor du kan synke ned i en skøn lænestol og spille et brætspil. 

Nogle af vores hoteller tilbyder også wellness-områder, hvor du kan lindre de ømme skiløber-muskler. Hvis du gerne vil bo på et hotel med pool, bør du kigge nærmere på Heart Hotel Aurora i Obertauern eller Heart Hotel Grischuna i St. Anton.

Vores Heart Hotels hoteller er til dig, som .. 

 • .. ønsker at få meget for pengene 
 • .. ønsker service ud over det sædvanlige 
 • .. ønsker at bo tæt på skiløbet 
 • .. ønsker at spise god mad på skiferien 
 • .. ønsker at slappe af & nyde ferien 

På vores Heart Hotels får du desuden .. 

 • .. gratis WiFi 
 • .. hjemlig & hyggelig stemning 
 • .. skandinavisk & serviceminded personale 
 • .. træffe andre skandinaviske skiløbere 
 • .. en solid morgenmadsbuffet hver morgen 
 • .. en 3-retters aftenmenu på vores hoteller med halvpension 
 • .. en børnemenu på vores hoteller med halvpension 

Flyv fra Kastrup til vores Heart Hotels

Flyv fra Billund til vores Heart Hotels

Ta’ toget til vores Heart Hotels

Kør selv til vores Heart Hotels

VORES HEART HOTELS

Feels like home – away from home Skandinavisk personale og tæt på skiløbet

På vores egne Heart-hoteller møder du, som det første, vores skandinaviske personale, som gerne hjælper dig på et sprog, du forstår. Hos Heart Hotels ansætter vi vores eget personale – alt fra hotelmanager og hotelpersonale til kokke og pedel. På denne måde skaber vi nærhed til vores gæster og kan give en service udover det sædvanlige. 

Inden hver vinter, ansætter vi masser af unge danskere, svenskere og nordmænd, der brænder for service og gerne vil på en skisæson med alt hvad det indebærer. Vi og vores hotelchefer gør alt, hvad vi kan, for at vores unge personale kan give vores gæster den bedste service - altid med et smil på læben. 

Allerede når du træder ind på hotellet, bliver du mødt af smil fra vores personale, der står klar til at sikre, at du kan nyde din ferie. Vores glade skandinaviske personale er der for dig under hele dit ophold og sørger for, at du får god service ved indcheckning, under måltiderne, ved udcheckning og selvfølgelig hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer på andre tidspunkter i løbet af dit ophold. 

Perfekt beliggenhed - tæt på skiløbet 

Vores hoteller har altid en perfekt beliggenhed nær pisterne og liften. De er alle tæt på skiløbet, så du nemt kan komme til pisterne og komme i gang med dagens skiløb. Vi har gjort alt for, at du kan slappe af og nyde din ferie maksimalt. 

Konceptet hos Heart Hotels er simpelt: Vi klarer det meste, så du kan nyde din skiferie. Det bliver ikke nemmere! 

Hotel Le Chamois i Alpe d'Huez

Hotel Le Chamois drives af Signe, Jacob og deres to børn. Det er ikke et af vores egne Heart Hotels, men drives ud fra samme idé, nemlig at sørge for at det føles som om du besøger en skiløberfamilie, der gør alt for at sikre dig en skøn skiferie. Hotellet ligger også tæt på skiløbet, har dansk personale, dygtige kokke og vores guider kigger selvfølgelig også forbi.

Flyv fra Kastrup til vores Heart Hotels

Flyv fra Billund til vores Heart Hotels

Ta’ toget til vores Heart Hotels

Kør selv til vores Heart Hotels

Måltider på Heart Hotels Ta’ med Skandinavien til Alperne

Rigtig god skiløbermad 

På Heart Hotels tager vi os af det meste, så du kan have tid til at fokusere på skiløb og hygge med dit rejseselskab. Her får du både velsmagende måltider, afslapning og en perfekt beliggenhed.

Restauranterne på vores hoteller drives af vores eget personale. Vi lægger stor fokus på maden, som er en vigtig del af skiferien ifølge os - både for at kunne klare al skiløb og for at nyde dejlige måltider sammen. 

Hver morgen finder du en solid morgenmadsbuffet med noget for enhver smag. Her finder du blandt andet forskellige typer af brød, pålæg, frugt & grønt, æg, juice, yoghurt med toppings og croissanter. 

På vores Heart Hotels med halvpension, kan du efter en lang dag på pisterne nyde en velsmagende, sund og nærende middag, som vores skandinaviske kokke har tilberedt. På alle vores hoteller serveres der en velkomponeret og velsmagende tre-retters menu. Der findes også en børnevenlig menu, så både store og små maver kan blive mættet. 

På ankomstdagen kan du se frem til en enkel og mættende hovedret kl. 18:00-20:00, enten fra buffet eller serveret på tallerken. Kommer du senere på aftenen, tilbyder vi gæsterne en sandwich frem til kl. 22:30. 

Allergier og madpræferencer 

På vores Heart Hotels kan vi garantere dig en god menu, selvom du har allergi over for gluten, nødder, mælk eller laktose, samt hvis du er vegetar, veganer eller pescetar. 

Hvis du er mælkeallergiker, laktoseintolerant, veganer, vegetar eller pescetar, serverer vi vores vegetariske menu, som er helt vegansk. 

For at vi kan imødekomme vegetariske alternativer eller tilpasse vores menu i tilfælde af allergi, bedes dette oplyses ved reservation af rejsen. Vær opmærksom på, at hvis der ønskes vegetarisk eller specialkost, vil det gælde for alle middage under skiferien på hotellet. 

Hvis du har andre allergier eller madpræferencer end dem, der er nævnt ovenfor, er du velkommen til at kontakte os på nortlander@nortlander.dk, så vil vi undersøge mulighederne for specialkost nærmere. 

Kendte og lokale vine 

Gå ikke glip af muligheden for at udforske restauranternes nøje udvalgte vinkort - en perfekt måde at forkæle dig selv lidt ekstra på skiferien. Flertallet af de valgte vine på menuen kommer fra kendte vinområder, og vi stræber efter at tilbyde et par lokale alternativer. Der er således gode muligheder for den nysgerrige og vininteresseret gæst for at prøve de unikke vine, der er sjældne derhjemme. 

Hver aften tilbydes der passende vine til dagens menu, præsenteret af vores personale. Hvis du er usikker på, hvilken vin du skal vælge, er der altid en sikker vinder at gå efter. 

Der serveres naturligvis også andre typer drikkevarer til måltidet - herunder vand, danskvand, øl i forskellige former og sodavand. 

Hjertelig velkommen til et af vores egne Heart Hotels - vi håber, at du får en dejlig skiferie! 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder, så kommer vi med et tilbud til dig.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024
Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser.  Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.