Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Les Balcons de Val Thorens

Fakta

Om Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens byder alle velkommen til en skiferie i lækre chaletlejligheder.

Til jer der lægger tryk på ski i skiferie, lover vi, at I ikke vil tage skuffet fra Balcons. De lækre lejligheder ligger blot 50 meter fra selve pisten, så her kommer I hurtigt og let af sted på eventyr i sneen.

Lejlighederne

Lejlighederne er for 2-16 personer og ligger i en lille charmerende bydel, der er hævet over selve Val Thorens. Omgivelserne er med til at skabe hyggelige rammer, der skriger af bjegidyl. Selvom I er mere end et skisving fra byens centrum, har I alligevel et bredt udvalg af restauranter, barer og indkøbsmuligheder i nærheden. De store og velindrettede chaletlejligheder har et lækkert nytilbygget spa-område med pool, sauna og spa.

Tid til hygge & god mad

Når I hygger om aftenen, kunne dette meget vel finde sted i lejighedens opholdstue med udgang til balkon og udsigt over byen. Det er også her at mesterkokken præsenterer resultatet af hans hårde arbejde i lejlighedens køkken. Skulle gruppens kok, mod al forventning, have lyst til at holde fri og nyde ferien, så er det også muligt at tilkøbe både aftensmad og halvpension.
Man skal være opmærksom på, at man i Alperne ofte benytter sig af tæpper i stedet for dyner.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 650 m

Afstand til shopping: 500 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 650 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Babyseng Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Kæledyr: 70€ /week

Parkering (mod betaling): 84€ /week

Reception: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2 værelser m. kabine 4 personer

2-værelses lejlighed med kabine, til maksimum 4 personer, på 32 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, en kabine med to sovepladser og badeværelse med seperat toilet.
Balkon -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab 

2 værelser m. kabine 5 personer

2-værelses lejlighed med kabine, til maksimum 5 personer, på 35 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, et soveværelse med tre sovepladser og badeværelse med seperat toilet.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

3 værelser 6 personer

3 værelser, for 6 personer, på 54 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, to soveværelser med to enkeltsenge i hver og badeværelse.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

4 værelser 8 personer

8 personers lejlighed på 72 m² består af 3 soveværelser med en dobbeltseng, opholdsstue med 2 sovepladser, spiseplads og udgang til balkon. Endvidere, åbent køkken med opvaskemaskine, mikroovn og køle/fryseskab samt komfur. Desuden badeværelse med jacuzzi og et brusebadeværelse og 2 toiletter.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

5 værelser 10 personer

10 personers lejlighed på 110 m² består af 4 soveværelser med en dobbeltseng, opholdsstue med sovesofaer, spiseplads og udgang til balkon. Endvidere satellittv, telefon, åbent køkken med opvaskemaskine, mikroovn og køle/fryseskab samt komfur. Der er 4 badeværelser med spa samt 4 toiletter.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

5 værelser 10 personer "Superior"

10 personers lejlighed på 110 m² består af 4 soveværelser med en dobbeltseng, opholdsstue med sovesofaer, spiseplads og udgang til balkon. Endvidere satellittv, telefon, åbent køkken med opvaskemaskine, mikroovn og køle/fryseskab samt komfur. Der er 4 badeværelser med spa samt 4 toiletter
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

7 værelser 14 personer til maksimum 14 pers.

150 kvm indrettet med dusch/wc med spa, 6 soveværelser med dobbeltseng, opholdsrum med 3 sovepladser, køkken med opvaskemaskine, køleskab med frys, kogeplader, ovn, mikroovn. Endvidere TV og balkon.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

9 værelser 16 personer

Til maksimum 16 pers. 170 kvm indrettet med 8 soveværelser med dobbeltseng, dusch/wc hvor to af dem indeholder spa, opholdsrum med 2 sovepladser, køkken med opvaskemaskine, køleskab med frys, kogeplader, ovn, mikroovn. Endvidere TV og balkon.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

AccommodationTypes