Ischgl

Det lille ekstra i Østrig Skiferie til Ischgl

I Ischgl får man mere end et fantastisk skiområde. Den berømte skiby byder også på en masse af de der små ekstra ting, der hæver byen det ekstra nyk over gennemsnittet: Det lille ekstra på din skiferie.

Her finder et internationalt restaurantudvalg, der får munden til at løbe i vand, samt en skiferie der er alle pengene værd. Og til dem, der ikke orker at gå længere efter en lang skidag, er der selvfølgelig også et rullende fortov.

 

Fem hurtige om Ischgl

  • Skiløb i Østrig og i Schweiz
  • Effektivt liftsystem
  • Snowboard-venligt 
  • Varieret og livlig by
  • Det lille ekstra med alt hvad hjertet begærer

Læs mere om Ischgl her

Fakta om Ischgl

239 km pister

45 lifte

47 kmBlå pister
143 kmRøde pister
49 kmSorte pister

Ischgl

Byens højde 1377 m

Højeste skiløb 2872 m

Liftkapacitet 93300 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Panorama

Palinkopf

Idalp

Snowpark

Pardatschgrat

Favoritter i Ischgl

Effektivitet i verdensklasse Skiløbet i Ischgl

Ischgl byder på skiløb i verdensklasse, effektive liftsystemer og ingen liftkøer.

I den berømte skiby finder man også et fabelagtigt byliv, som emmer af atmosfære og glade dage. Her er alt hvad hjertet begærer. Kort sagt, så får du fantastisk skiløb og byliv, som du kun finder det i Østrig.

På ski i Ischgl

Uanset om man er til bløde og brede boulevarder eller høj puls og og pimpende adrenalin, så findes det i Ischgl.

Det 239 kilometer store skiområde strækker sig over både Østrig og Schweiz, så her behøver skiløbet ikke at holde sig inden for grænsen. Det er bare om at give den gas på pisterne.

Den fantastiske beliggenhed mellem de to lande, giver også grænsehandel en helt ny betydning. Tag for eksempel et smut forbi den toldfrie by Samnaun og køb billigt ind, inden turen går hjem igen med det super moderne liftsystem. Det er faktisk muligt på ski at følge de gamle smuglerruter mellem de to lande.

De går ikke ned på udstyret i Ischgl

I Ischgl finder du 45 stole- og gondollifte, som fragter dig rundt i området. Mange af liftene har opvarmede sæder, så turen bliver ekstra behagelig. Liftkapaciteten er mere end 96.000 gæster i timen. En sjov lille ting om lifterne er, at i vintersæsonen bliver liftene samlet set brugt 27,2 millioner gange. Hvis sneen skulle mangle, så skal du ikke være bange for, ikke at komme på ski. Ischgls store skiområder er nemlig udstyret med hele 1.1000 snekanoner!

Hent pistekort og se piste anbefalinger for Ischgl her

Oftest er der ikke brug for dem, men i stedet er der 36 pistemaskiner, som står klar hver aften og nat til at sikre nypræparerede pister til næste morgen.

Har du gode ben, så prøv den 11 kilometer lange nedfart fra det højeste punkt, Greitspitze, ned til byen.

Snowboard i Ischgl

At kalde det snowboard heaven er ikke en helt forkert beskrivelse af Ischgl. Snowboardere har det nemlig godt i byen, der hvert år afholder VM for boardere.

Det er især de gode forhold, der trækker de mange snowboardere til. Området byder på en udfordrende og varierende park, og her hersker der ingen tvivl om, at snowboardere er velkomne.

Miljørigtig skiferie til Ischgl

I Ischgl er alle lifte og restauranter 100% klimaneutrale - på grøn energi. De er støttet af ClimatePartner, som er leverandører af løsninger indenfor klimabeskyttelse og af VITALPIN.

Gode spisesteder på pisten

Der er masser af muligheder for at stoppe og tage en pause med noget godt at spise. Her har vi samlet en håndfuld favoritter blandt vores guider og gæster.

Alp Bella er guidernes favorit oppe på bjerget! Med en stor terrasse og perfekt beliggenhed, i forhold til sol på næsen og smuk udsigt, er det ofte førstevalget. Her dufter skønt af grillkylling, som er Alp Bellas signaturret, og du bliver bestemt ikke skuffet! På Alp Bella finder du også bjergets bedste gullaschsuppe og mange andre østrigske retter som rösti, kaisermarren og apfelstrudel. Snyd ikke dig selv for et par timer i solen på Alp Bella!

Alpenhaus, eller Stenhytten, som mange også kalder den, er nyrenoveret og enormt fin. Du bliver draget, når du ser restauranten udefra, og indenfor skuffer køkkenet bestemt heller ikke. Alpenhaus har en lounge, som er en lækker restaurant, hvor maden er i top og servicen lige så. Til dig som bare vil ind og finde noget hurtigt, nemt, men bestemt stadig lækkert, har hytten også et selvbetjeningsområde med et stort udvalg. Her er der mulighed for at sidde ude og nyde solens stråler, eller sidde inde i varmen på de koldere dage.

Restaurant Höllboden ligger perfekt centralt nede ved C-lifterne, der alle fører til vidt forskellige områder på bjerget. Her kan du nyde godt af både udeservering samt indendørsservering, og også her er der både mulighed for at vælge selvbetjening eller restaurant. Der er god plads både ude og inde, så du er så godt som sikret et bord uanset ankomsttidspunkt, og det gør Höllboden ideel, når sulten pludselig melder sig i selv de travleste uger.

Pardorama ligger oppe på bjergtoppen, og her er du garanteret fantastisk udsigt på en solrig dag. Pardatschgratbahn-liften går lige op til restauranten, hvorfor den er ideel at spise frokost på, hvis du har nogen med i selskabet, som af den ene eller anden grund ikke står på ski, men gerne vil spise frokost med resten af slænget. Med et non-skiing pas kommer du direkte derop med liften og kan nyde godt af både solstole, bænke udendørs og restaurant samt selvbetjening. Menukortet er varieret og byder på alt fra lækre gourmetretter som carpaccio og cremet fiskesuppe til sprøde pizzaer og salater.

Er du draget på ski til den schweiziske del Samnaun, er Schmuggler Alm klart et besøg værd! Her finder du en hyggelig atmosfære med lækker mad. Det er et typisk tyrolsk madsted med ild i pejsen og godt med charme.

Læs mere om byen Ischgl her

Læs mere om vejret i Ischgl her  

Afterski i topklasse Om byen Ischgl

Når skiferien går til Ischgl, er der sikkerhed for uovertruffen afterski efter skiløbet. Her er så meget fokus på liv og glade dage, at det er umuligt at fremhæve et sted frem for et andet.

Men tager du din afterski på Kuhlstahl, Kitzloch eller Trofana Alm, går du ikke helt forkert i byen.

Den gode stemning fortsætter til langt ud på natten, og giver dig et natteliv, der er svært at finde magen til i andre alpebyer i Østrig.

Ischgl har lidt mere af det hele

Når det kommer til skiferie, har dette østrigske feriested det hele. Det er en favorit blandt inkarnerede skiløbere på udkig efter nye udfordringer.

Festaber, der elsker en pulserende after-ski atmosfære, føler sig hjemme. Foodies og gastronomer, der ønsker at kombinere ski med en snert af luksus slikker sig tilfredse om munden.

Tilføj musikkoncerter og en lang række andre vinteraktiviteter, og du har det ultimative skisportssted: Ischgl.

Restauranter i Ischgl

Når smagsløgene skal forkæles er Ischgl et særdeles lækkert sted at opholde sig. Her er gourmet og høj kvalitet i alle prislejer på både bjerget og i byen.

Man kan forvente så meget mere end bare metervare-turistmad på Ischgls mange restauranter. Den franske restaurantguide Gault & Millau har tildelt otte restauranter en gourmetbedømmelse.

Det spænder fra den charmerende regionale restaurant Paznaunerstube til Stüva, et moderne sted, der kombinerer tyrolske retter med en international stil.

Som et spændende kraftcenter af kokke og restauratører er Ischgl en kulinarisk stjerne i Alperne, og den årlige Chef's Star Cup samler 50 prisbelønnede kokke, der konkurrerer mod hinanden for at tilberede den bedste menu.

En skiferie til Ischgl

Er en skirejse, hvor der er plads til alle. Når du besøger byen, kan du indkvartere dig, som du har lyst. Udvalget af lejligheder og hoteller er stort og alsidigt og giver grupper, familier eller bare dig og din udvalgte optimale betingelser for at sammensætte det hele, som du ønsker det.

Ischgl har lidt mere af det hele, hvilket er Nortlanders definition på en god destination. Her kan du se vores mest populære ophold i Ischgl.

Anbefalede spisesteder i byen

Vores gæster anbefaler et hav af restauranter i Ischgl. Se her, hvor du kan få et godt måltid i byen.

Kitzloch åbner kl. 16.00, og fungerer her som traditionel afterskibar inditl klokken 19:00, hvor der lukkes ned for afterski, og stedet forvandles til en hyggelig og anbefalelsesværdig restaurant. Her kan vi anbefale spareribs - på Kitzloch serverer de nemlig byens bedste spareribs!

La Candela er guidernes yndlingssted når det kommer til pizza! La Candela laver fantastiske pizzaer og pastaretter i ægte italiensk stil, og har et stort udvalg for enhver smag. Restauranten ligger centralt og prisniveauet er middel. Tøv endelig ikke med at besøge stedet!

Restaurant Nevada finder du et meget varieret menukort, med alt fra lækre italiensk inspireret pizzaer og pastaretter, til klassiske østrigske retter. Stedet har fornuftige priser og hovedparten af retterne går glimrende med en weissbier.

Restaurant Salnerhof har på Trustpilot en af Ischgls højeste vurderinger, og det er ikke uden grund. Salnerhofs gourmetrestaurant byder på friske, lokale råvarer og et bredt udvalg af vin. Stedet er naturligvis populært og vi anbefaler at bestille bord 1-2 dage i forvejen. På menuen kan du vælge alt fra hamburgere til friske salater. Om aftenen sidder du inde, og der har du mulighed for at vælge deres 3- eller 4-retters menu. Betjeningen er vældigt hurtig og du behøver ikke være urolig for, at du skal vente på maden. Hvis du ikke har lyst til at spise et helt måltid på Salnerhof, har de byens bedste desserter, som du bør prøve på et eller andet tidspunkt!

Har du lyst til at prøve noget nyt og anderledes, set med alpebriller, bør du prøve Ischgls enestående sushirestaurant, Lucy Wang. Med sin lokation midt på hovedgaden, kan du ikke undgå at komme forbi – men husk at stoppe op og gå ind en enkelt gang. Du vil ikke fortryde det! Menuen på Lucy Wang er asiatisk inspireret, og byder på mange delikate retter, og der er mulighed for både selv at vælge fra menukortet, eller få en af de dygtige tjenere til at sammensætte den perfekte menu. Maden her er ganske vist i en noget højere prisklasse, men det er absolut også det værd, og du går derfra mæt og tilfredsstillet!

Kom miljøvenligt i elbil & lad op her

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Læs mere om events i Ischgl her

Vores indkvarteringer i Ischgl

AccommodationTypes

Afslapning eller høj puls Events i Ischgl

Ischgl byder på masser af aktivitetsmuligheder for byens skigæster. Det samme gør Nortlanders guider med deres gode ugeprogrammer.

Tag en tur i byens store samlingspunkt eller se det hele lidt fra oven i høj fart.

Skyfly - svævebane

Hvis du kan lide et godt sus i maven kombineret med en enestående udsigt, er svævebanen ned ad bjerget som skabt til formålet. Skyfly hedder den to kilometer lange zipline-tur på en stålwire, hvor du opnår en tophastighed på op til 85 kilometer i timen.

Svæveturen begynder i 1.683 meters højde ved midterstationen for hovedliften Silvretta Bahn. Endestationen er i 1.376 meters højde på toppen af den anden hovedlift Pardatschgratbahn. Der er mulighed for tandemkørsel, hvor I flyver side om side ned ad svævebanen, og sammen nyder udsigten, landskabet og suset.

 

Silvretta Center

Silvretta Center er det store samlingssted i byen, hvor du har adgang til et hav af forskellige aktiviteter. Forkæl dig selv og dine trætte skiben med en gang wellness og spa og spis i centerets restaurant eller tag kegler på en af bowlingbanerne. I svømmehallen er der også mulighed for sauna og dampbad.

Arrangementer i Ischgl med Nortlanders guider

Vores dygtige guider i Ischgl arrangerer hver sæson et godt ugeprogram for vores gæster. Ugeprogrammets indhold varierer fra sæsonen til sæson, og nogle af arrangementerne sker mod ekstra betaling.

Blandt andet kan du i selskab med vores guider i Ischgl opleve dette på din skiferie.

  • Pistevisning
  • Kælketure
  • Ølsmagning

Skileje i Ischgl

Herunder kan du få et overblik over mulighederne og priser for skileje i Ischgl. Alle priser er i DKK.

Antal dage 3 4 5 6 7 8
Ski og støvler bronze u. 15 539 679 799 909 909 999
Ski og støvler bronze u. 18 839 1059 1239 1409 1409 1549
Ski og støvler bronze 1039 1309 1539 1749 1749 1919
Ski og støvler sølv u. 18 949 1199 1419 1619 1619 1789
Ski og støvler sølv 1179 1489 1749 1999 1999 2209
Ski og støvler guld 1359 1699 1989 2249 2249 2509
Ski bronze u. 15 369 469 559 639 639 699
Ski bronze u. 18 559 719 859 989 989 1079
Ski bronze 699 889 1059 1209 1209 1329
Ski sølv u. 18 669 859 1029 1189 1189 1309
Ski sølv 829 1059 1279 1459 1459 1619
Ski guld 1019 1279 1509 1719 1719 1919
Snowboard u. 15 399 509 609 699 699 769
Snowboard u. 18 639 819 979 1119 1119 1239
Snowboard 799 1019 1219 1399 1399 1539
Snowboard og støvler u. 15 569 719 849 969 969 1069
Snowboard og støvler u. 18 919 1159 1359 1549 1549 1709
Snowboard og støvler 1139 1439 1699 1939 1939 2139
Hjelm 229 279 309 349 349 379

I Ischgl samarbejder vi med Bründl Sports Ischgl. Hjelm er gratis for børn og unge op til 15 år.

BRONZE: Til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber med 0-4 års ski-erfaring.
SØLV: Til den erfarne skiløber med 4-6 års erfaring.
GULD: Til den øvede skiløber med +6 års erfaring. 
PLATIN: Til den meget øvede skiløber der også vil i off-pisten.

Book skilejen online på Min Booking eller ring til os på 70 10 50 95, hvis du har spørgsmål. 

Gå til min booking

Få et tilbud til Ischgl

Vil du gerne på skiferie til Ischgl? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Så vil du også synes om .. Er Ischgl noget for dig?