Ischgl

Skiferier til Ischgl Alt det du ikke vidste, du behøvede

Eminent skiløb og storslået byliv

I Ischgl får du mere end bare et fantastisk skiområde. Denne berømte skiby byder således også på et pulserende byliv med alt, hvad hjertet begærer.

Her finder du afterski, som du kun finder det i Østrig med schlagermusik og klirrende ølglas. Du får et internationalt restaurantudvalg, der får munden til at løbe i vand, samt en skiferie der er alle pengene værd. Og til jer der bare ikke kan gå længere efter en lang skidag? I får selvfølgelig også et rullende fortov. 

5 hurtige om Ischgl

Hvis jeg skulle beskrive Ischgl i 5 ord, ville det være: 

  • Sublim afterski
  • Skiløb i Østrig og i Schweiz
  • Effektivt liftsystem
  • Snowboard venligt 
  • Her får du alt, hvad hjertet begærer 

Du kan læse mere om Ischgl her

Fakta

235 km pister

45 lifte

45 kmBlå pister
138 kmRøde pister
52 kmSorte pister

Ischgl

Byens højde 1377 m

Højeste skiløb 2872 m

Liftkapacitet 93800 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Panorama

Palinkopf

Idalp

Snowpark

Pardatschgrat

Indkvarteringer i Ischgl

AccommodationTypes

Rejser til Ischgl

En by med noget for alle Tag med Nortlander til Ischgl

En skiferie til Ischgl

Byder på skiløb i verdensklasse, effektive liftsystemer og ingen liftkøer. I den berømte skiby finder du også et storslået byliv, som emmer af liv, afterski og glade dage – her er alt hvad hjertet begærer. Kort sagt, så får du fantastisk skiløb og afterski, som du kun finder det i Østrig.

Vi er tæt på Schweiz

Og hvad er derfor mere nærliggende end at køre derover på ski? Det 235 kilometer store skiområde strækker sig over både Østrig og Schweiz, så her behøver skiløbet ikke at holde sig inden for grænsen. Du giver bare gas. Denne fantastiske beliggenhed mellem de to lande, giver også grænsehandel en helt ny betydning. Tag for eksempel et smut forbi den toldfrie by Samnaun og køb billigt ind, inden turen går hjem igen med det super moderne liftsystem.

Snowboard heaven

Er ikke en helt forkert beskrivelse af Ischgl. Snowboardere har det nemlig godt i byen, der hvert år afholder VM for boardere. Det er især de gode forhold, der trækker de mange snowboardere til. Området byder på en udfordrende og varierende park, og her hersker der ingen tvivl om, at snowboardere er velkomne.

Vi er i Østrig, så afterskien er i top

Når din skiferie går til Ischgl, er du sikker på uovertruffen afterski. Her er så meget fokus på liv og glade dage, at det er umuligt at fremhæve et sted frem for et andet. Men tager du din afterski på Kuhlstahl, Kitzloch eller Trofana Alm, går du ikke helt forkert i byen. Den gode stemning fortsætter til langt ud på natten, og giver dig et natteliv, der er svært at finde magen til i andre østrigske alpebyer.

En skirejse til Ischgl

Er en skirejse, hvor der er plads til alle. Når du besøger byen, kan du indkvartere dig, som du har lyst. Udvalget af lejligheder og hoteller er stort og alsidigt og giver grupper, familier eller bare dig og din udvalgte optimale betingelser for at sammensætte det hele, som du ønsker det.

Ischgl byder på det hele, og vi glæder os til at byde jer velkommen - skiferien starter her!