Ischgl

Skiferier til Ischgl Skirejse til Østrig med guldkant

I Ischgl får man mere end et fantastisk skiområde. Den berømte skiby byder også på en masse af de der små ekstra ting, der hæver byen det ekstra nyk over gennemsnittet: Guldkanten på din skiferie.

Her finder du afterski, som du kun finder det i Østrig med schlagermusik og klirrende ølglas. Du får et internationalt restaurantudvalg, der får munden til at løbe i vand, samt en skiferie der er alle pengene værd. Og til dem, der ikke orker at gå længere efter en lang skidag, er der selvfølgelig også et rullende fortov.

Fem hurtige om Ischgl

  • Sublim afterski
  • Skiløb i Østrig og i Schweiz
  • Effektivt liftsystem
  • Snowboard-venligt 
  • Guldkant med alt hvad hjertet begærer

Læs mere om Ischgl her

Fakta om Ischgl

235 km pister

45 lifte

45 kmBlå pister
138 kmRøde pister
52 kmSorte pister

Ischgl

Byens højde 1377 m

Højeste skiløb 2872 m

Liftkapacitet 93800 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Panorama

Palinkopf

Idalp

Snowpark

Pardatschgrat

Vores indkvarteringer i Ischgl

AccommodationTypes

På skiferie i Ischgl Byen med lidt mere af det hele for alle

Ischgl byder på skiløb i verdensklasse, effektive liftsystemer og ingen liftkøer.

I den berømte skiby finder man også et fabelagtigt byliv, som emmer af atmosfære, afterski og glade dage. Her er alt hvad hjertet begærer. Kort sagt, så får du fantastisk skiløb og afterski, som du kun finder det i Østrig.

På ski i Ischgl

Uanset om man er til bløde og brede boulevarder eller høj puls og og pimpende adrenalin, så findes det i Ischgl.

Det 235 kilometer store skiområde strækker sig over både Østrig og Schweiz, så her behøver skiløbet ikke at holde sig inden for grænsen. Det er bare om at give den gas på pisterne.

Den fantastiske beliggenhed mellem de to lande, giver også grænsehandel en helt ny betydning. Tag for eksempel et smut forbi den toldfrie by Samnaun og køb billigt ind, inden turen går hjem igen med det super moderne liftsystem. Det er faktisk muligt på ski at følge de gamle smuglerruter mellem de to lande.

Snowboard i Ischgl

At kalde det snowboard heaven er ikke en helt forkert beskrivelse af Ischgl. Snowboardere har det nemlig godt i byen, der hvert år afholder VM for boardere.

Det er især de gode forhold, der trækker de mange snowboardere til. Området byder på en udfordrende og varierende park, og her hersker der ingen tvivl om, at snowboardere er velkomne.

Vi er i Østrig, så afterskien er i top i Ischgl

Når skiferien går til Ischgl, er der sikkerhed for uovertruffen afterski. Her er så meget fokus på liv og glade dage, at det er umuligt at fremhæve et sted frem for et andet.

Men tager du din afterski på Kuhlstahl, Kitzloch eller Trofana Alm, går du ikke helt forkert i byen. Den gode stemning fortsætter til langt ud på natten, og giver dig et natteliv, der er svært at finde magen til i andre alpebyer i Østrig.

Gastronomi i Ischgl

Når smagsløgene skal forkæles er Ischgl et særdeles lækkert sted at opholde sig. Her er gourmet og høj kvalitet i alle prislejer på både bjerget og i byen.

Man kan forvente så meget mere end bare metervare-turistmad på Ischgls mange restauranter. Den franske restaurantguide Gault & Millau har tildelt otte restauranter en gourmetbedømmelse. Det spænder fra den charmerende regionale restaurant Paznaunerstube til Stüva, et moderne sted, der kombinerer tyrolske retter med en international stil.

Som et spændende kraftcenter af kokke og restauratører er Ischgl en kulinarisk stjerne i Alperne, og den årlige Chef's Star Cup samler 50 prisbelønnede kokke, der konkurrerer mod hinanden for at tilberede den bedste menu.

Ischgl har lidt mere af det hele

Når det kommer til skiferie, har dette østrigske feriested det hele. Det er en favorit blandt inkarnerede skiløbere på udkig efter nye udfordringer.

Fest-aber, der elsker en pulserende after-ski atmosfære, føler sig hjemme. Foodies og gastronomer, der ønsker at kombinere ski med en snert af luksus slikker sig tilfredse om munden.

Tilføj musikkoncerter og en lang række andre vinteraktiviteter, og du har det ultimative skisportssted: Ischgl.

En skirejse med guldkant til Ischgl

Er en skirejse, hvor der er plads til alle. Når du besøger byen, kan du indkvartere dig, som du har lyst.

Udvalget af lejligheder og hoteller er stort og alsidigt og giver grupper, familier eller bare dig og din udvalgte optimale betingelser for at sammensætte det hele, som du ønsker det.

Ischgl har lidt mere af det hele, hvilket er Nortlanders definition af guldkant.

Vores mest populære ophold i Ischgl

Få et tilbud til Ischgl

Vil du gerne på skiferie til Ischgl? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.