Cervinia

Skiferier til Cervinia Italiens højest beliggende skiområde

Tag med Nortlander til Cervinia

Med en skiferie til Cervinia får du snegaranti så det vil noget. Skiområdet er nemlig et af verdens højeste med skiløb op til hele 3.883 meter. Det er også her, at du får verdens længste pist på hele 22 kilometer, en tur der virkelig kan give sved på panden. 

Byen byder på en sand italiensk atmosfære, som du kun finder det i de italienske skisportsbyer. Stadig er der ingen tvivl om, at det er skiløbet, der er i højsædet her.

Fem hurtige om Cervinia

  • Meget snesikkert
  • Udfordrende skiløb
  • Verdens længste pist
  • Skiløb til Schweiz
  • Godt til den øvede skiløber 

Du kan læse mere om Cervinia her

Fakta

157 km pister

59 lifte

40 kmBlå pister
105 kmRøde pister
12 kmSorte pister

Cervinia

Byens højde 2050 m

Højeste skiløb 3883 m

Liftkapacitet 96999 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 20 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Plateau Rosa

Torgnon

Valtournenche

Chamois

La Magdeleine

Indkvarteringer i Cervinia

AccommodationTypes

Skirejser til Cervinia Snesikkerhed, skiløb og gæstfrihed

Vi er vilde med Italien, og kan derfor igen, præsentere den højest beliggende af dem alle. Klassikeren Beuil-Cervina, kongen af Aosta-dalen, med skiløb til schweiziske Zermatt og en spytklat fra Matterhorn. Med en skirejse til Cervinia får du snesikkert skiløb så det batter, italiensk gæstfrihed så man bliver rørt, og priser som får de andre til at skamme sig.

Byen er ingen arkitektonisk perle, men bykernen omkring gågaden er alligevel hyggelig at færdes i. Menukortene er en balanceret blanding af lokale specialiteter fra Aosta-egnen, og internationale mainstream retter. Engelsk inspirerede Pubs danner rammen om en super afterski, Champions League kampe og livemusik. Dansegulvet har imidlertid også fundet vej, og en topdesignet natklub holder ungdommen oppe natten lang.

Det første man møder på vej til liften, er ikke mindre en 3 børneskiskoler, som ligger side om side med byens udendørs restauranter, hvorfra mor og far kan filme de små. Når man tager på skiferie til Cervinia, vil man opleve, at der er kommet flere moderne stolelifter til, og at der er fin forbindelse til nabobyen Valtournence. Har du det store liftkort venter frokosten i Schweiz, nede mod Zermatt, hvor der er hyggeligt skiløb blandt træer, og et storslået udbud af charmerende solterrasser.

Her er noget for enhver smag. Enkle lejligheder, små morgenmadspensioner samt 3 og 4 stjernede hoteller med samme antal retter i halvpensionsmenuen.

Vær opmærksom på, at i det inkluderede liftkort er der 126 pistekilometer. Hvis du vil have adgang til alle 359 pistekilometer, skal du udvide dit liftkort.