Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Apartment Serac/Schuss/Roche Blanche

Fakta

Om Apartment Serac/Schuss/Roche Blanche

Hvis festen betyder lige så meget for dig som skiløbet, så kunne lejlighedskomplekset Serac/Schuss/Roche Blanche ikke have en bedre beliggenhed i Val Thorens.

Lejlighederne er privatejede, og de er derfor meget forskellige i indretning og udtryk – du kan dog være sikker på, at alle lejlighederne er med eget bad, toilet og køkken.

Ikke langt fra liften


Hvad end du bor i lejlighedkomplekset Serac, Schuss eller Roche Blanche, så er du ikke mere end 150 meter væk fra skiliftene Vallées 1 og Castor et Pollux. De tre lejlighedskomplekser ligger cirka 300 meter fra hinanden, så du skal ikke være bange for at bo langt fra vennerne.


Tæt på festgaden i Val Thorens


Lejlighederne ligger i den øvre bydel af Val Thorens – lige ved festgaden, så der er ikke langt hjem til dynen, hvis du har været ude og nyde en øl og en svingom. 

Lejlighederne er det oplagte valg til unge mennesker, der ønsker at bo der, hvor det hele sker!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 20 m

Afstand til shopping: 20 m

Afstand til skibus: 20 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Kogeplade Ja

Miniovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Lejlighed 1-værelses 5 personer

Lejlighed på ca. 28m, da alle lejligheder er privatejede vil indretningen i de forskellige lejligheder ikke være ens. Dog er alle med eget bad, toilet og køkken. Der er 5 sovepladser i lejligheden, ofte indrettet med 3 sovepladser i stuen og et lille køjerum. Nogle lejligheder har også balkon og tv.
Kogeplade - Mikrobølgeovn - Køleskab 

AccommodationTypes