Zell am See

Skiferier til Zell am See Begyndervenlige Zell am See

Zell am See byder på klassisk familieskiferie i Østrig, med muligheder til alle familiens medlemmer.

Her finder du nænsomme blå boulevarder til begynderne og hidsige sorte pister til de øvede. Til børnene tilbyder vi selvfølgelig dansk skiskole, så de kan blive mestre på ski.

Hvis man vil have mere end bare ski er det også her, det sker. I det bilfrie centrum findes masser af butikker, hyggelige caféer, afterski barer og et stort udvalg af lækre restauranter.

Fem hurtige om Zell am See

  • Charmerende 
  • Yderst begyndervenlig
  • Gletscherskiløb
  • Livlig by
  • Østrigsk afterski 

Læs mere om Zell am See her

Fakta om Zell am See

408 km pister

121 lifte

199 kmBlå pister
173 kmRøde pister
36 kmSorte pister

Zell am See

Byens højde 760 m

Højeste skiløb 3029 m

Liftkapacitet 80000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 4 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Schmittenhöhe

Sonnkogel

Zell am See

Zeller See

Vores indkvarteringer i Zell am See

AccommodationTypes

På skiferie i Zell am See Indbegrebet af østrigsk idyl

"Europa Sport Region" er navnet på Zell am Sees 135 km. store skiområde, der burde give grønne og garvede al den sport de har brug for.

Området har bestræbt sig på at opfylde behovene hos en typisk familie med både hidsige sorte pister og forstående begynderbakker, og de klarer opgaven med bravour - et oplagt valg af destination til en familieskiferie i Østrig.

Snesikkerhed fra oktober til maj

Det giver unægtelig en følelse af tryghed, når årets skiferie går til et område med indbyggede køleelementer.

Vi synes under alle omstændigheder, at en skiferie bliver lidt sjovere, når man har lidt tålmodig frostsne at svinge brædderne på. Gletscheren hedder Kitzsteinhorn og ligger et kvarters buskørsel fra Zell am See.

Tre bjerge på et liftkort

Når du tager en skirejse til Zell am See får du også automatisk adgang til de tre forskellige bjerge, Schmittenhöhe, Maiskogel og Kitzsteinhorn, som ligger i området.

Schmittenhöhe finder du i selve Zell am See, mens det familievenlige Maiskogel og gletscheren Kitzsteinhorn befinder sig i Kaprun - kun få minutters kørsel fra Zell am See.

Skiløb til Saalbach-Hinterglemm

Med virkning fra sæsonen 2019-20 er liftnetværket udvidet betragteligt, da naboområdet Saalbach-Hinterglemm nu er forbundet med Zell am See. Fra oprindeligt at have 135 km pister i Zell am See kommer der yderligere 270 km at boltre sig på i Saalbach, hvilket betyder, at der i alt er mere end 400 km pister i systemet på samme liftkort.

Fra Zell am See skal man på en kort fem minttuers bustur, mens der er direkte liftforbindelse fra Saalbach til Zell am See.

Zell am See by

Zell am See er en klassisk alpeby med international atmosfære og et hav af muligheder for adspredelse efter dagens skiløb.

De bilfrie stræder, der kendetegner bymidten, bugner af forretninger, supermarkeder, restauranter, hyggelige konditorier og naturligvis afterski-beværtninger. 

Restauranter i Zell am See

Det østrigske køkken leverer et solidt måltid mad, og byen giver dig mulighed for at vælge mellem små charmerende hyggeknejper og elegante bistroer.

Her er noget for alle, hvad enten man ønsker en god saftig bøf, traditionel østrigsk mad, en god burger eller bare et simpelt og hurtigt mellemmåltid.

Hvorfor tage på skiferie til Zell am See?

Byen rammer plet hos familien, kæresteparret eller bare den sædvanlige loge af medlemmer fra Livsnydernes Klub, der skal på den årlige skiferie. 

Til dem der skal afsted med børnene på årets skiferie, eller bare trænger til at få genopfrisket dine evner på ski, tilbyder vi selvfølgelig dansk skiskole i Zell am See. Se mere her om skiskole og skileje.

Nortlander har fokus på indkvarteringssteder i centrum af byen, så gæsterne får hele stemningen med. Der skulle være noget for enhver smag.

Vores mest populære ophold i Zell am See

Få et tilbud til Zell am See

Vil du gerne på skiferie til Zell am See? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Zell am See noget for dig?