Zell am See

Skiferier til Zell am See Ta' med til børnevenlige Zell am See

Plads til hele familien 

Zell am See byder på klassisk familieskiferie i Østrig, med muligheder til alle familiens medlemmer. Her finder du overbærende blå boulevarder til begynderne og hidsige sorte pister til de øvede. Til børnene tilbyder vi selvfølgelig dansk skiskole, så de kan blive mestre på ski.  

Og hvis du vil have mere end bare ski? Så får du det også her. I det bilfrie centrum finder du nemlig masser af butikker, hyggelige caféer, afterski barer og et sublimt udvalg af lækre restauranter. 

5 hurtige om Zell am See

Hvis jeg skulle beskrive Zell am See i 5 ord, ville det være: 

  • Charmerende 
  • Yderst børnevenlig
  • Gletscher skiløb
  • Livlig by
  • Østrigsk afterski 

Du kan læse mere om Zell am See her

Fakta

135 km pister

57 lifte

56 kmBlå pister
63 kmRøde pister
16 kmSorte pister

Zell am See

Byens højde 760 m

Højeste skiløb 3029 m

Liftkapacitet 80000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 4 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Schmittenhöhe

Sonnkogel

Zell am See

Zeller See

Indkvarteringer i Zell am see

AccommodationTypes

Indbegrebet af østrigsk idyl Tag med Nortlander til Zell am See

Tag med til Europa Sport Regionen

"Europa Sport Region" er navnet på Zell am Sees 138 km. store skiområde, der burde give grønne og garvede al den sport de har brug for. Området har bestræbt sig på at opfylde behovene hos en typisk familie med både hidsige sorte pister og forstående begynderbakker, og de klarer opgaven med bravour - et oplagt valg af destination til en familieskiferie i Østrig.

Snesikkerhed fra oktober til maj

Det giver unægtelig en følelse af tryghed, når årets skiferie går til et område med indbyggede køleelementer. Vi synes om alle omstændigheder, at en skiferie bliver lidt sjovere, når man har lidt tålmodig frostsne at svinge brædderne på. Gletscheren hedder Kitzsteinhorn og ligger et kvarters buskørsel fra Zell am See.

Tre bjerge i et liftkort 

Når du tager en skirejse til Zell am See får du også automatisk adgang til de tre forskellige bjerge, Schmittenhöhe, Maiskogel og Kitzsteinhorn, som ligger i området. Schmittenhöhe finder du i selve Zell am See, mens det familievenlige Maiskogel og gletscheren Kitzsteinhorn befinder sig i Kaprun - kun få minutters kørsel fra Zell am See.

NYHED! Skiløb til Saalbach-Hinterglemm

Med virkning fra sæsonen 2019-20 er liftnetværket udvidet betragteligt, da naboområdet Saalbach-Hinterglemm nu er forbundet med Zell am See. Fra oprindeligt at have 135 km pister i Zell am See kommer der yderligere 270 km at boltre sig på i Saalbach, hvilket betyder, at der i alt er mere end 400 km pister i systemet på samme liftkort. Fra Zell am See skal man på en kort fem minttuers bustur, mens der er direkte liftforbindelse fra Saalbach til Zell am See.

Når du vil have mere end bare skiløb

Zell am See er en klassisk østrigsk alpeby med international atmosfære og et hav af muligheder for adspredelse efter dagens skiløb. De bilfrie stræder, der kendetegner bymidten, bugner af forretninger, supermarkeder, restauranter, hyggelige konditorier og naturligvis afterski-beværtninger. 

Det østrigske køkken leverer et solidt måltid mad, og byen giver dig mulighed for at vælge mellem små charmerende hyggeknejper og elegante bistroer. Her er noget for alle, hvad enten du ønsker en god saftig bøf, traditionel østrigsk mad, en god burger eller bare et simpelt måltid.

Til hvem passer Zell am See?

Byen rammer plet, hvad enten I er familie, kærestepar eller bare den sædvanlige loge af gutter fra Livsnydernes Klub, der skal på årlig skiferie. 

Til dig der skal afsted med børnene på årets skiferie, eller bare trænger til at få genopfrisket dine evner på ski, tilbyder vi selvfølgelig dansk skiskole i Zell am See. 

Vi har koncentreret vores indkvarteringssteder i centrum af byen, så du får hele stemningen med. Der skulle være noget for enhver smag.

Rejser til Zell am See