Frankrig, Val Thorens

Hotel Le Val Thorens

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Le Val Thorens

Hotel Le Val Thorens' nærmeste naboer er pisten og liften, som kun ligger 25 meter fra det 4-stjernede hotel.

Hotel Le Val Thorens åbnede i 2021 dørene op for et fuldkommen nyrenoveret 4 stjernet ski-in/ski-out hotel.

Her er alt, og alt er her – hotellet er et overflødighedshorn af muligheder, og med en beliggenhed kun få tør drømme om, er du garanteret en skiferie på første parket.

Dejlige naboer 

Når skirejsen fører dig til Le Val Thorens bliver den eneste nabostrid, den du skal kæmpe mod pisten. Hotellet byder derfor ikke på lange gåture til pist og lift, da begge kan findes inden for 25 meter af dørmåtten.

I kan derfor hurtigt finde tilbage til hotellet til en hurtig frokost, eftermiddagslur eller for at nyde en eller flere af hotellets mange andre muligheder.

Mulighedernes land

På Le Val Thorens er der aktiviteter for hele familien – også til dem, der godt kan nøjes med et par timers skiløb om dagen. I kan således også få sved på panden i hotellets  i sauna. Derefter kunne I passende køle af i poolen.

Den tilstødende butiksarkade sørger for, at I altid er tæt på det daglige indkøb, bank og sportsbutik. Så har I glemt løbeskoene derhjemme, men bare må i træningscenteret, så er hjælpen lige i nærheden. Derudover kan I hurtig og nemt få opgraderet skiudstyret til det nyeste nye.


Kulinariske muligheder

Hvor skal vi spise? Ja, det kan godt være svært at bestemme sig, og det bliver bestemt heller ikke nemt på Le Val Thorens. Hotellet byder på to restauranter med hver deres fortolkning af, hvordan en skimenu skal sættes sammen. Efter aftensmaden er det altid hyggeligt med en tur i baren, inden batterierne igen skal lades op.

Uanset om I er til afslapning på solterrassen eller i pejsestuen, en tur i spa eller bare er ude efter den optimale ski-in/ski-out-løsning, så har I her fundet alt, hvad I leder efter.

Skiferien i år bliver noget helt særligt!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 0 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Konferencerum: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 25€/day

Lounge: Ja

Parkering (mod betaling): surcharge

Vis mere

Pejs: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort med udsigt til pisterne

Dobbeltværelse for 2 personer. Dejlig bekvemt værelse bygget i lyst træ. Flot stort badeværelse med balkon mod pisten og separat toilet med brus . 23-26 m2.
Balkon - Sengelinned -Hårtørrer - Pengeskab -Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Comfort med udsigt over byen

Dobbeltværelse for 2 personer. Dejlig bekvemt værelse bygget i lyst træ og me dbalkon med udsigt over byen. Flot stort badeværelse med brus og separat toilet. 21 m2.
Balkon - Sengelinned -Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

Familieværelse med udsigt til pisterne

Familieværelse 23-26m2 til 2 voksne og 1 barn under 12 år med balkon mod byen. Indrettet med dobbeltseng og sove-sofa, toilet og separat brus.
Balkon - Sengelinned -Hårtørrer - Pengeskab -Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes