Prisgaranti

Altid skarpe priser Hos os får du prisgaranti

Prisgaranti med Nortlander

Som et af Skandinaviens største skirejseselskaber, giver Nortlander fuld prisgaranti på samtlige skirejser. Takket være en stor indkøbsvolumen hos vores leverandører sørger vi for, at priserne er helt skarpe til fordel for vores glade skigæster. 

Nortlander garanterer således Danmarks bedste priser på skiferier. Det betyder, at man ikke kan købe den samme skiferie hos nogen anden dansk skirejseudbyder til en lavere pris end hos os.

Skulle du mod forventning finde en identisk rejse (samme transportform, afgang, hotel og serviceydelser) i den samme periode hos et andet dansk skirejsebureau til en lavere pris end angivet her på siden, så matcher Nortlander prisen og udbetaler prisdifferencen.

Totalpriser – alt er inkluderet

Hos Nortlander arbejder vi med ”totalpriser”. Det er vigtigt, at være opmærksom på, at vi ved Nortlander inkluderer alle kendte og obligatoriske udgifter i vores priser. Det betyder, at i priserne indgår alle kendte skatter, afgifter, lufthavnsskatter, bidrag til Rejsegarantifonden. Desuden er bustransport (transfer) til og fra lufthavnen inkluderet, såfremt du køber en pakkerejse med fly.

Skal slutrengøring, sengelinned og/eller håndklæder betales hjemmefra, indgår det også i prisen.

Det med småt 

For at indløse prisgarantien, skal du blot dokumentere skriftligt, at du har fundet samme skirejse billigere. Det skal gøres senest 14 dage efter, at du har bestilt din rejse og aldrig senere end 01-12-2022. 

Prisgarantien gælder for rejser booket til og med 01-12-2022, og omfatter udelukkende officielle listepriser. Særligt rabatterede produkter, gruppepriser, restpladser mv. er ikke inkluderet i prisgarantien.

Husk også vores loyalitetsrabat - se mere om den her.