Wagrain

Skiferier til Wagrain Børnefamiliernes paradis

Her venter masser af skioplevelser for både børn, unge og voksne. Den charmerende skiby byder på underholdning både på og udenfor pisterne, uanset alder eller niveau.

Med sin afslappede atmosfære, store sammenhængende område og 350 km. pister, er det bestemt ikke uden grund, at Wagrain rangerer højt på listen over danskernes yndlingsdestinationer. 

Vi tilbyder selvfølgelig dansk skiskole i Wagrain, så alle har mulighed for at blive verdensmester på enten ski eller snowboard. 

 

Fem hurtige om Wagrain

  • Børnevenligt
  • Stort skiområde
  • En dansk favorit
  • Charmerende
  • Afslappet atmosfære

Læs mere om Wagrain her

Fakta om Wagrain

350 km pister

100 lifte

119 kmBlå pister
189 kmRøde pister
42 kmSorte pister

Wagrain

Byens højde 850 m

Højeste skiløb 2188 m

Liftkapacitet 120000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 6 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Griessenkareck

Grafenberg

Vores indkvarteringer i Wagrain

AccommodationTypes

På skiferie i Wagrain En by helt nede på jorden

Følelsen af at tage på ski med små børn, velvidende om at rejsemålet opfylder de behov, man som familie automatisk har, giver tryghed. Wagrain i Østrig kan byde på denne følelse.

Området er begyndervenligt, men kan også give den letøvede skiløber udfordringer nok til at nyde områdets 350 km brede pister.

Mulighederne er bestemt mange for at forbedre skiløbet, for i Wagrain tilbydes der nemlig dansk skiskole, hvilket fungerer ideelt både som børneparkering og pædagogisk træning for de små.

Wagrain er meget alsidig

Danskere er igennem tiderne, blevet tiltrukket af Wagrains ikke-krævende skiområde og et byliv, der er helt nede på jorden. Faktisk er Wagrain det skiområde i Østrig, danskerne oftest besøger. Men det er ikke kun på grund af skiskolen.

Wagrains alsidighed spiller også ind. Trænger du eksempelvis til naturoplevelser uden, at holde liftpauser, kan du glide et par dage rundt på langrendsski i det meget store langrendsterræn.

Har du lyst til at blive forkælet, byder byen på et lækkert kurcenter, med alle tænkelige badefaciliteter.

Byen Wagrain

Wagrain er en glad by. Den kuperede by blomstrer op ved firetiden, hvor skiløberne glider ned fra området.

Nogle stopper lidt oppe i terrænet ved en af de små hyggelige træhytter, og tager den obligatoriske Glühwein, og så er der dem, der går mere til den på de større steder.

Senere på aftenen gøres bordene klar til det traditionsrige østrigske køkken på byens overvældende udbud af restauranter, mens andre nyder middagen hjemme i en af de mange gode indkvarteringsmuligheder, vi kan tilbyde i Wagrain.

Uanset hvad du gør, stiller Wagrain op med et smil.

Skiskole i Wagrain

Til dig der skal afsted med børnene på årets skiferie, eller bare trænger til at få genopfrisket dine evner på ski, tilbyder vi selvfølgelig dansk skiskole i Wagrain. Her kan du se mere om skiskole og skileje.

Vores mest populære ophold i Wagrain

Få et tilbud til Wagrain

Vil du gerne på skiferie til Wagrain? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.