Wagrain

Skiferier til Wagrain Børnefamiliernes paradis

Ta' med Nortlander til Wagrain

Her venter der nemlig masser af skioplevelser for både børn, unge og voksne. Den charmerende skiby byder på underholdning både på og udenfor pisterne - uanset alder eller niveau. Med sin afslappet atmosfære, store sammenhængende område og 350 km. piste, er det bestemt ikke uden grund, at Wagrain rangerer højt på listen over danskernes yndlings destinationer. 

Vi tilbyder selvfølgelig dansk skiskole i Wagrain, så alle har mulighed for at blive verdensmester på enten ski eller snowboard. 

 

5 hurtige om Wagrain

Hvis jeg skulle beskrive Wagrain i 5 ord, ville det være: 

  • Børnevenligt
  • Stort skiområde
  • En dansk favorit
  • Charmerende
  • Afslappet atmosfære

Du kan læse mere om Wagrain her

Fakta

350 km pister

100 lifte

119 kmBlå pister
189 kmRøde pister
42 kmSorte pister

Wagrain

Byens højde 850 m

Højeste skiløb 2188 m

Liftkapacitet 120000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 6 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Griessenkareck

Grafenberg

Indkvarteringer i Wagrain

AccommodationTypes

Skirejser til Wagrain En by helt nede på jorden

Følelsen af at tage på ski med små børn, velvidende om at rejsemålet opfylder de behov, man som børnefamilie automatisk har, giver tryghed. Wagrain i Østrig kan byde på denne følelse. Området er børnevenligt, men kan også give den letøvede far og/eller mor udfordringer nok til, at stikke af et par hurtige timer og nyde områdets 350 km brede pister. Og muligheden er der bestemt, for i Wagrain tilbydes der nemlig dansk skiskole, hvilket fungerer ideelt både som børneparkering og pædagogisk træning for de små.

Danskere er igennem tiderne, blevet tiltrukket af Wagrains ikke-krævende skiområde og et byliv, der er helt nede på jorden. Faktisk er Wagrain det skiområde i Østrig, danskerne oftest besøger. Men det er ikke kun på grund af skiskolen. Wagrains alsidighed spiller også ind. Trænger du eksempelvis til naturoplevelser uden, at holde liftpauser, kan du glide et par dage rundt på langrendsski i det meget store langrendsterræn. Har du lyst til at blive forkælet, byder byen på et lækkert kurcenter, med alle tænkelige badefaciliteter.

Wagrain er en glad by. Den kuperede by blomstrer op ved firetiden, hvor skiløberne glider ned fra området. Nogle stopper lidt oppe i terrænet ved en af de små hyggelige træhytter, og tager den obligatoriske Glühwein, og så er der dem, der går mere til den på de større steder. Senere på aftenen gøres bordene klar til det traditionsrige østrigske køkken på byens overvældende udbud af restauranter, mens andre nyder middagen hjemme i en af de mange gode indkvarteringsmuligheder, vi kan tilbyde i Wagrain. Uanset om du gør det ene eller det andet, stiller Wagrain op med et smil.

Til dig der skal afsted med børnene på årets skiferie, eller bare trænger til at få genopfrisket dine evner på ski, tilbyder vi selvfølgelig dansk skiskole i Wagrain. 

Rejser til Wagrain