Frankrig, Val Thorens

Hotel Club MMV Les Arolles

Halvpension

Fakta

Om Hotel Club MMV Les Arolles

Nortlander og Hotel Club MMV Les Arolles byder dig varmt velkommen til et enestående hotel lige ved pisten! Her er alt, du har brug for på skiferien – og er det oplagte valg, hvis du rejser med børn!

På hotellet her finder du både wellness, halvpension, moderne værelser, børneklub og ja – vi kunne blive ved! Så hvis du allerede nu er lidt fristet, så bliv ved med at læse.

Moderne og lækre værelser

Alle værelserne på Hotel Club MMV Les Arolles er flotte, moderne og renoverede. Her er alt, du har brug på skiferien – og i de store, bløde senge er du garanteret en god nat i drømmeland.


Tæt på skiløbet i Val Thorens

Hotellet ligger faktisk på pisten – og lige ud til børnebakken. Igen: Perfekt hvis familiens mindste skiløbere er med! Her er der altså ski-in/ski-out og gode muligheder for at være den første på pisten hver dag.

Skiferie med wellness

Hotellet har en lækker wellness-afdeling for voksne. Her kan du slappe af i en sauna, boblebad eller spa - så der er masser af mulighed for at blødgøre de ømme ben efter dagens skiløb. Vær dog opmærksom på, der er alders begrænsning på wellness-området. Ønsker du, at benytte wellness-omårdet skal du booke tid i receptionen.

Legerum til familiens yngste

Mens de voksne er i wellness, kan de yngste deltage i den gratis børneklub eller boltre sig i hotellets legerum. Der er masser af mulighed for at brænde det sidste krudt af, så de små går trætte og glade i seng! Det er et ægte fransk club-hotel, så der findes mange børn at lege med.

Skiferie med halvpension

Hotellet byder på en god, stor morgenmadsbuffet, så du er mæt og glad hver dag inden dagens skiløb. Når du kommer hjem, kan du igen se frem til en god og sund middag i hotellets fine restaurant. Drikkevarer til maden er inkluderet i prisen (vin, vand, juice)

Hvis du gerne vil hjem til frokost, så ligger hotellet tæt på pisten, så det er let at komme til og fra. Frokost er dog ikke inklusiv i prisen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.
 

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Nortlander glæder sig til at byde jer velkommen i Val Thorens på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Jacuzzi: Ja

Legerum: Ja

Legerum: Ja

Parkering (mod betaling): surcharge

Reception: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng, samt eget bad og toilet.  
Sengelinned -TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

3-sengsværelse

3-sengsværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng og eget bad og toilet, samt en ekstra opredning.  
Sengelinned - TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

4-sengsværelse bestående af to rum

To dobbeltværelser med connecting door. Der er to enkeltsenge eller en dobbeltseng i hvert værelse og samt eget bad og toilet til hvert værelse.  
Sengelinned -TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes