Ski-in/ski-out & nær skiløbet

Skiløb lige uden for døren Ski-in/ski-out

Vil du gerne kunne glide direkte ud i skiområdet fra din egen dør? Så anbefaler vi dig at bo på med ski-in/ski-out på din næste skiferie.

"First track" hver dag

Forestil dig at vågne op, åbne vinduet og se de uberørte pister vente på dig. Ingen ventetid, ingen kørsel. Bare dig, dine ski og bjergene. Ski-in/ski-out betyder, at du er først på pisten hver morgen – klar til at sætte de første spor i sneen.

En stressfri skiferie for familien

For familier er det perfekt at bo med ski-in/ski-out. Ingen besvær med at få alle børnene og udstyret med på en skibus eller gå flere hundrede meter. Her begynder skieventyret lige uden for døren - for hele familien.

Førsteklasses udsigt og atmosfære

Indkvarteringer med ski-in/ski-out, byder ofte på nogle af de bedste udsigter på skisportsstederne. Forestil dig at vågne op til et panorama af sneklædte bjergtoppe hver morgen. Det er ikke kun bekvemt – det er en oplevelse i sig selv.

Find din "ski-in/ski-out"-skiferie i dag

Er du klar til at opleve friheden og bekvemmeligheden ved ski-in/ski-out? Hos os finder du de bedste indkvarteringer med adgang direkte til skiløbet. Herunder har vi samlet nogle af vores "ski-in/ski-out"-favoritter.

Fly fra Kastrup & bo med "ski-in/ski-out"

Fly fra Billund & bo med "ski-in/ski-out"

Næsten "ski-in/ski-out"

Vi tilbyder også en række hoteller, der måske ikke er helt "ski-in/ski-out," men hvor der er mindre end 100 meter til skiløbet.

Fly fra Kastrup & bo nær skiløbet

Fly fra Billund & bo nær skiløbet

Fly fra Kastrup & bo med "ski-in/ski-out"

Fly fra Billund & bo med "ski-in/ski-out"

Fly fra Kastrup & bo nær skiløbet

Fly fra Billund & bo nær skiløbet