Frankrig, Val Thorens

Residence Koh I Nor

Fakta

Om Residence Koh I Nor

Residence Koh I Nor er til dig, som ønsker 5-stjernet luksus med blandt andet ski in/ski out, gourmetrestauranter og en afslappende wellness-afdeling.

Skal skiferien være af højeste kvalitet, så check ind i et luksuriøst chalet på det 5-stjernede hotel Koh I Nor i Val Thorens. Her bor du med ski-in/ski-out på et nyt hotel fra 2013, hvor alle detaljer er tænkt igennem og nøgleordene er luksus og velvære.

Ski-in/ski-out

Lejlighederne ligger helt perfekt med ski-in/ski-out, som gør det muligt at få fuld valuta for dit liftkort. Du kører simpelthen på ski lige til døren fra Plein Sud pisten.

Dette 5-stjernede hotel er indviet i december 2013 og har 35 lejligheder fra 2 til 8 personer. Alle gæster har gratis adgang til wellness-området med indendørs opvarmet pool, sauna, dampbad og motionsrum. Her er det desuden muligt at bestille massage og forskellige spa-behandlinger, hvis du vil have endnu mere luksus.

Tre restauranter i gourmetklasse 

Hotellet råder desuden over hele tre restauranter i gourmetklasse, så det er også muligt at få forkælet smagsløgene med skønne franske og internationale specialiteter og vine i løbet af skiferien. Du kan også nyde udsigten fra den store panoramaterrasse eller snuppe en drink i loungen.

Fuldt udstyrede luksuslejligheder 

Alle lejlighederne har en rummelig stue med både fuldt udstyret køkken, spiseplads og sofaarrangement, så der er masser af plads til at spise morgenmad sammen og slappe af om aftenen. 

Hvis du er ude efter luksus, så er lejlighederne på Koh-i-Nor-hotellet det helt rigtige valg - det bliver faktisk ikke meget bedre i Val Thorens.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Rigtig go' fornøjelse!

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 700 m

Afstand til centrum: 700 m

Afstand til shopping: 700 m

Afstand til skibus: 500 m

Afstand til skileje: 550 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel): surcharge

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Vis mere

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed til 2 personer

En 30m² lejlighed med et dobbeltværelse med dobbeltseng, et badeværelse og et separat toilet.

2-værelses lejlighed + sovealkove til 4 personer

En 40m² lejlighed mod sydvest, et dobbeltværelse, en sovealkove med to køjesenge, et badeværelse og et separat toilet.

3-værelses lejlighed til 4 personer

En 47m² lejlighed mod øst eller vest, to soveværelser, et badeværelse, et bruserum og et separat toilet.

3-værelses lejlighed til 4 personer "Privilège"

En 49m² lejlighed mod syd, to soveværelser (dobbeltværelse og 2 enkeltsenge), et badeværelse, et bruseværelse og et separat toilet.

3-værelses lejlighed til 4 personer "Exclusive"

En 55m² lejlighed med sydlig eller sydvestlig udsigt, to soveværelser (dobbeltværelse og 2 enkeltsenge), et badeværelse, et bruseværelse og separate toiletter.

3-værelses lejlighed + sovealkove til 6 personer

En 60m² lejlighed mod vest eller sydvest, to soveværelser (dobbeltværelse og 2 enkeltsenge), en sovealkove med to køjesenge, et badeværelse, et bruseværelse og to toiletter, hvoraf det ene er separat.

4-værelses lejlighed til 6 personer

En 81m² lejlighed mod øst, tre soveværelser (et dobbeltværelse og to med 2 enkeltsenge), to bruserum, et badeværelse og to toiletter (et separat).

4-værelses lejlighed til 6 personer "Privilège"

En lejlighed på 81m² mod øst, bestående af tre soveværelser (et dobbeltværelse og to værelser med 2 enkeltsenge), to bruserum, et badeværelse og to toiletter (et separat).

4-værelses lejlighed til 6 personer "Exclusive"

En lejlighed på 86m² mod vest, bestående af tre soveværelser (et dobbeltværelse og to værelser med 2 enkeltsenge), to badeværelser, et bruserum og to toiletter (et separat).

5-værelses lejlighed til 8 personer

En lejlighed øverst oppe på 130m² mod syd, øst eller vest, bestående af fire soveværelser (et dobbeltværelse og tre med 2 enkeltsenge), tre bruserum, et badeværelse og tre toiletter, hvoraf det ene er separat.

AccommodationTypes