Zell am Ziller

Også til den kræsne skiløber Skiferie til Zell am Ziller

Zell am Ziller befinder sig i hjertet af Zillertal dalen på grænsen mellem Tirol og Salzburgerland. Selve området kan prale af sine 625 km. pister, som inviterer på skiløb til begynderen såvel som til den øvede.

I Zell am Ziller er barerne hyggelige, maden billig, og så er her en charme, som bare ikke kan slides op.

Og der er mere endnu! Du kan nemlig også besøge de nærliggende områder, som med hver sine karakteristika sørger for mere spændende og alsidigt skiløb. Kort sagt, så er her noget til selv den kræsne skiløber.

Tryg på egen hånd

Zillertal er en del af vores koncept Tryg på egen hånd. Det går ud på, at der ingen guideservice er på selve destinationen, men trygheden er altid med i pakken. Du er således fri til at planlægge din skiferie nøjagtig som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice.

Naturligvis har du stadig sikkerheden i at Nortlander er medlem af Rejsegarantifonden. I en nødsituation kan du komme i kontakt med os i kontorets åbningstider. Disse rejser skal bookes online.

Læs mere om Zell am Ziller her

Fakta om Zell am Ziller

625 km pister

139 lifte

169 kmBlå pister
382 kmRøde pister
74 kmSorte pister

Zell am Ziller

Byens højde 580 m

Højeste skiløb 3250 m

Liftkapacitet 268640 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 12 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Rosenalm

Vores mest populære ophold i Zell am Ziller

Charmerende og hyggelig Skiløbet i Zell Am Ziller

Zell am Ziller kan nok bedst betegnes som en charmerende og fornuftig herre. Byen er en af de større, og tingene tages her med østrigsk gemytlighed.

Den vuggende flod Zeller understreger charmen, og prisniveauet ligger fornuftigt lavere end andre steder.

På ski i Zell am Ziller

Oppe i skiterrænet Zillertal går det dog knap så roligt for sig. Du skal indstille dig på lidt transporttid fra byen og op til terrænet, ligesom området ikke er sammenhængende alle steder.

Men når du er af sted på ski, kan du glæde dig over et af Østrigs største skiområder, der prydes af niveauforskelle, hvor alle uanset alder kan være med, og hvor der er gode muligheder for smukke langture.

Hintertuxgletscheren er inden for rækkevidde med evig sne i 3.286 betagende højdemeter og en udsigt, man sjældent finder magen til i De østrigske Alper.

Udforsk 625 kilometer pister

Selve området består af en række forskellige skibyer, der enten nås med lift eller med effektive skibusser.

Zillertal kan bryste sig af hele 625 kilometer pister, hvilket er på størrelse med de største i f.eks. Frankrig. Forskellen er, at pisterne er lidt lettere her i tyrolerland, ligesom skiområdets små træhytter skaber en atmosfære, der er lidt mere afslappende.

Det betyder, at Zell am Ziller, ligesom de fleste andre østrigske destinationer, er perfekt til voksne nybegyndere og små børns lidt vaklende skifærdigheder.

Læs mere om byen Zell am Ziller her

Stemning og charme Om byen Zell am Ziller

Tag familien med til Zell am Ziller og mærk stemningen i en by, hvor barerne er hyggelige, maden er billig og hvor charmen aldrig kan slides op.

Zell am Ziller er en klassisk østrigsk alpeby, der er proppet med charme og hyggelige traditioner. I byen bor der lidt over 1.000 indbyggere, og stort set alle kender hinanden.

Byens navn har en anekdotisk gammel historie. Ordet Zell betyder celle, som fængselscelle, for da byen i gamle dage fik meget snefald, blev den lukket inde som var den et fængsel, det var umuligt at komme ud fra. Ordet Ziller er navnet på floden, der løber gennem hele dalen. Navnet er således blevet til, cellen ved floden, eller Zell am Ziller.

Bryggeri i Zell am Ziller

Det lokale Zillertal ølbryggeri lægger en stor ære i det lokale bryg, det anerkendte Gauder Bock, som en god stærk øl, som nok skal hjælpe dig med at komme i festhumør.

Floden der løber igennem byen, og byens hyggelige små gader, er danner en ramme, der tiltrækker mange glade skigæster hvert år.

Restauranter i Zell am Ziller

Zell am Ziller har noget til enhver smag. I Zell am Zillers bymidte ligger der et væld af hoteller med hyggelige og lækre restauranter. Tirolerhof kan anbefales for en skøn fondue-aften i ægte østrigsk stil.

En anden anbefaling er Quat4ro, som laver byens bedste pizzaer og Hotel Bräu har verdensklasse indretning.

En tur i byen i Zell am Ziller

Når du kommer ned i bunden af Rosenalmbahn ligger der tre forskellige barer meget tæt på hinanden. En favorit er Krocha Alm, da der altid en festlig stemning.

Hvis det mere er en stille og rolig aften med nogle øl og drink, der trækker, så har Zell am Ziller centrum rigeligt at byde på. De fleste af byens hoteller har nogle hyggelige barer. Særligt Hotel Bräu har en hyggeligt indrettet bar.

Angående afterski og Covid-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

Læs mere om events i Zell am Ziller her

Vores indkvarteringer i Zell am Ziller

AccommodationTypes

Fart på og smuk natur Events i Zell am Ziller

Tag en tur på den store kælkebane, der er hele syv kilometer lang, og der er sikkerhed for mælkesyre i armene inden du når i mål.

Der er også mulighed for et slag bowling eller en tur på skøjtebanen i byens sportscenter.

 

Paragliding i Zell am Ziller

Har du mod på et godt skud adrenalin, så er det måske en idé at prøve kræfter med Paragliding. Byen her er nemlig placeret i et af de smukkeste naturområder, man kan tænke sig.

Du flyver forbi enestående bjergsider og snebeklædte træer i selskab med en certificeret tandem-pilot. Dette er helt sikkert en oplevelse i verdensklasse.

Få et tilbud til Zell am Ziller

Vil du gerne på skiferie til Zell am Ziller? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Zell am Ziller noget for dig?