Firma-skirejser med Nortlander

Skræddersyet tur Konference, kick-off eller teambuilding i Alperne

Overvejer du en tur til Alperne med virksomheden? Sådan en tur er ideel til at styrke relationerne internt i forretningen såvel som med kunder eller eksterne partnere.

“Firmature er en super fed kombination af sport, friluftsliv og gode stunder. Det giver en fantastisk dynamik at være sammen om noget aktivt. Det bringer folk helt tæt sammen. Vores arbejde er holdbaseret, og alle opgaver bliver løst i teams, så vi skal levere sammentømrede hold, der fungerer optimalt. Sådan nogle hold bygger man på skiture.”  Sådan fortæller Sigurd Jensen, Managing partner i Deloitte Corporate Finance, som har rejst på firmature med Nortlander 

Med Nortlander Business får du en komplet løsning, hvor vi skræddersyr en tur med fly, transfer, indkvartering, transport, liftkort, konferencelokaler, aktiviteter og middage. Vores udgangspunkt er, at mulighederne for din virksomheds skitur kun begrænses af fantasien. Baseret på de krav og ønsker du har, finder vi en passende skirejse i den perfekte prisramme.

Vi garanterer, at du får

  • Hurtig og professionel service
  • Svar inden for tre hverdage
  • Et konkret tilbud på din virksomheds næste skirejse

Da behovene kan være forskellige afhængigt af hvilken slags forretningsrejse du planlægger, er det yderst vigtigt, at vi lytter til dine ønsker og behov, inden vi udfærdiger et forslag til destination og pakkens indhold.

Skræddersyet forretnings-skirejse

På den klassiske forretningsrejse kan du og dine kolleger nyde hinandens selskab i enestående omgivelser. Grundtanken er, at kombinationen af business og pleasure styrker relationerne mellem hinanden.

Når I forlader transferbussen på destinationen, er I dem, der bestemmer. I kan holde workshops, konferencer eller bare nyde det gode selskab.

De ophold og ture vi organiserer, specialdesignes efter dine behov og dine ønsker, det er bestemt ikke svært at blande arbejde og fritid på en skitur i Alperne.

Kunderejser til Alperne

En rejse med en potentiel eller eksisterende kunde er en god måde at udbygge relationen på. Her har I rig lejlighed til at sætte jer i fred og ro og tale om fremtidens planer. Det er ikke ofte, at den chance opstår i en hektisk hverdag.

Når I så samtidig får tid til at have det sjovt sammen, er det indlysende, at det rykker jer tættere på hinanden. Vi vover påstanden at jeres relationer med 100% sikkerhed er blevet styrket efter en kundetur til Alperne.

Kickoff i Alperne

Det hele går op i en højere enhed i Alperne. Også på skiene. Bring de kollegiale relationer til næste niveau i Alperne og nyd det smukke landskab, dejlig skisport og frisk luft.

Bo som det passer jer bedst

Uanset om I vil bo på et hotel, i en større lejlighed eller en hytte til større grupper, kan vi hjælpe jer.

Det er ofte i køkkenet, det sker. Ønsker I selv at stå for maden i fællesskabets ånd, passer en stor lejlighed bedre end hoteller, eller hvorfor ikke bestille en hel hytte til gruppen?

At bo i et chalet betyder, at I har det hele for jer selv. Enten laver i maden i huset, eller også sørger vi for at morgenmad og aftensmad bliver leveret, så I kan fokusere på at nyde hinandens selskab og det fantastiske skiløb.

Vi kan naturligvis også hjælpe med at reservere bord på destinationens afterski-steder, hvis I har ønsker om det (denne service skal bestilles ved booking).

Vil I bo på hotel, har vi flere forskellige muligheder at vælge imellem. Her er der plads til den helt store flok, og I finder alt, hvad I har brug for under firmaturen. Læs mere om vores forskellige hoteller her.

Lad os gøre det hårde arbejde for dig

“Hos Nortlander har vi solgt over 1000 firmaskiture gennem tiden, og er derfor eksperter i at sammensætte firmaudflugter til Alperne. Vi ved derfor også, at der sker noget fedt, når man kommer på firmatur. Når man kommer væk fra de vante rammer og sit faste skrivebord, fjerner man de mure, som der ellers kan være. Man lærer sine kollegaer at kende på en helt ny måde. ” 
- Salgschef hos Nortlander, Tobias Bruun. 

Nortlander har årtiers erfaring med at arrangere skirejser til Frankrig, Østrig og Italien - og med et udvalg på knap 700 hoteller og lejligheder at vælge imellem, skal vi nok finde en løsning til jer.

Der er mulighed for at kombinere forretning og fornøjelser. Læs om skatteregler for firmarejser og rejsefradrag her. 

Kontakt os for mere information om hvilke hoteller vi anbefaler til forretningsrejser til Alperne.

Ring til os på 70 10 50 95 eller udfyld formularen her nedenfor.

Favorit firmahoteller

Bo på hotel på firmaturen De bedste hoteller til jeres firmatur

Vi har samlet vores bedste hoteller til jeres firmarejser lige her, så I ikke behøver lede længere.

Hotel Marietta i Obertauern 
Hotel Marietta i Obertauern i Østrig er en favorit blandt vores mange virksomhedsgrupper, og det er med god grund. Det 4-stjernede hotel har alt, hvad du kunne drømme om på en firmatur. Foruden en stor restaurant, exceptionelt hyggeligt bar- og loungeområde samt en lækker wellnessafdeling, finder I også fire konferencerum. Her er der plads til alt mellem 12 og 200 personer. I får dermed både rum til arbejde, afslapning og afterski, alt efter hvad stemningen er til. Hotellet ligger i øvrigt tæt på pisten og skiresortet, som byder på 150 km. piste. Læs mere om hotel Marietta her

Hotel Sylvia i Ischgl 
På Hotel Sylvia i Ischgl i Østrig får I, foruden et fantastisk skiområde på hele 239 km. piste, vaskeægte Alpehytte-stemning. Pakket til randen med østrigsk charme finder I her et hotel med hyggelige værelser og en endnu hyggeligere bar. Perfekt til en fyraftensbajer og et spil kort efter en dag på ski. Hvis dagen på pisten har været ekstra kold, eller der skal skrues et hak op for hyggen, anbefaler vi en tur i hotellets sauna. I Ischgl får du altså både skiløb og alpehygge i verdensklasse. Læs mere om Hotel Sylvia her.  

Hotel Pinzgauerhof i Saalbach-Hinterglemm  
Hotel Pinzgauerhof i Saalbach-Hinterglemm i Østrig er efterhånden en gammel traver, men absolut et besøg værd. Med træmøbler, farverige klinker og lamper fra firserne bliver du indlogeret på et af Østrigs hyggeligste hoteller. Baren indbyder til iskolde fadøl og gode rammer til en skidans eller to. Og hvem har brug for luksus, når du har pisten lige for foden af døren. Med 408 fantastiske pistekilometer garanterer vi, at I får nok at lave på firmaturen. Vælger I en tur til Saalbach-Hinterglemm og Hotel Pinzgauerhof, vælger I samtidig rammerne til en firmatur med fokus på socialt samvær, skiløb i verdensklasse og østrigsk alpehygge. Læs mere om Hotel Pinzgauerhof her

Hotel Strass i Mayrhofen 
Som et sidste bud har vi vores nye Hotel Strass i Mayrhofen i Østrig. Af østrigsk standard er værelserne store, og hyggen er som altid skruet max op. Beliggende lige i hjertet af Mayrhofen har I aldrig langt hjem fra hverken ski eller afterski. I bor midt i det pulserende byliv med afterskibarer til både højre og venstre. Ikke nok med det, får I 535 km. piste med i købet. Hertil følger også en af Østrigs stejleste pister, Harakiri med en hældning på 78%. Så skal I på en teambuilding tur med fart over feltet, er det her, I skal til. Læs mere om Hotel Strass her. 

Alle hotellerne er bemandet med serviceminded skandinavisk personale. 

Fandt I ikke det helt rigtige? 
Vi har mange andre hoteller, som også egner sig til virksomhedsrejser. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Udfyld blot kontaktformularen og få et tilbud som er skræddersyet til lige præcis jeres virksomhed. 

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt og senest indenfor tre hverdage.

Det får du med Nortlander Business

Komplet løsning

Med Nortlander Business får du en komplet løsning, hvor vi skræddersyr en skitur med fly, transfer, indkvartering, transport, liftkort, konferencelokaler, aktiviteter og middage.
 
Vores udgangspunkt er, at mulighederne for din virksomheds skitur kun begrænses af fantasien. Baseret på de krav og ønsker du har, finder vi en passende skirejse i den perfekte prisramme.
 
Da behovene kan være forskellige afhængigt af hvilken slags forretningsrejse du planlægger, er det yderst vigtigt, at vi lytter til dine ønsker og behov, inden vi udfærdiger et forslag til destination og pakkens indhold.

Har du spørgsmål til

Komplet løsning?

Tobias Bruun

Tlf.: 3318 8355

tobias@nortlander.dk

Stort udvalg

Nortlander har årtiers erfaring med at arrangere skirejser til Frankrig, Østrig og Italien - og med et udvalg på knap 700 hoteller og lejligheder at vælge imellem, skal vi nok finde en løsning til dit firma.
 
Vores mest populære rejsemål er vores 4-stjerende Hotel Marietta i Obertauern i Østrig, hvor der er sørget for alt I har brug for, når du er med virksomheden på firmaskiferie.
 
Hotellet har fire konferencerum som har kapacitet til alt mellem 12-200 personer. Alle rum er delt op i fire forskellige blokke, hvor du har forskellige former for "seating arrangements" og opdelinger, alt efter hvad rummene skal bruges til og hvor mange I er.
 
Desuden er der en wellnessafdeling, stor hyggelig lounge og separat spisesektion i restauranten.
 
Læs mere om Hotel Marietta her.

Skræddersyet transport

Vi tilbyder markedets største og bedste flyprogram og flyver med moderne og komfortable fly fra anerkendte flyselskaber. Vi benytter ansete flyselskaber til alle vores charterflyvninger som udgør 99 % af vores flyproduktion - resten er skrædersyet til jeres behov.
 
Mest populært for frimaskiture er korte ture for eksempel lørdag - onsdag eller onsdag - lørdag som giver henholdsvis 4 og 3 dage på ski. Vi anbefaler at virksomheder rejser onsdag - lørdag da det ''kun'' er to dage væk fra arbejdspladsen, men 3 dage på ski i Alperne.
 
Kort og godt sørger vi for den optimale transport, masser af skiløb og et styrket sammnehold.

Har du spørgsmål til

Skræddersyet transport?

Tobias Bruun

Tlf.: 3318 8355

tobias@nortlander.dk

Privat guide

Vi tilbyder altid den bedste service på alle vores destinationer, hvor alt vores personale har gennemgået en intensiv uddannelse for at sikre I får den bedste oplevelse.
 
Det er muligt at få en privat guide på jeres firmatur, som følger jer allerede fra afrejse i Danmark. Så skal  I blot nyde turen alt imens vores personale sørger for, I får den bedste tur!
 
Denne service skal bestilles ved booking.

Mere end 1.000 firmaevents i Alperne

Vi arrangerer hvert år skirejser for store og små virksomheder fra hele Skandinavien, og med mere end 1.000 arrangerede ture, kan man godt sige, at vi har prøvet det før. 

Med Nortlander Business får du:

  • 9,2 af 10 mulige på Trustpilot
  • Dækning gennem vores medlemskab af Rejsegarantifonden
  • Skandinaviens absolut største udbud af skirejser til Alperne

Fælles for dem alle er, at de stoler på at vi kan løse opgaven med at skabe en uforglemmelig skirejse for medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

Vi garanterer, at du får:

  • Hurtig og professionel service
  • Svar inden for tre hverdage
  • Et konkret tilbud på din virksomheds næste skirejse

Har det fanget din interesse?

Ring direkte til os på 33 15 50 96 eller udfyld formularen her. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et skræddersyet tilbud.