Firma-skirejser med Nortlander

Skræddersyede netværksture på ski Konference, kick-off eller teambuilding i Alperne

Overvejer du en vidunderlig tur til Alperne med virksomheden? Sådan en tur er ideel til at styrke relationerne internt i forretningen såvel som med kunder eller eksterne partnere.

Med Nortlander Business får du en komplet løsning, hvor vi skræddersyr en tur med fly, transfer, indkvartering, transport, liftkort, konferencelokaler, aktiviteter og middage. Vores udgangspunkt er, at mulighederne for din virksomheds skitur kun begrænses af fantasien. Baseret på de krav og ønsker du har, finder vi en passende skirejse i den perfekte prisramme.

Vi garanterer, at du får

  • Hurtig og professionel service
  • Svar inden for tre hverdage
  • Et konkret tilbud på din virksomheds næste skirejse

Da behovene kan være forskellige afhængigt af hvilken slags forretningsrejse du planlægger, er det yderst vigtigt, at vi lytter til dine ønsker og behov, inden vi udfærdiger et forslag til destination og pakkens indhold.

Skræddersyet forrretnings-skirejse

På den klassiske forretningsrejse kan du og dine kolleger nyde hinandens selskab i enestående omgivelser. Grundtanken er, at kombinationen af business og pleasure styrker relationerne mellem hinanden.

Når I forlader transferbussen på destinationen, er I dem, der bestemmer. I kan holde workshops, konferencer eller bare bare nyde det gode selskab.

De ophold og ture vi organiserer, specialdesignes efter dine behov og dine ønsker, det er bestemt ikke svært at blande arbejde og fritid på en skitur i Alperne.

Kickoff i Alperne

Det hele går op i en højere enhed i Alperne. Også på skiene. Bring de kollegiale relationer til næste niveau i Alperne og nyd det smukke landskab, dejligt skisport og frisk luft.

Kunderejser til Alperne

En rejse med en potentiel eller eksisterende kunde er en god måde at udbygge relationen på. Her har I rig lejlighed til at sætte jer i fred og ro og tale om fremtidens planer. Det er ikke ofte, at den chance opstår i en hektisk hverdag.

Når I så samtidig får tid til at have det sjovt sammen, er det indlysende, at det rykker jer tættere på hinanden. Vi vover påstanden at jeres relationer med 100% sikkerhed er blevet styrket efter en kundetur til Alperne.

Bo som det passer jer bedst

Uanset om I vil bo på et hotel, i en større lejlighed eller en hytte til større grupper, kan vi hjælpe jer.

Det er ofte i køkkenet, det sker. Ønsker I selv at stå for maden i fællesskabets ånd, passer en stor lejlighed bedre end hoteller, eller hvorfor ikke bestille en hel hytte til gruppen?

At bo i et chalet betyder, at I har det hele for jer selv. Enten laver i maden i huset, eller også sørger vi for at morgenmad og aftensmad bliver leveret, så I kan fokusere på at nyde hinandens selskab og det fantastiske skiløb.

Vi kan naturligvis også hjælpe med at reservere bord på destinationens afterski-steder, hvis I har ønsker om det (denne service skal bestilles ved booking).

Marietta med det hele

På Hotel Marietta i Obertauern i Østrig er der sørget for alt, du har brug for, når du er med virksomheden på firmaskiferie. Det er 4-stjernet, og det har til dels skandinavisk personale.

Hotellet har fire forskellige konferencerum, som har kapacitet til alt mellem 12-200 personer. Alle rum er delt op i fire forskellige blocks, hvor du har forskellige former for "seating arrangements" og opdelinger, alt efter hvad rummene skal bruges til og hvor mange I er.

Desuden er der en god wellnessafdeling, stor hyggelig lounge og separat spisesektion i restauranten. Læs mere om Hotel Marietta her.

Lad os gøre det hårde arbejde for dig

Nortlander har årtiers erfaring med at arrangere skirejser til Frankrig, Østrig og Italien - og med et udvalg på knap 700 hoteller og lejligheder at vælge imellem, skal vi nok finde den perfekte løsning til jer.

Kontakt os for mere information om hvilke hoteller vi anbefaler til forretningsrejser til Alperne.

Ring til os på 70 10 50 95 eller udfyld formularen her nedenfor på siden

Der er mulighed for at kombinere forretning og fornøjelser. Læs om skatteregler for firmarejser og rejsefradrag her. 

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt og senest indenfor tre hverdage.

Det får du med Nortlander Business

Skræddersyet pakke

Frit valg på alle hylder

Jeres forretningsrejse kan være en kort skirejse eller weekendtur. Eller hvad med en hel uge på ski i Frankrig, Østrig eller Italien?

Vi sammensætter i fællesskab den perfekte skirejse til præcis jeres behov.

Har du spørgsmål til

Skræddersyet pakke?

Tobias Bruun

Tlf.: 3318 8355

tobias@nortlander.dk

Vi arrangerer alt

Overlad planlægningen til os

Vi kender vores destinationer lige så godt som I kender jeres produkter. I kan derfor trygt lade os om arbejdet med at booke restauranter, borde til afterski og andre aktiviteter til jeres skirejse. Vores lokale netværk i Alperne er velkonsoliderede, og vores tilstedeværelse som en solid turoperatør kommer alle til gode i form af de bedste priser.

Har du spørgsmål til

Vi arrangerer alt?

Tobias Bruun

Tlf.: 3318 8355

tobias@nortlander.dk

Jeres egen guide

Med en personlig guide kun til jer er vi sikre på, at det spiller

Vi vil gerne være sikre på, at give en professionel service af høj kvalitet på alle vore destinationer i Alperne.

Som en ekstra feature er det muligt at booke en personlig guide, der kun er der for at sikre den bedste oplevelse for jer.

Har du spørgsmål til

Jeres egen guide?

Tobias Bruun

Tlf.: 3318 8355

tobias@nortlander.dk

Skiferie med fly til Italien og Østrig

Flytider

Optimerede flytider for at det maksimale ud af jeres skirejse

Det er de færreste mennesker, der nyder selve rejsen, når man gerne vil på ski.

Derfor lover vi at optimere rejsetiderne så godt vi kan, så I får mest muligt tid på stedet på skisportsstedet, så I får mest muligt ud af turen.

Har du spørgsmål til

Flytider?

Tobias Bruun

Tlf.: 3318 8355

tobias@nortlander.dk

Mere end 1.000 firmaevents i Alperne

Vi arrangerer hvert år skirejser for store og små virksomheder fra hele Skandinavien, og med mere end 1.000 arrangerede ture, kan man godt sige, at vi har prøvet det før. 

Fælles for dem alle er, at de stoler på at vi kan løse opgaven med at skabe en uforglemmelig skirejse for medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

Du kan forvente at få en rigtig god oplevelse med Nortlander Business:

  • 9,2 af 10 mulige på Trustpilot
  • Dækning gennem vores medlemskab af Rejsegarantifonden
  • Skandinaviens absolut største udbud af skirejser til Alperne

Har det fanget din interesse?

Ring direkte til os på 70 10 50 95 eller udfyld formularen her ovenfor på siden.

Vi garanterer, at du får

  • Hurtig og professionel service
  • Svar inden for tre hverdage
  • Et konkret tilbud på din virksomheds næste skirejse

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig med et skræddersyet tilbud.