Frankrig, Val Thorens

Hotel Le Sherpa

Halvpension

Fakta

Om Hotel Le Sherpa

Skøn beliggenhed, gastronomisk halvpension og en afslappende wellnessafdeling - dette er alt sammen noget, du får, hvis du vælger at bo på det hyggelige Hotel Le Sherpa i Val Thorens.

Sherpa-folket er kendt som kyndige bjergguider i Himalaya, der sørger for, at deres gæster får den bedst mulige oplevelse i bjergene og kommer sikkert fra start til slut. Kan I forestille jer noget bedre sted at holde skiferie, end et sted, der af navn og gavn står for en god og tryg oplevelse i bjergene?

Familiedrevet hotel

Hotel Le Sherpa er et af de få familiedrevne hoteller i Val Thorens. Hotel Manageren Raphael er anden generation, og det er hans far, der byggede hotellet.

Skøn beliggenhed

I toppen af byen og lige ved pisten ligger dette hyggelige og nyrenoverede hotel, der udover en skøn restaurant også byder på afslapning i de tre hyggelige lounges, hvoraf den ene er med åben pejs. Her kan man, efter en dag i sneen, hygge med kortspil eller en god bog. Med andre ord er du virkelig i centrum, når du bor her!


Gastronomisk halvpension

Uden mad og drikke, dur skiløberen ikke!? For at kunne bevæge sig rundt i bjergene, er det selvfølgelig nødvendigt, at energidepoterne er fyldt op. Her viser kokken sig, som en sand Sherpa. Udover at byde på en lækker morgenmad, serverer han også en gastronomisk fem retters menu til aften. I kan med andre ord godt finde den store appetit frem.

Fire dage om ugen vil der være det berømte ostetolley - et ostebord, hvor du selv vælger de oste, du vil have serveret samt et kagebord med alle mulige franske kager. Du kan godt glæde dig!


Ekstra aktiviteter

Er en dag på ski rigeligt for dine ben, så kan du istedet forkæle dig selv med en tur i enten sauna, jacuzzi eller tyrkisk bad. Du kan endvidere bestille tid til enten ansigts- eller massagebehandlinger i den nytilbyggede wellnessafdeling.

Hvis I ikke vil snydes for en suveræn oplevelse, hvor forkælelse er på menuen, så lad Le Sherpa føre jer trygt igennem ferien.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel): 15€ pr. day, dogs<10kg

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Vis mere

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse "Economic"

Fint værelse med en mindre dobbeltseng (140 cm) og eget bad og toilet. Bemærk at der kun er 1 af denne værelsestype på hver etage, det er derfor ikke muligt at få værelser tæt på hinanden, hvis der bookes flere af denne type.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse "Tradition"

Fint værelse med dobbeltseng og eget bad og toilet.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet -Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Tripleværelse "Tradition"

Værelse til 3 personer. Værelset har en dobbeltseng (140cm) og en enkeltseng.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet -Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familieværelse "Tradition"

Familieværelse, optimalt til 2 voksne og 2 børn, værelset har en dobbeltseng (140cm) og en køjeseng (180x80).
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet -Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes