Fly

Hurtigt i Alperne Flyv med Nortlander på skiferie

Vi tilbyder markedets største og bedste flyprogram og flyver med moderne og komfortable fly fra anerkendte flyselskaber.

Vælg mellem middagsfly med afgang lørdag middag og hjemkomst lørdag sidst på eftermiddagen (6 skidage - men tidlig ankomst/afrejse til/fra feriemålet), eller aftenfly med afgang lørdag aften og hjemkomst omkring midnat (7 skidage - men sen ankomst til feriemålet).

Respekterede samarbejdspartnere

Vi benytter ansete flyselskaber til alle vores charterflyvninger som udgør 99% af vores flyproduktion. Vi benytter følgende leverandører: SAS, Danish Air Transport (DAT), Austrian Airlines samt Atlantic Airways, som alle flyver med moderne jet-fly. På enkelte flyvninger benytter vi Easyjet og Norwegian ruteflyvning til Geneve og Grenoble. Ombord på de fleste flyvninger kan der købes lette måltider og drikkevarer.  

Transfer fra lufthavnen

I alle fly-pakkepriser hvori der minimum indgår fly+ophold, er bustransfer fra lufthavn-destination t/r altid inkluderet i rejsens pris, med mindre det selv er fravalgt. Køber du kun flybillet, kan bustransfer tilkøbes separat. Flyene ankommer fra flere lufthavne i Skandinavien, hvor vores guider står klar i lufthavnen til at tage imod.

Fra lufthavnen foregår den videre transport i vores transferbusser til de respektive destinationer. Da transferbusserne (som er røgfrie) betjener flere ankomne fly, må der påregnes en lille ventetid på ca. 30 -50 min. Der er ikke altid en guide med på transferbussen, men ved ankomst til destinationen vil I blive mødt af vores guider, som hjælper med indkvartering - med mindre du rejser til en af vores destinationer med Tryg på egen hånd.

OBS: Har du købt en rejse med rutefly er der ikke transfer med i prisen.

TILKØB: Få hentet bagagen ved døren

Skal du rejse fra Kastrup med SAS, Austrain Airlines, Atlantic Airways eller DAT, og bor du på Sjælland eller Lolland/Falster? Så har du mulighed for check-in og opsamling af bagage hjemme fra din adresse med VALiZO - og samtidig udleveres dit boardingkort og bagagekvitteringer. Dette er et tilkøb for din rejse. Læs mere om det hos VALiZO her.

Transfer til lufthavnen

I højsæsonen (uge 52, 1 og 7-10) er vores transfer fra destination til lufthavn planlagt med en ekstra tidsmargen på 30-60 minutter. Dette er for at gardere os mod eventuel tæt trafik. Nogle gange betyder det derfor, at du ankommer til lufthavnen lidt tidligere end normalt, men det er nødvendigt for ikke at risikere at blive fanget i trafikken, og at du går glip af dit fly hjem.

Ingen børnesæder og toiletter i transferbussen

Vær opmærksom på, at man ikke kan forvente, at transferbussen er udstyret med børnesæder og, at bussens toilet normalt er aflåst. På længere transferture vil der i stedet være indlagt toiletpauser.

Transfertider fra lufthavnen til destinationerne kan ses nedenfor.

TILKØB: Privat transfer

Det er muligt for dig at tilkøbe en privat shuttle-transfer fra lufthavnen til destinationen og retur, når turen atter går hjemad. Se mere om privat transfer her.

Transfer

Du kan på vores afgange købe flybilletten og bustransferen til én af vores destinationer. Pladser kan bestilles via telefon på 70 10 50 95

Korte skirejser og weekendture med fly

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også "korte" skiferier, med afgang tirsdag/onsdag til lørdag og lørdag til tirsdag/onsdag, som giver henholdsvis 3 og 4 hele dage på ski! Intet andet rejsebureau giver så mange valgmuligheder. Her kan du læse mere om korte skirejser.

Nortlanders flyselskaber

Herunder kan du læse lidt om de flyselskaber, vi benytter til vores charterflyvninger, hvilken type fly, som ruterne opereres med, samt de pågældende regler for hvert flyselskab. Læs mere om flyselskabernes rejsetingelser her.

Du skal være opmærksom på, at rejser du med flere flyselskaber på din skiferie, er det bagagereglerne for selskabet med den lavest tilladte bagagevægt, der gælder.

Transfertider fra lufthavn til destination

01

Salzburg til

Bad Gastein: 1 1/2 time
Schladming: 1 1/2 time 
Saalbach: 1 1/2 time
Wagrain: 1 1/2 time 
Zell am See: 1 1/2 timer
Obertauern: 2 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

 

Innsbruck til

Ischgl: 1 1/2 time
St. Anton: 1 1/2 time
Sölden: 1 1/2 time
Zell am Ziller: 1 1/2 time
Canazei: 3 1/2 time
Passo Tonale: 3 1/2 time
Val Gardena: 3 1/2 time
Livigno: 4 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Milano til

Champoluc: 2 1/2 time
Sauze d'Oulx: 2 timer og 45 minutter 
Cervinia: 2 timer og 45 minutter
Sestriere: 2 timer og 45 minutter 
Passo Tonale: 3 timer og 15 minutter

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Torino til

Cervinia: 2 timer
Champoluc: 2 timer
Sauze d'Oulx: 2 timer
Sestriere: 2 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Grenoble til

Alpe d'Huez: 2 timer
Les Deux Alpes: 2 timer
Val Thorens: 3 timer
Courchevel: 3 timer
Sestriere: 3 timer
Tignes: 3 1/2 timer
Val d'Isere: 3 1/2 timer
Les Arcs: 3 1/2 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Gode tilbud på skiferien med fly fra Kastrup

Om flyselskaberne

Atlantic Airways

Læs om rejsebetingelserne hos Atlantic Airways.

Bagageregler 
stk. indchecket bagage á maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 8 kg og måle op til 50 x 40 x 25 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.  

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må tilsammen maksimalt veje 12 kg.  

Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Atlantic Airways accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Atlantic Airways tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves, og såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæk, skal du kontakte Atlantic Airways senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet. 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Check-in 
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge Atlantic Airways og følge instruktionerne på skærmen. Du skal bruge din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation. I Københavns Lufthavn, Kastrup, foregår check-in i Terminal 3. I Billund Lufthavn er det muligt at checke-in via self-service-maskinerne. 

Austrian Airlines

Læs om rejsebetingelserne med Austrian Airlines.

Bagageregler  
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage à maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og måle maksimalt 55 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage og ingen håndbagage.  

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler.  

Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Austrian Airlines accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
Austrian Airlines tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves. Såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæksæk, skal du kontakte Austrian Airlines senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der serveres en let anretning eller sandwich undervejs til Alperne i flyet. Har du specielle ønsker, og er din flyvning over 2 timer og 20 minutter, kan du bestille special mad her 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 14 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. 

 

Miles & More 
Er du medlem af Miles & More, kan du optjene Miles på din rejse med Austrian Airlines. 

DAT

Læs om rejsebetingelserne hos DAT - Danish Air Transport.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og ikke måle mere end 50 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg håndbagage og én barnevogn eller klapvogn i en godkendt Airshells-taske. Det er ikke muligt at betale for overvægt - overskydende bagage skal efterlades. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg.  

Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. DAT accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
DAT tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Mad ombord på flyet 
Når du flyver med DAT, kan du tilkøbe et lille udvalg og snacks og drikkevarer ombord på flyet. Det er også muligt at tilkøbe en kylling/bacon sandwich tur-retur for 159,00 kr. Dette skal bestilles senest otte dage inden afrejse ved at ringe til Nortlander på telefon 70 10 50 95. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal kuverter til rådighed, og at det kun gælder på fly fra Billund og Aalborg.

 

Check-in  
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge DAT og følge instruktionerne på skærmen. 

Norwegian

Læs om rejsebetingelserne hos Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

SAS Charter

Læs om rejsebetingelserne hos SAS Charter.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

SAS Charter accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
SAS Charter tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet.

 

Bestil siddeplads på flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 72 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Check-in  
Når du flyver med SAS Charter, og har forudbestilt siddepladser, kan du checke ind online fra 14 dage til 4 dage inden afrejse. Check-in ved at klikke her.  

Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge SAS Charter og følge instruktionerne på skærmen. Du skal checke ind med din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation.

  

SAS EuroBonus 
Der kan ikke optjenes EuroBonus point på SAS-charterflyninger.

 

Læs SAS Condition of Carriage her.

Transavia

Læs om rejsebetingelserne hos Transavia

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og maksimalt måle 45 x 40 x 25 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 10 kg. Dette kan enten være almindelig bagage eller en klapvogn. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

Transavia accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
Transavia tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster.