Fly

Hurtigt i Alperne Flyv med Nortlander på skiferie

Vi tilbyder markedets største og bedste flyprogram og flyver med moderne og komfortable fly fra anerkendte flyselskaber.

Transfer fra lufthavnen

I alle fly-pakkepriser hvori der minimum indgår fly+ophold, er bustransfer fra lufthavn-destination t/r altid inkluderet i rejsens pris, med mindre det selv er fravalgt. Køber du kun flybillet, kan bustransfer tilkøbes separat. Flyene ankommer fra flere lufthavne i Skandinavien, hvor vores guider står klar i lufthavnen til at tage imod.

Fra lufthavnen foregår den videre transport i vores transferbusser til de respektive destinationer. Da transferbusserne (som er røgfrie) betjener flere ankomne fly, må der påregnes en lille ventetid på ca. 30 -50 min. Der er ikke altid en guide med på transferbussen, men ved ankomst til destinationen vil I blive mødt af vores guider, som hjælper med indkvartering.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

Transfer til lufthavnen

I højsæsonen (uge 52, 1 og 5-10) er vores transfer fra destination til lufthavn planlagt med en ekstra tidsmargen på 2-3 timer. Dette er for at gardere os mod eventuel tæt trafik. Nogle gange betyder det derfor, at du ankommer til lufthavnen lidt tidligere end normalt, men det er nødvendigt for ikke at risikere at blive fanget i trafikken, og at du går glip af dit fly hjem.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

Ingen børnesæder og toiletter i transferbussen

Vær opmærksom på, at man ikke kan forvente, at transferbussen er udstyret med børnesæder og, at bussens toilet normalt er aflåst. På længere transferture vil der i stedet være indlagt toiletpauser.

Transfertider fra lufthavnen til destinationerne kan ses nedenfor.

TILKØB: Privat transfer

Det er muligt for dig at tilkøbe en privat shuttle-transfer fra lufthavnen til destinationen og retur, når turen atter går hjemad. Se mere om privat transfer her.

Transfer

Du kan på vores afgange købe flybilletten og bustransferen til én af vores destinationer. Pladser kan bestilles via telefon på 70 10 50 95

Korte skirejser og weekendture med fly

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også "korte" skiferier, med afgang onsdag til lørdag og lørdag til onsdag, som giver henholdsvis 3 og 4 hele dage på ski! Intet andet rejsebureau giver så mange valgmuligheder. Her kan du læse mere om korte skirejser.

Nortlanders flyselskaber

Herunder kan du læse lidt om de flyselskaber, vi benytter til vores charterflyvninger, hvilken type fly, som ruterne opereres med, samt de pågældende regler for hvert flyselskab. Læs mere om flyselskabernes rejsetingelser her.

Du skal være opmærksom på, at rejser du med flere flyselskaber på din skiferie, er det bagagereglerne for selskabet med den lavest tilladte bagagevægt, der gælder.

Transfertider fra lufthavn til destination

01|06
Transfertider fra lufthavn til destination

Salzburg til

Grundet vejarbejde på Tauernautobahn vinteren 24/25, som er vejen fra Salzburg Lufthavn til Bad Gastein, Obertauern, Schladming og Wagrain, forventer vi ca. 1 ekstra times transfertid.

Bad Gastein: 1 1/2 time
Schladming: 1 1/2 time 
Saalbach: 1 1/2 time
Wagrain: 1 1/2 time 
Zell am See: 1 1/2 time
Obertauern: 1 1/2 time
Mayrhofen: 2 1/2 time
St. Anton: 3 1/2 time

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

 

Transfertider fra lufthavn til destination

Innsbruck til

Ischgl: 1 1/2 time
St. Anton: 1 1/2 time
Sölden: 1 1/2 time
Obergurgl: 1 1/2 time
Zell am Ziller: 1 1/2 time
Mayrhofen: 1 3/4 time
Canazei: 3 1/2 time
Livigno: 4 timer
Passo Tonale: 4 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Transfertider fra lufthavn til destination

Friedrichshafen til

I sæsonen 24/25, tilføjer vi en ny lufthavn til vores flyprogram. Friedrichshafen lufthavnen er ikke en ligeså travl lufthavn, som andre lufthavne på en transferdag, hvilket gør hele transferdagen mere stille og rolig. 

Ischgl: 2 1/4 time
St. Anton: 1 3/4 time

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Skiløber i offpist med powder og bjerge i baggrunden i Ischgl
Transfertider fra lufthavn til destination

Verona til

Canazei: 3,5 timer
Livigno: 5 timer
Passo Tonale: 3 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Transfertider fra lufthavn til destination

Torino til

Cervinia: 2 timer
Champoluc: 2 timer
Sauze d'Oulx: 2 timer
Sestriere: 2 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Transfertider fra lufthavn til destination

Lyon til

Alpe d'Huez: 2 1/2 time
Les Deux Alpes: 2 1/2 time
Val Thorens: 3 timer
Tignes: 3 1/2 timer
Val d'Isere: 3 1/2 timer
Les Arcs: 3 1/2 timer
Les Menuires: 3 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser med mere.

Gode tilbud på skiferien med fly fra Kastrup

Om flyselskaberne

Atlantic Airways

Læs om rejsebetingelserne hos Atlantic Airways.

Bagageregler 
stk. indchecket bagage á maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og måle op til 50 x 40 x 25 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.  

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må tilsammen maksimalt veje 12 kg.  

Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Atlantic Airways accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Atlantic Airways tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves, og såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæk, skal du kontakte Atlantic Airways senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet. 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Check-in 
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge Atlantic Airways og følge instruktionerne på skærmen. Du skal bruge din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation. I Københavns Lufthavn, Kastrup, foregår check-in i Terminal 2. I Billund Lufthavn er det muligt at checke-in via self-service-maskinerne. 

Austrian Airlines

Læs om rejsebetingelserne med Austrian Airlines.

Bagageregler  
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage à maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og måle maksimalt 55 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage og ingen håndbagage.  

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler.  

Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Austrian Airlines accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
Austrian Airlines tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves. Såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæksæk, skal du kontakte Austrian Airlines senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der serveres en let anretning eller sandwich undervejs til Alperne i flyet. Har du specielle ønsker, og er din flyvning over 2 timer og 20 minutter, kan du bestille special mad her 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 14 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. 

 

Miles & More 
Er du medlem af Miles & More, kan du optjene Miles på din rejse med Austrian Airlines. 

Norwegian

Læs om rejsebetingelserne hos Norwegian.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

Kontakt Norwegian

Har du brug for at komme i kontakt med Norwegian efter rejsen, kan du kontakte dem her


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

SAS Charter

Læs om rejsebetingelserne hos SAS Charter.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

SAS Charter accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
SAS Charter tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet.

 

Bestil siddeplads på flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 72 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Check-in  
Når du flyver med SAS Charter, og har forudbestilt siddepladser, kan du checke ind online fra 14 dage til 4 dage inden afrejse. Check-in ved at klikke her.  

Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge SAS Charter og følge instruktionerne på skærmen. Du skal checke ind med din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation.

  

SAS EuroBonus 
Der kan ikke optjenes EuroBonus point på SAS-charterflyninger.

 

Læs SAS Condition of Carriage her.

Transavia

Læs om rejsebetingelserne hos Transavia.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 17 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og maksimalt måle 45 x 40 x 25 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 10 kg. Dette kan enten være almindelig bagage eller en klapvogn. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

Transavia accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
Transavia tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 250 mg netto af Div. 1.4S.  

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. Online check-in kan ske fra 30 timer før afgang. 

 

Sæde valg 
Fra 30 dage før afrejse og frem til dagen før, kan du logge ind på Transavia's hjemme og vælge sæde (mod betaling). Du logger nemt ind med dit bookingnummer her

Airseven

Læs om rejsebetingelserne hos Airseven.

Bagageregler 

Der følger 1 stk. indtjekket bagage med i din rejse, der må veje op til 15 kg. Der kan yderlige medtages 1 stk. gratis håndbagage der må veje op til 5 kg og måle op til 56 x 45 x 25 cm inkl. hjul og håndtag.

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes forsvarligt for at undgå skader. Spædbørn må altså ikke medbringe håndbagage eller indchecket bagage.


Skitransport 

Du skal bestille skitransport på forhånd, hvis du ønsker at få dit eget udstyr med. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. 

Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid.

 

ABS Lavinerygsæk 
Airseven tillader én lavinerygsæk per person, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler.

Lavinerygsække kan checkes ind eller tages med som håndbagage, dog skal den indgå i de generelle bagageregler.

OBS: Skal du til Frankrig, skal lavinerygsække checkes ind og kan ikke tages med som håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet. Se hvad du kan købe her.


Bestil siddeplads i flyet 
Det er muligt at booke siddeplads i flyet på de fleste flyvninger med Airseven. Det gør du på Min booking.


Check-in 
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge Airseven og følge instruktionerne på skærmen.I Københavns Lufthavn, Kastrup, foregår check-in i Terminal 2. 

I Billund kan du også lave check-in hjemmefra 12 timer før afgang - gør det her

Eurowings

Læs om rejsebetingelserne hos Eurowings.

Bagageregler
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 23 kg. Din håndbagage må veje op til 8 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Samme regler for børn under 2 år.

Rejser du med et barn 0-11 år, kan du også uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader.

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.

Eurowings accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid.

ABS Lavinerygsæk
Eurowings tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. Du skal kontakte Eurowings hvis du ønsker at medbringe en lavinerygsæk.

Mad ombord på flyet
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet.

Check-in
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. Check-in online er også muligt 72 timer før flyvning på Eurowings’ hjemmeside ved indtastning af bookingnummer og efternavn. Følg linket nedenfor og vælg: “login for customers of Touroperators”. Det er også muligt at købe seating fra 7 dage før flyvning via samme link.

Link til check-in og til at købe seating: eurowings.com/en/my-trip/checkin.html