December og julefrokost på ski i Alperne

På ski i december Afbræk med en kort julefrokost-skitur i Alperne

November og december er for mange ensbetydende den årlige julefrokost, og den slags behøver bestemt ikke blive holdt i Danmark.

Hvis der er noget, vi forbinder med julen, er det den dalende sne og den friske kulde, der inviterer til solid hygge og godt samvær.

Skal juletiden pyntes med den helt rigtige farve underlag, og den farve er naturligvis hvid, så er et kort smut på tre-fire dage i Alperne det helt oplagte. Fordelene ved en december-juleskirejse er mange.

Hvorfor skal du holde din julefrokost i Alperne?

  • Du kommer tættere på dine kollegaer, medarbejdere og venner
  • Du får vinterens første sne og har pisterne for dig selv
  • I kommer hjem med en unik fælles oplevelse, som I kan tænke tilbage på i hverdagen

Læs mere om julefrost i Alperne her.

Torsdag d. 28/11 - Søndag d. 1/12 med fly fra Kastrup

Søndag d. 1/12 - Torsdag d. 5/12 med fly fra Kastrup eller Billund

Torsdag d. 5/12 - Søndag d. 8/12 med fly fra Kastrup eller bil

Søndag d. 8/12 - Torsdag d. 12/12 med fly fra Kastrup eller bil

Torsdag d. 12/12 - Søndag d. 15/12 med fly fra Kastrup, Billund eller bil

Søndag d. 15/12 - Onsdag 18/12 med fly fra Kastrup, Billund eller bil

Onsdag d. 18/12 - Lørdag d. 21/12 med fly fra Kastrup, Billund eller bil

Julefrokost på ski Den perfekte julefrokost 2019 i Alperne

Med en hurtig smut-tur tidligt på sæsonen er der god mulighed for, udover hyggen og samværet, lige at få pudset ski-formen af. Desuden lægger en kort skitur på pisterne en lille dæmper på de værste skiløber-abstinenser.

Få gang i ski-benene i december

Det meste sidder på rygraden, men der er jo på ingen måde nogen skade i at bekræfte sig selv i, at de brede sving ikke helt er glemte i bevægelsesapparatet.

Sammenholdet styrkes i sneen

En af de allerstørste gevinster ved et short-stay i Alperne er, at man uvægerligt kommer hinanden ved på en helt anden måde end hjemme i Danmark.

Den første forventningsfulde tur opad med liften giver en kildende følelse i maven, enhver skiløber genkender og elsker. Når man så står af liften på toppen af bjerget, er udsigten stadig lige så enestående, som første gang, man prøvede det. Sneen knirker, skiene klikkes på, og de brede smil er nærmest umulige at tørre af på vejen ned ad de sparsomt befolkede pister.

Firmajulefrokost eller vennetur på ski i Alperne

Uanset om man tager sydpå til sneen med vennerne eller om det er kollegerne, der skal forkæles, er gevinsten indlysende. Den korte skirejse i november og december giver med garanti en uforglemmelig oplevelse for alle i rejsefællesskabet.

Der er ingen tvivl om, at sammenholdet og fællesskabet styrkes på en måde, som ikke kan sidestilles med en gængs julefrokost-udflugt hjemme i Danmark.

Get-away skirejse for to i december

Nu behøver man jo ikke være et stort selskab af rejsende for at styrke fællesskabet.

En smuttur på ski i en forlænget weekend eller midt i ugen i Alperne er en fantastisk mulighed for lidt kvalitetstid sammen med den bedre halvdel, den bedste ven eller veninde eller med et familiemedlem.

Maden er en del af oplevelsen med julefrokost på ski

Nortlanders korte skiferier i Alperne ligger i Frankrig, og alle ved, at franskmændene kan noget med det, der smager godt.

Maden, vinen og atmosfæren er måske ikke helt som i Danmark, men det er jo også hele pointen med at tage et andet sted hen. Dog vil menuen på af opholdets aftenener selvfølgelig være juleinspireret.

Afgang fra København eller Billund

Tag til Tignes, Alpe d'Huez, Val Thorens eller Val d'Isère og flyv fra enten Kastrup eller Billund. Du kan rejse på følgende datoer:

Få et tilbud på december skiferien

Skal du med på en kort tur i december til Alperne? Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et tilbud på skiferien.