December og julefrokost på ski i Østrig

På ski i december Afbræk med en kort julefrokost-skitur i Østrig

December er for mange ensbetydende med den årlige julefrokost, og den slags behøver bestemt ikke blive holdt i Danmark.

Hvis der er noget, vi forbinder med julen, er det den dalende sne og den friske kulde, der inviterer til solid hygge og godt samvær.

Skal juletiden pyntes med den helt rigtige farve underlag, og den farve er naturligvis hvid, så er et kort smut på tre-fire dage i Østrig det helt oplagte. Fordelene ved en december-juleskirejse er mange.

Hvorfor skal I holde jeres julefrokost i Østrig?

  • Max tid til skiløb og fede oplevelser på få dage. 
  • Du kommer tættere på dine kollegaer, medarbejdere og venner.
  • Du får vinterens første sne og har pisterne for dig selv.
  • I kommer hjem med rygsækken fyldt af sjove ski-oplevelser som lever længe.

Læs mere om julefrokost i Østrig her.

Torsdag d. 12. - søndag d. 15. december med fly CPH eller egen transport

Søndag d. 15. - onsdag d. 18. december med fly CPH eller egen transport

Onsdag d. 18. - lørdag d. 21. december med fly CPH eller egen transport

Julefrokost på ski Den perfekte julefrokost i Østrig

Med en hurtig smut-tur tidligt på sæsonen er der god mulighed for, udover hyggen og samværet, lige at få pudset ski-formen af. Desuden lægger en kort skitur på pisterne en lille dæmper på de værste skiløber-abstinenser.

Få gang i ski-benene i december

Det meste sidder på rygraden, men der er jo på ingen måde nogen skade i at bekræfte sig selv i, at de brede sving ikke helt er glemte i bevægelsesapparatet.

Sammenholdet styrkes i sneen

En af de allerstørste gevinster ved et short-stay i Østrig er, at man uvægerligt kommer hinanden ved på en helt anden måde end hjemme i Danmark.

Den første forventningsfulde tur opad med liften giver en kildende følelse i maven, enhver skiløber genkender og elsker. Når man så står af liften på toppen af bjerget, er udsigten stadig lige så enestående, som første gang, man prøvede det. Sneen knirker, skiene klikkes på, og de brede smil er nærmest umulige at tørre af på vejen ned ad de sparsomt befolkede pister.

Firmajulefrokost eller vennetur på ski i Østrig

Uanset om man tager sydpå til sneen med vennerne eller om det er kollegerne, der skal forkæles, er gevinsten indlysende. Den korte skirejse i december giver med garanti en uforglemmelig oplevelse for alle i rejsefællesskabet.

Der er ingen tvivl om, at sammenholdet og fællesskabet styrkes på en måde, som ikke kan sidestilles med en gængs julefrokost-udflugt hjemme i Danmark.

Get-away skirejse for to i december

Nu behøver man jo ikke være et stort selskab af rejsende for at styrke fællesskabet.

En smuttur på ski i en forlænget weekend eller midt i ugen i Østrig er en fantastisk mulighed for lidt kvalitetstid sammen med den bedre halvdel, den bedste ven eller veninde eller med et familiemedlem.

Maden er en del af oplevelsen med julefrokost på ski

Nortlanders korte december skiferier i Østrig ligger i Østrig - og alle ved, at østrigere kan noget med det der fest.

Maden, vinen og atmosfæren er måske ikke helt som i Danmark, men det er jo også hele pointen med at tage et andet sted hen.

Få et tilbud på december skiferien

Skal du med på en kort tur i december til Østrig? Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et tilbud på skiferien.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024
Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.