Obertauern

Skiferier til Obertauern Højt skiløb i lækre omgivelser

I Obertauern er du altid tæt på skiløbet, hvor langt de fleste hoteller eller lejligheder er beliggende kun 100 meter fra nærmeste piste.

Selve byen er placeret i 1700 meters højde med skiløb op til 2300 meters højde. Derfor er snesikkerheden også i top - endda med skiløb fra november og helt til maj måned.

Når man ikke længere vil bruge tiden på pisterne, er det oplagt at slå vejen forbi en af de mange restauranter eller give sig i kast med Obertauerns yderst anerkendte afterski.

Fem hurtige om Obertauern

  • Ski/in-Ski/out 
  • Fantastisk snestatistik
  • God til begyndere
  • Luksuriøs by
  • Bedst på Hotel Marietta

Læs mere om Obertauern her

Fakta om Obertauern

100 km pister

26 lifte

61 kmBlå pister
35 kmRøde pister
4 kmSorte pister

Obertauern

Byens højde 1738 m

Højeste skiløb 2313 m

Liftkapacitet 50797 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 5 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Grünwaldkopf

Gamsleiten

Bergstation Seekarspitzbahn

Hochalmkopf

Seekar

Vores indkvarteringer i Obertauern

AccommodationTypes

På skiferie i Obertauern Skiløb så tyrolerhatten passer

Obertauern er blandt Østrigs højest beliggende skisportsbyer og byder på en god snestatistik og mulighed for skiløb fra november til maj.

Byen er mondæn med mange 4-stjernede hoteller af høj kvalitet. Enkelte pensioner og lejlighedskomplekser er dog også at finde i byen. Stemningen i Obertauern er venlig, servicen høj, og hyggen er at mærke i denne velorganiserede ski-by. 

På ski i Obertauern

Alt skiløb er beliggende lige omkring byen, der ligger i en højde af 1700 meter, og man har under 100 meter til nærmeste pist uanset, hvor man bor.

Højeste skiløb findes i 2300 meters højde og det laveste i 1600 meters højde. Meget af skiløbet finder således sted over trægrænsen, og byder dermed på muligheder for rå pister med fantastisk udsigt.

I tilfælde af vind i området, kan der søges læ på de lavere liggende pister under trægrænsen. Obertauern byder på i alt 100 km afvekslende skiløb for både begyndere og øvede.

Off-piste og aftenskiløb i Obertauern

Mættes man ikke af de 100 km pister og den dertilhørende uberørte offpiste om dagen, har man også mulighed for at stå på ski to aftener i ugen på en oplyst pist lige ved byen.

Vil man have endnu mere skiløb i benene, kan man tage bilen til det nærliggende Grosseck/Speiereck-område, der byder på et mindre skiområde på 50 km pister. Begge tiltag er inkluderet i liftkortet.

Obertauern byder også på Østrigs stejleste pukkelpist, en snowpark, flere skiskoler, Østrigs eneste snowkite-skole samt gode muligheder for langrend.

Byen Obertauern

Obertauern byder på et væld af restauranter og caféer i både byen og rundt om i terrænet. Her findes mad og drikke for enhver smag og pengepung.

Obertauern byder også på noget af Østrigs bedste afterski. Især barerne Edelweissalm på pisten og Lürzer Alm ved byen er fulde af glade, fadølsdrikkende, dansende mennesker hver eftermiddag fra kl. 15.00.

For natteravnene er der både cocktailbar og diskotek i byen.

Obertauern er for familien, vennerne, kollegaerne, med andre ord alle der sætter pris på snesikkert skiløb, indkvarteringer lige ved pisterne, gode restauranter, sjov afterski og god service.

Skandinavisk drevet hotel i Obertauern

Nortlander driver et lækkert hotel med skandinavisk personale i Obertauern. 

Det hedder Marietta, det er 4-stjernet og det er lækkerhed og livsnyderi lige ved pisten. 

Læs mere om Hotel Marietta her.

Rigtig god skiferie i Obertauern!

Vores mest populære ophold i Obertauern

Få et tilbud til Obertauern

Vil du gerne på skiferie til Obertauern? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Obertauern noget for dig?