Obertauern

Skiferier til Obertauern Højt skiløb i lækre omgivelser!

En højt beliggende skiby 

I Obertauern er du altid tæt på skiløbet, hvor langt de fleste hoteller eller lejligheder er beliggende kun 100 meter fra nærmeste piste. Selve byen er placeret i 1700 meters højde, med skiløb op til 2300 meters højde. Derfor er snesikkerheden også i top - endda med skiløb fra november og helt til maj måned.

Og når du ikke længere vil bruge tiden på pisterne, kan du slå vejen forbi en af de mange restauranter eller give dig i kast med Obertauerns yderst anerkendte afterski. 

5 hurtige om Obertauern

Hvis jeg skulle beskrive Obertauern i 5 ord, ville det være: 

  • Ski/in-Ski/out 
  • Fantastisk snestatistik
  • God til børn og begyndere
  • Luksuriøs by
  • Bedst på Hotel Marietta

Du kan læse mere om Obertauern her

Fakta

100 km pister

26 lifte

61 kmBlå pister
35 kmRøde pister
4 kmSorte pister

Obertauern

Byens højde 1738 m

Højeste skiløb 2313 m

Liftkapacitet 50797 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 5 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Grünwaldkopf

Gamsleiten

Bergstation Seekarspitzbahn

Hochalmkopf

Seekar

Indkvarteringer

AccommodationTypes

Rejser til Obertauern

Skiløb så hatten passer Ta' med Nortlander til Obertauern

Fedt østrigsk skiløb, så hatten passer

Obertauern er blandt Østrigs højest beliggende skisportsbyer og byder på en god snestatistik og mulighed for skiløb fra november til maj. 

Byen er mondæn med mange 4-stjernede hoteller af høj kvalitet. Enkelte pensioner og lejlighedskomplekser er dog også at finde i byen. Stemningen i Obertauern er venlig, servicen høj, og hyggen er at mærke i denne velorganiserede ski-by. 

Alt skiløb er beliggende lige omkring byen, der ligger i en højde af 1700 meter, og man har under 100 meter til nærmeste pist uanset, hvor man bor. 

Højeste skiløb findes i 2300 meters højde og det laveste i 1600 meters højde. Så meget af skiløbet finder sted over trægrænsen og byder derfor på rå pister med fantastisk udsigt. I tilfælde af vind i området, kan der søges læ på de lavere liggende pister under trægrænsen. Obertauern byder på i alt 100 km afvekslende skiløb for både begyndere og øvede.

Mættes man ikke af de 100 km pister og den dertilhørende uberørte offpiste om dagen, har man også mulighed for at stå på ski to aftener i ugen på en oplyst pist lige ved byen. Vil man have endnu mere skiløb i benene, kan man tage bilen til det nærliggende Grosseck/Speiereck-område, der byder på et mindre skiområde på 50 km pister. Begge tiltag er inkluderet i liftkortet. Obertauern byder også på Østrigs stejleste pukkelpist, en snowpark, flere skiskoler, Østrigs eneste snowkite-skole samt gode muligheder for langrend.

Når du ikke er på pisten...

Obertauern byder på et væld af restauranter og caféer i både byen og rundt om i terrænet. Her findes mad for enhver smag og pengepung. Obertauern byder også på noget af Østrigs bedste afterski. Især barrene Edelweissalm på pisten og Lürzer Alm ved byen er fulde af glade, fadølsdrikkende, dansende mennesker hver eftermiddag fra kl. 15.00. For natteravnene er der både cocktailbar og diskotek i byen.

Obertauern er for familien, vennerne, kollegaerne, med andre ord alle der sætter pris på snesikkert skiløb, indkvarteringer lige ved pisterne, gode restauranter, sjov afterski og god service.

Rigtig god skiferie i Obertauern!

NYHED

Det vælter ind med nyheder! Og den her, den er rigtig god. 

Vi har fået fingre i et nyt hotel med skandinavisk personale i Obertauern. 

Det hedder Marietta... Og det er 4-stjernet. 

Mere vil jeg ikke sige. 

Læs mere om Hotel Marietta her.