Obertauern

Højt og lækkert skiløb Skiferie til Obertauern

I Obertauern er du altid tæt på skiløbet, hvor langt de fleste hoteller eller lejligheder er beliggende kun 100 meter fra nærmeste piste.

Selve byen er placeret i 1.700 meters højde med skiløb op til 2.300 meters højde. Derfor er snesikkerheden også i top - endda med skiløb fra november og helt til maj måned.

Når man ikke længere vil bruge tiden på pisterne, er det oplagt at slå vejen forbi en af de mange restauranter.

Fem hurtige om Obertauern

  • Ski/in-Ski/out 
  • Fantastisk snestatistik
  • God til begyndere
  • Luksuriøs by
  • Bedst på Hotel Marietta

Læs mere om Obertauern her

Fakta om Obertauern

150 km pister

26 lifte

87 kmBlå pister
52 kmRøde pister
11 kmSorte pister

Obertauern

Byens højde 1740 m

Højeste skiløb 2400 m

Liftkapacitet 50248 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 5 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Grünwaldkopf

Gamsleiten

Bergstation Seekarspitzbahn

Hochalmkopf

Seekar

Vores mest populære ophold i Obertauern

Så tyrolerhatten passer Skiløbet i Obertauern

Obertauern er blandt Østrigs højest beliggende skisportsbyer og byder på en god snestatistik og mulighed for skiløb fra november til maj.

Alt skiløb er beliggende lige omkring byen, der ligger i en højde af 1.700 meter, og man har under 100 meter til nærmeste pist uanset, hvor man bor.

Højeste skiløb findes i 2.300 meters højde og det laveste i 1.600 meters højde. Meget af skiløbet finder således sted over trægrænsen, og byder dermed på muligheder for rå pister med fantastisk udsigt.

I tilfælde af vind i området, kan der søges læ på de lavere liggende pister under trægrænsen. Dit liftkort til Obertauern byder på i alt 150 kilometers afvekslende skiløb for både begyndere og øvede.

Off-piste og aftenskiløb

Mættes du ikke af de lokale 100 kilometer pister og den dertilhørende uberørte off-piste om dagen, har du også mulighed for at stå på ski to aftener i ugen på en oplyst piste lige ved byen.

Vil du have endnu mere skiløb i benene, kan du tage bussen til det nærliggende Grosseck/Speiereck-område, der byder på et mindre skiområde på 50 kilometer pister. Begge områder er inkluderet i liftkortet.

Obertauern byder også på Østrigs stejleste pukkelpist, en snowpark, flere skiskoler, Østrigs eneste snowkite-skole samt gode muligheder for langrend.

Læs mere om byen Obertauern her

Fest og ballade Om byen Obertauern

Obertauern byder på et væld af afterski-barer, restauranter og caféer i både byen og rundt om i terrænet. Her findes mad og drikke for enhver smag og pengepung.

Obertauern byder også på noget af Østrigs bedste afterski. Især barerne Edelweissalm på pisten og Lürzer Alm ved byen er fulde af glade, fadølsdrikkende, dansende mennesker hver eftermiddag fra kl. 15.00.

For natteravnene er der både cocktailbar og diskotek i byen.

Obertauern er for familien, vennerne, kollegaerne, med andre ord alle der sætter pris på snesikkert skiløb, indkvarteringer lige ved pisterne, gode restauranter, sjov afterski og god service.

Skandinavisk drevet hotel i Obertauern

Nortlander driver et lækkert hotel med skandinavisk personale i Obertauern. 

Det hedder Hotel Marietta, det er 4-stjernet og det er lækkerhed og livsnyderi lige ved pisten. 

Læs mere om Hotel Marietta her.

Kom miljøvenligt i elbil & lad op her

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gamsleiten. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Læs mere om events i Obertauern her

Vores indkvarteringer i Obertauern

AccommodationTypes

Kælkebane og snecykel Events i Obertauern

I Obertauern kommer du ikke til at kede dig på årets skiferie til Østrig.

Hvad siger du til en 1,5 kilometer lang kælketur? Eller hvad med at tage det lidt mere roligt med en tur i hestetrukket kane i det smukke landskab? Det er noget af det, Obertauern byder på.

Cykle i måneskin

Hos Skischule Koch kan du få en Moonlight-tour på snowbike. Et tre timers introkursus indfører dig i det vigtigste omkring en snowbike. Derefter bliver du fragtet til toppen via liften Zehnerkarbahn. Her ligger Gamsmilchbar, hvor du vil nyde en klassisk østrigsk gamsmilch, mens solen går ned. Når det er ved at være mørkt, tager du den udleverede pandelampe på, klikker i snowbikeudstyret og så surfer du ellers i flotteste stil ned ad pisten.

Sportscenter

I Obertauern finder du også et sportscenter. Her kan du spille bold, bowle, spille dart og pool.

Shopping i Obertauern

Som i enhver skisportsby med respekt for sig selv er der også i Obertauern forskellige sportsbutikker, hvor du kan købe alt hvad hjertet begærer.

Arrangementer i Obertauern med Nortlanders guider

Vores dygtige guider i Obertauern arrangerer hver sæson et godt ugeprogram. Hvad programmet består af kan variere fra sæsonen til sæson, og visse af arrangementerne sker mod ekstra betaling.

Blandt andet kan du i selskab med vores guider opleve dette på din skiferie i Obertauern.

  • Pistevisning
  • Fælles frokost
  • Børnearrangementer
  • Vinsmagning
  • Snecykling om eftermiddagen

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

Få et tilbud til Obertauern

Vil du gerne på skiferie til Obertauern? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Obertauern noget for dig?